eto'o

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 19., szombat 17:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 19., szombat 17:02
én úgy gondolom most, tavaszra nem lesz nagy különbség, döntő különbség a 2 londoni meg city közt, kiélezett helyzetben pedig szerintem lesz egy hosszabb rogyása az arsenalnak és nem fogják bírni a hármas terheléstateeemadrid írta: alapesetben én is azt mondanám, hogy nem nyernek PL-t, de ha megnézed a többi "topcsapatot" semmivel sem jobbak náluk. MU top4ben sem lesz, ebben szinte biztos vagyok, Chelsea és City idővel jobbak lehetnek, de már most sok pontot veszítettek, Tottenham kevés, Liverpool meg szerintem max. top4.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. október 19., szombat 17:00
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 19., szombat 16:58
alapesetben én is azt mondanám, hogy nem nyernek PL-t, de ha megnézed a többi "topcsapatot" semmivel sem jobbak náluk. MU top4ben sem lesz, ebben szinte biztos vagyok, Chelsea és City idővel jobbak lehetnek, de már most sok pontot veszítettek, Tottenham kevés, Liverpool meg szerintem max. top4.ziro4vr írta:egy FA kupa pl meglehet nekik, de bajnokság idén még nem hiszem, bl semmiképpateeemadrid írta: ha így folytatják trófea is lesz. remélem, megérdemelnék.
dortmund elleni meccsükre kíváncsi leszek
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 19., szombat 16:55
egy FA kupa pl meglehet nekik, de bajnokság idén még nem hiszem, bl semmiképpateeemadrid írta: ha így folytatják trófea is lesz. remélem, megérdemelnék.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. október 19., szombat 16:51
Valahol egyik sincs!most már legalább megint mondhatják pár év után, hogy nincs trófea de van foci
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 19., szombat 16:50
ha így folytatják trófea is lesz. remélem, megérdemelnék.ziro4vr írta:most már legalább megint mondhatják pár év után, hogy nincs trófea de van fociMike írta:aztakurvaeget
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 19., szombat 16:48
most már legalább megint mondhatják pár év után, hogy nincs trófea de van fociMike írta:aztakurvaeget
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 19., szombat 16:44
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. október 19., szombat 16:33
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. október 19., szombat 16:30
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. október 19., szombat 16:13
Ebben a meccsben minden benne volt, Newcastle-nek is volt egy Cissé vs Cissokho(?) helyzete egy szögi után, abban is benne volt a gól.ateeemadrid írta:de szerintem simán benne volt ebben a meccsben 1 pool győzelem
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 19., szombat 16:00
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 19., szombat 15:58
igen a meccs előtt.L.Miki írta:Nem is vártam, hogy nyerjen a Liverpool, tudni lehetett.
hogy lehet formán felül teljesíteni?L.Miki írta:Mert attól, hogy az idei szezonban formán felül teljesítenek én továbbra sem bízom bennük.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. október 19., szombat 15:50
Nem is vártam, hogy nyerjen a Liverpool, tudni lehetett. Az egyik ismerősöm persze megrakta őket, hát el is ment. Kérdeztem tőle, hogy most vajon bátor voltál vagy hülye?messideco írta:A magát bajnokesélyesnek tartó Liverpool emberelőnyben nem tudta megverni a Newcastlet. Ennyi.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 19., szombat 15:42
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 19., szombat 15:42
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 18., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 15., kedd 16:15
Legalább egy Leedset vagy Notthinghamet vennének. Jó lenne őket újra a PL-ben látni.TéOeM írta:A Red Bull állítólag megvásárolna egy klubot a bajnokságban, mert a forma-1, amerikai foci stb. után a BL-be is beakar kerülni. Elsősorban londoni klub a célpont, de a Liverpool vagy az Everton is szóba jöhet.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 15., kedd 16:07
Dehogyis, megvesznek titeket.Marci77 írta:Gondolom ilyen West Ham,Fulham jöhet szóba leginkább.Bár a Millwall menő lenne.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem