Ahha, megvankiserik írta:Telefonról vagyok, így nehéz, de próbáld: liga, sub menu, matchday + table fül alatt.Sierra írta: hát én ott nem látok olyan opciót amit írtam.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. július 18., szombat 15:50
Ahha, megvankiserik írta:Telefonról vagyok, így nehéz, de próbáld: liga, sub menu, matchday + table fül alatt.Sierra írta: hát én ott nem látok olyan opciót amit írtam.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. július 18., szombat 15:46
Telefonról vagyok, így nehéz, de próbáld: liga, sub menu, matchday + table fül alatt.Sierra írta:hát én ott nem látok olyan opciót amit írtam.kiserik írta:Transfermarkt?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. július 18., szombat 15:39
hát én ott nem látok olyan opciót amit írtam.kiserik írta:Transfermarkt?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. július 18., szombat 15:09
Transfermarkt?Sierra írta: Tudtok olyan oldalt, ahol fordulóról fordulóra meg lehet nézni a bajnoki tabellák állását? Akár régebbi szezonokban is.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. július 18., szombat 14:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. július 18., szombat 13:05
arra gondolsz ahol a madridi szenyvíz vezeték is látszott?sonic írta:Gondolom sok mulik azon hogy a kovetkezo szezont lehet-e kozonseg elott jatszani. Ha nem lehetnek nezok akkor szerintem marad a distefano, a bernabeu-t meg tudjak addig faragni.dzsi91 írta: Kövi szezont már a Perez stadionban kezdjük vagy maradunk a distefanoban?
A legutobbi kepek amiket lattam a munkalatokrol.... Haaaat ott se mostanaban lesz meccs. Persze egy honap alatt sokmindent lehet csinalni, de azert eleg haborus allapotok voltak.
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. július 18., szombat 13:02
Gondolom sok mulik azon hogy a kovetkezo szezont lehet-e kozonseg elott jatszani. Ha nem lehetnek nezok akkor szerintem marad a distefano, a bernabeu-t meg tudjak addig faragni.dzsi91 írta: Kövi szezont már a Perez stadionban kezdjük vagy maradunk a distefanoban?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 18., szombat 12:55
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. július 18., szombat 12:52
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. július 18., szombat 12:11
Diego Tristan se maradjon kiPetr írta:
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 18., szombat 11:40
HozzászólásSzerző: Petr » 2020. július 18., szombat 11:26
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. július 18., szombat 11:01
https://en.wikipedia.org/wiki/1999%E2%8 ... B1a_seasonTjacks írta:Pont néztem én is még pár fordulóval ezelöttRemy írta: Egy forduló van vissza a második ligában és a Depor kieső helyen áll. Kemény.![]()
![]()
Emlékszem még a 2000-évek elején jó kis csapatuk volt, valamelyik szezonban a vége felé vezették a ligát(nem néztem utána pontosan mikor, de egy képes sport újság cikkre emlékszem: "Megbotlott a Deportivo, kapaszkodik a Barca!"![]()
Nehéz volt a Riazorban nyerni, évekig nem is sikerült a fiúknak.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. július 18., szombat 5:56
Pont néztem én is még pár fordulóval ezelöttRemy írta: Egy forduló van vissza a második ligában és a Depor kieső helyen áll. Kemény.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 17., péntek 23:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 17., péntek 23:41
Értem a mondani valót, mi sem úgy néztünk kis 2015 őszén mint akik bl triplára készülnek stb...füst írta:Értem, az én hangsúlyom pedig azon van, hogy ezt te jónéhány év távlatában mondod. Akkoriban nagyon nem így nézett ki a szitu, amikor a Barca a tizenvalahanyadik helyen szenvedett, senki se mondta hogy ne aggódjatok itt van Ronaldinho aztán mindjárt megnyerjük a BL-t. A világ röhögött rajtuk miután befuccsoltak a borsos árú holland igazolások, és Oleguer meg Bonano varázsolt a csibefocival. Aztán jött a hideg zuhany, Zidanék kifulladtak, Ronaldinhóék meg beelőztek. Másfél évtizeddel később meg mondhatod milyen klasszisok voltak. Akkor kellett volna előre, de senki se látta.Sierra írta:
De mint írtam, olyan klasszisok fociztak akkor a Barcában, mint Ronaldinho, Eto'o, Messi vagy Iniesta. Ezen van a hangsúly.
Guardiola ugyanez, ott fogták a fejüket hogy nem adta el a semmirekellő Xavit, Iniesta egy kis pötty volt még, a gigasztár Dinnyót meg elküldte. Úgy nézett ki hogy káosz lesz az egész, két fordulóig fülig ért a szánk, aztán meg átmentek rajtunk mint az úthenger. Aztán rá pár évre rá már Xavi lába is simára lett nyalva.
Mondhatod hogy most semmi kilátás, tök bénák lesznek, nem kerülhetik el a mélyrepülést. Csak én nem tudom elhinni, mert láttam már ezt, aztán sose lett jó vége. Majd látni fogjuk hogy alakul. Jelenleg azt látom hogy a világ összes pénzét költik Messi, Szuzi, Piquet meg a többi vén csataló fizetésére. Csak rajtuk múlik hogy mit kezdenek magukkal, ha az uraktól megválnak, és a világ összes pénzét a következő generációra költik, akkor bármi lehet belőlük. Ismerik a siker receptjét.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 17., péntek 21:26
Értem, az én hangsúlyom pedig azon van, hogy ezt te jónéhány év távlatában mondod. Akkoriban nagyon nem így nézett ki a szitu, amikor a Barca a tizenvalahanyadik helyen szenvedett, senki se mondta hogy ne aggódjatok itt van Ronaldinho aztán mindjárt megnyerjük a BL-t. A világ röhögött rajtuk miután befuccsoltak a borsos árú holland igazolások, és Oleguer meg Bonano varázsolt a csibefocival. Aztán jött a hideg zuhany, Zidanék kifulladtak, Ronaldinhóék meg beelőztek. Másfél évtizeddel később meg mondhatod milyen klasszisok voltak. Akkor kellett volna előre, de senki se látta.Sierra írta:
De mint írtam, olyan klasszisok fociztak akkor a Barcában, mint Ronaldinho, Eto'o, Messi vagy Iniesta. Ezen van a hangsúly.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 17., péntek 21:08
Szerencsére sosem tudom meg a választ.kierkegaard írta: Xavi tucatozása valahol azért hasonlít kroos tucatozására is. Őt is alibipasszokkal vádolták/vádolják. Az ő megítélése szerintem torzult a negatív nyilatkozatai után.
Én xavit azért nem tartom annak, mert egy ilyen rendszerben csak az tud beilleszkedni akinek van fogalma a fociról. Neki volt. Vajon tucat lenne akkor is ha barca drukkerek lennénk?![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. július 17., péntek 20:58
De mint írtam, olyan klasszisok fociztak akkor a Barcában, mint Ronaldinho, Eto'o, Messi vagy Iniesta. Ezen van a hangsúly. Most meg, ki van ott kiemelkedő támadó? Senki. Mármint Messin meg Suarezen kívül. Mindkettőnek van még 2-3 éve talán, de már így is megindultak a lejtőn.füst írta: Nos, Rijkaard és Pep óta tizenévek teltek el, de jól emlékszem az akkori szurkolói hangokra, mindkettejük érkezése előtt temetve volt a Barca, aztán meg akkora pofonokat kaptunk tőlük, hogy azóta se tudtuk viszonozni rendesen. Én nem hiszek az ilyen bemondásokban, hogy mostantól végük, majd az idő választ ad.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 17., péntek 20:44
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem