nem hiszem. Elöbb utóbb kiderülne, és brutál nemzetközi botrány lenne, nem hiszem, hogy kockáztatnának.Babinho írta: Szerintem a szezon alatt is lehettek, csak el lett tusolva
Vagy tényleg volt, és majd lesz is botrány
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. július 29., szerda 21:31
nem hiszem. Elöbb utóbb kiderülne, és brutál nemzetközi botrány lenne, nem hiszem, hogy kockáztatnának.Babinho írta: Szerintem a szezon alatt is lehettek, csak el lett tusolva
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. július 29., szerda 19:44
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. július 29., szerda 15:19
Várható volt, hogy elöbb utóbb lesz pár eset, csodálkoztam, hogy szezon közben nem volt. Bár gondolom akkor mindenki jobban figyelt, hogy hova megy, kivel érintkezik.Realista24 írta: Sevillanal is van koronás.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 29., szerda 14:39
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 28., kedd 14:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 22., szerda 10:04
Reméljük mindketten de legalább a belga modrici utat jár be ezután a nemes titulus utánRealista24 írta: Worst signing?
Jovic 29%
2. Hazard
3. Griezmann
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 22., szerda 7:49
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. július 21., kedd 16:17
de nem csak a barca által elvitt csatár, a sevilla elvitte a másik gólvágójukat (Youssef En-Nesyrit). úgyhogy ezért is süllyedtek vissza. Hiába jött két csatár hozzájuk kölcsönbe, már nem tudtak lényegében segíteni úgy látszik. Most van 20+18 milliójuk a két csatárból, de ezzel együtt kiesés....sonic írta:Vagy ha nem lopjak le a csapatukbol az elso szamu golfelelost akkor lehet nem kellett volna a vegen a kieses ellen kuzdeniuk.lordgabi írta: Leganést sajnálnám jobban, ha nem mi ellenünk tolták volna az utolsó meccset, kár értük, szépen helytálltak, Getafe pedig az év lúzere lett, főleg ezzel a bekapott góllal a végén, bár sokat már nem változtatott.![]()
Pozitívum Ramos és Asensio gólja, és végül csak kevesebb gólt kapott a csapat mint matracék és ebben is az élen végeztünk.![]()
Pedig anno amikor a Malagánál, a Racingnál is elindult valami építkezés, ment bele egy kis pénz, jöttek a nevek, asszem akkor volt ott Garay is (10 gólos idénye), de aztán a tulaj lelépett és ki is estek egyből, msot meg már a 3ad osztályba is.'shutterisland írta: igen, kozben ugy alakult a tobbi meccs, hogy nekik mar mindegy.
racing szinten megy vissza a 3. ligaba, bar azert sosem volt depor szintu csapat, de ok is jol eltuntek a sullyesztoben az utobbi 10 evben.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. július 21., kedd 15:33
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. július 21., kedd 11:08
úgy tették ki, hogy behozta őket az 5.helyre.p.csabi1 írta: A Villareal kirúgta az edzőjét.
Állítólag Emery megy oda januárban kötöttek vele előszerződést.
Hát nem tudom...
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. július 21., kedd 10:29
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. július 21., kedd 10:19
Vazeg torkomon akadt a kávé... Kikérem magamnak belőlem csak egy egy van és Pelé után szabadon: az ősök régen bezártak a gyarkaput. Mondjuk ezzel a szánalmas fazonnal 3 perc egy sötét szobában jól esnenumberone1 írta:
Neha egyedul utazom es en is belenezek egy egy real cikkbe.
Az altalad emlitett egyenre en is felkaptam a fejem. Sajat magat professornak hivja, es tobb nickel regisztralt es mindig sajat magat dicseri a masik nickkel.szoval sajat maganak benyal
. Nagyon durvan szidja Zidanet, es ot okolja sok fiatal “eluldozeseben”. Nagyon szanalmas egy egyen, remelem ezen a forumon levo szemely nem ugyanaz a Professor.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. július 21., kedd 9:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 21., kedd 0:06
KIESETT a Depor. Pontazonosság esetén sem maradnának bent. Komoly.'shutterisland írta: a depor meg a bennmaradasert jatszik majd.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. július 20., hétfő 22:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 20., hétfő 21:54
Hát a bl triplánk óta nemnagyon van miről beszélni, csak savazni lehet mindenkitnumberone1 írta:
Mondjuk te a focirol nem szoktal beszelgetni.![]()
Teged a Barsza, Juventusz v a Pool savazasa jobban erdekel.![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. július 20., hétfő 21:37
Neha egyedul utazom es en is belenezek egy egy real cikkbe.babaking írta:
nso kommentekbe is belenéztem, bár ne tettem volna. Kroos és Case éves értékelése: 5 - egy elvileg madrid szurkoló hozzászóló szerint.
Ja ha nem mondtam volna 10-es skálán. És a csapat legnagyob baja a kopasz kókler. Sírok![]()
![]()
Mondjuk te a focirol nem szoktal beszelgetni.Multkor valami angol poszt alatt Real szurkolók vitatkoztak azon,hogy ez a viniciuszos vagy a világmegbaszó Korszakos bl címvédő 2017es csapatunk volt-e a jobbkajak az az érzésem,hogy csak itt vagyok biztonságban ha futballról akarok beszélgetni. Brutál mennyire nem ért hozzá senki a külvilágban.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 20., hétfő 21:25
Multkor valami angol poszt alatt Real szurkolók vitatkoztak azon,hogy ez a viniciuszos vagy a világmegbaszó Korszakos bl címvédő 2017es csapatunk volt-e a jobbbabaking írta:
nso kommentekbe is belenéztem, bár ne tettem volna. Kroos és Case éves értékelése: 5 - egy elvileg madrid szurkoló hozzászóló szerint.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 20., hétfő 20:37
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 20., hétfő 17:46
Szerintem lusták voltak és copypaste-eztek egyet 4-5 évvel korábbról.BlancoMark írta:
"Essentially, no other centre-back can match Pique's level of all-round defensive excellence."
@csababarca, vélemény?![]()
Jelenlévő fórumozók: 57 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem