Oké akkor hajtogasd a sérülés lehetőségét, de mondom, ennyi erővel kell még 10 csatár mert 9-en lehet h megsérülnek. Mendy meg csinél szép dolgokat, de azért na, amiket elsoroltál megvolt egy jó meccsen, előtte meg utána egy sima passzt nem tudott átvenni és jöhetett az ellenfél bedobással. Nálam is a francia a kezdő, de nem kell elszállni tőle mert vannak komoly hiányosságai. Reguilon meg nála is gyengébb szerintem. Tehát még mindig nem értem miért kellene most ZZ-nek azt mondania a csapat 2 számú kapitányának h van szerződésed de azért eladlak
Végül is minek emlegetni a sérülést, mikor a futball elemi része, ami szétbaszhatja egy csapat teljes szezonját. Minket is szépen elkerült (Hazard, Asensio, Marcelo, James, Isco, etc.). Milyen csodás lett volna, ha Case, Karim vagy mondjuk Tóni néz bele egy több hónapos mókába.
Erre a 10 csatáros böszmeségedre nem is reagálnék, gondolom sejted mennyire bugyutára sikeredett.
Marcelo a valaha volt legtechnikásabb szélső védő, de volt nála is nem egyszer, hogy senkitől nem zavartatva egy keresztlabda átcsusszant a lába alatt, vagy egy egyszerű beadást a túlsó szögletzászlóig rúgott vagy, hogy a lelátóra lőtte a 16-ról a zsugát.
ZZ-nek nem kell elküldenie Marcelot, majd csinálja, amit jónak lát. A saját véleményemet írtam le. Sokkal nyugodtabb lennék, ha Reguilón lenne cserébe.