Sokaknak szimpatikus volt, amit csináltCsabi írta: jól van azért regijjónért nem kell sírni.
hadd sírjunk érte

De ha Zizunak nem kell, akkor tényleg ne maradjon, eddig szinte mindig jól döntött a francia
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. július 19., vasárnap 11:31
Sokaknak szimpatikus volt, amit csináltCsabi írta: jól van azért regijjónért nem kell sírni.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. július 19., vasárnap 10:44
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 19., vasárnap 10:33
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 19., vasárnap 9:52
Ha a mérleg egyik nyelvén van 20 millió, a másikon egy játékos akire nincs szükség, akkor azért könnyű a döntés.Adnak érte max. 20 milliót. Ha el is kell adni, nem azért adják el elsősorban, mert pénzre van szükség, hanem azért, mert nincs rá szükség.
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. július 19., vasárnap 9:46
Adnak érte max. 20 milliót. Ha el is kell adni, nem azért adják el elsősorban, mert pénzre van szükség, hanem azért, mert nincs rá szükség.füst írta: Regunak van értéke, de nálunk csak epizódszerepet kapna max, a legjobb korban. Itt csak amortizálódik, ami normális körülmények között nem para egy Real Madridnál, de ha pénzre van szükség, akkor el kell adni. Jó döntésnek tartom.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 19., vasárnap 9:36
Csakhogy Marciért nem kapnánk pénzt, mindenhol visszaestek a bevételek, senki nem fog egy 30+os, magas fizetésű játékosra költeni. Regunak van értéke, de nálunk csak epizódszerepet kapna max, a legjobb korban. Itt csak amortizálódik, ami normális körülmények között nem para egy Real Madridnál, de ha pénzre van szükség, akkor el kell adni. Jó döntésnek tartom.Én nem a potenciállal bíró saját nevekéseket dobálnám ki, akkor már inkább Marcelotól búcsúznék fájó szívvel.
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. július 19., vasárnap 9:27
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. július 19., vasárnap 9:20
Realista24 írta: Regulion el lesz adva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 19., vasárnap 8:42
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2020. július 18., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. július 18., szombat 22:24
wZoLee7 írta:De meg mindig ott tartok, hogy Reguilon szintu cseret siman talalunk spanyolt is majd akkor amikor nem kell eladni senkit.Jim írta:
ez így van, de eladni nem szabad Reguilónt
mikor elmegy Marcelo jöhet vissza
kell a jövőben is 1-2 spanyol saját nevelés a keretbe
ő szerintem megfelelő lehet
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. július 18., szombat 21:51
De meg mindig ott tartok, hogy Reguilon szintu cseret siman talalunk spanyolt is majd akkor amikor nem kell eladni senkit.Jim írta:ez így van, de eladni nem szabad Reguilóntziro4vr írta: Jelenleg ott van Mendy meg Marcelo, megfelelően rotálva őket megoldják.
mikor elmegy Marcelo jöhet vissza
kell a jövőben is 1-2 spanyol saját nevelés a keretbe
ő szerintem megfelelő lehet
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. július 18., szombat 21:31
ez így van, de eladni nem szabad Reguilóntziro4vr írta: Jelenleg ott van Mendy meg Marcelo, megfelelően rotálva őket megoldják.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. július 18., szombat 21:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. július 18., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. július 18., szombat 21:17
Erre nem is tudom mit mondjak. Marcelo álljon fel?poronty írta: Ezért kéne Marcelonak felállni és megköszönni, mert ZZ eladni nem fogja, viszont az elit szint közelében sincs Marci és rendesen gyomorgörcsöm van, ha játszik.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 18., szombat 19:56
Jelenleg amúgy ez a helyzetwZoLee7 írta: Ha Benzema megserul ki sem kell allni nem?
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. július 18., szombat 17:02
Végül is minek emlegetni a sérülést, mikor a futball elemi része, ami szétbaszhatja egy csapat teljes szezonját. Minket is szépen elkerült (Hazard, Asensio, Marcelo, James, Isco, etc.). Milyen csodás lett volna, ha Case, Karim vagy mondjuk Tóni néz bele egy több hónapos mókába.Oké akkor hajtogasd a sérülés lehetőségét, de mondom, ennyi erővel kell még 10 csatár mert 9-en lehet h megsérülnek. Mendy meg csinél szép dolgokat, de azért na, amiket elsoroltál megvolt egy jó meccsen, előtte meg utána egy sima passzt nem tudott átvenni és jöhetett az ellenfél bedobással. Nálam is a francia a kezdő, de nem kell elszállni tőle mert vannak komoly hiányosságai. Reguilon meg nála is gyengébb szerintem. Tehát még mindig nem értem miért kellene most ZZ-nek azt mondania a csapat 2 számú kapitányának h van szerződésed de azért eladlak
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. július 18., szombat 16:46
Egyetértek. Főleg hogy most Mendy valszeg a meccsek nagyobb részében kezdeni fog, így kapunk egy nem kizsigerelt Marcelot. És ebben az állapotában még mindig sokkal többet tud adni mint Reguilon, csak megfelelően kell használni megfelelő csapatok ellen.wZoLee7 írta: Oké akkor hajtogasd a sérülés lehetőségét, de mondom, ennyi erővel kell még 10 csatár mert 9-en lehet h megsérülnek. Mendy meg csinél szép dolgokat, de azért na, amiket elsoroltál megvolt egy jó meccsen, előtte meg utána egy sima passzt nem tudott átvenni és jöhetett az ellenfél bedobással. Nálam is a francia a kezdő, de nem kell elszállni tőle mert vannak komoly hiányosságai. Reguilon meg nála is gyengébb szerintem. Tehát még mindig nem értem miért kellene most ZZ-nek azt mondania a csapat 2 számú kapitányának h van szerződésed de azért eladlak
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. július 18., szombat 16:38
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem