Makaay nekem hatalmas kedvencem volt, ahogy a Bayernbe igazolasa utan is az maradt. Egy igazi zseni, ritka ma az ilyen csatar.
Djalminha nagyon ugyes srac volt, bar sem a Depor elott, sem utan nem volt kepes hozni az extrat, ahogy a valogatottban sem. Igazi cselmester.
Scaloni szerintem a liga egyik legjobb szelsovedoje volt abban az idoben es en meg merem kockaztatni, hogy talan a legjobb. Valodi Depor legenda, de sajnos a valogatott karrier nem jott be neki az argentinoknal.
Conceição karrierje ha jol emlekszem nem jott ossze igazan a Realban, de ha jol remlik, teljesen ertheto volt az atigazolasa egybol a bajnoki cim utan. Igeretes kozeppalyas volt.
Mauro Silva meg Scaloninal is nagyobb Depor csillag, Frannal egyutt, aki szinten ott jatszott akkoriban. Ok ketten a legtobbszor leptek palyara a klub szineiben.
Naybet pedig athatolhatatlan volt kozepen, o is a Deporban teljesedett ki.
Songo'o szinten emlitesre melto. Nagy karriert nem futott be a Deporon kivul es volt 1-2 lepkeje, de atombiztos kapus volt.
Nem is olyan regen pont a Deporon nosztalgiaztam, ez pedig kikivankozott belolem.