Én xavit azért nem tartom annak, mert egy ilyen rendszerben csak az tud beilleszkedni akinek van fogalma a fociról. Neki volt. Vajon tucat lenne akkor is ha barca drukkerek lennénk?

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 17., péntek 20:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 17., péntek 20:34
Neked túlzás, nekem nem.RealMadridFanatic írta: Az azert koltoi tulzas, hogy Xavi tucat szerintem. Keson ero tipus volt, de nagyon jo jatekos. Persze kellett az is, hogy olyan rendszerben legyen, ami kiemeli az erenyeit, de okos futballista volt. A jatek ritmusat jol diktalta es nagyon labdabiztos volt mindig. Sok volt az alibi passz, de ez a rendszeruk resze volt.
Persze kanyarban nincs ZZhez kepest, ez nem lehet vita targya.
Iniesta meg zsenialis volt, O mashol is megallta volna a helyet, nem volt ra szuksege, hogy ezt bizonyitsa.
Messi meg minden idok egyik legjobbja.
Ilyen triojuk nem mostanaban lesz.
A spanyol bajnok pedig a Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. július 17., péntek 20:31
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. július 17., péntek 20:16
Mert te furcsa vagy, már megszoktukkierkegaard írta: durva amúgy ez a frusztrált rosszindulat a barca irányában. Nem is tudom, honnan jöhetnek hasonló dolgok...
Odáig megyünk már el, hogy xavi után iniesta is tucat játékos volt, sőt elhangzott már olyan is hogy messi játéka nem kielégítő.![]()
![]()
Elképesztő.
Én inkább hálát adok az égnek, hogy láthattam Guardiola - luis enrique barcáját, mourinho-ancelotti-zidane realját.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. július 17., péntek 20:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 17., péntek 19:54
Xavi tucat, fix.kierkegaard írta: durva amúgy ez a frusztrált rosszindulat a barca irányában. Nem is tudom, honnan jöhetnek hasonló dolgok...
Odáig megyünk már el, hogy xavi után iniesta is tucat játékos volt, sőt elhangzott már olyan is hogy messi játéka nem kielégítő.![]()
![]()
Elképesztő.
Én inkább hálát adok az égnek, hogy láthattam Guardiola - luis enrique barcáját, mourinho-ancelotti-zidane realját.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 17., péntek 19:27
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 17., péntek 19:18
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. július 17., péntek 19:09
Szerintem is butasag temetni oket. A fociban gyorsan valtoznak a dolgok.füst írta: Nos, Rijkaard és Pep óta tizenévek teltek el, de jól emlékszem az akkori szurkolói hangokra, mindkettejük érkezése előtt temetve volt a Barca, aztán meg akkora pofonokat kaptunk tőlük, hogy azóta se tudtuk viszonozni rendesen. Én nem hiszek az ilyen bemondásokban, hogy mostantól végük, majd az idő választ ad.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. július 17., péntek 19:05
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. július 17., péntek 17:59
Rijkaard éra még oké lenne, de akkor is volt egy zsenijük, élete formájában (Ronaldinho), és volt egy mindig brutál formát mutató Eto'o. Nálunk meg Pablo Garciák meg Gravesenek futkostak a pályán.füst írta:Erre azért ne vegyünk mérget. Rijkaard és Guardiola megtanították nekem, hogy a leghúgymelegebb Barcát is össze lehet kapni hogy aztán egész Európát cidáztassák.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. július 17., péntek 17:49
barcáék jól feljöttek az elmúlt 15 évben, sok előnyt adtuk nekik. Na de ahogy Messi visszavonul...Realista24 írta: Most La Liga titles in the history of Spain:
[34] REAL MADRID
[33]
[32]
[31]
[30]
[29]
[28]
[27]
[26] Barcelona
[10] Atletico Madrid
[8] Bilbao
[6] Valencia
[2] Sociedad
[1] Deportivo
[1] Sevilla
[1] Real Betis
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. július 17., péntek 17:43
van, én. igaz csak divatból, Mourinho miatt.El Sie7e írta:Van olyan allatfaj h tham szurkolo?p.csabi1 írta: Azért ez brutális teljesítmény volt. Áhhh imádom őket.
Tottenham szurkoló meg idejön vergődni.Egy Tottenham szurkoló.![]()
![]()
![]()
Komoly.![]()
![]()
Ez nem biztos hogy jó, mivel nemrég volt egy Valenciás cikk, ahol azt taglalták milyen sok pontot vesztettek a VAR miatt, és mivel most van 53 pontjuk, a Sociedad előtt kell lenniük. Bár a lényegen, az élbolyon nem változtat.According to
@2010MisterChip, if all 127 VAR decisions were removed from the equation, after 36 matchdays, the top five would be:
83 Real Madrid
79 Barcelona
66 Atletico Madrid
66 Sevilla
56 Real Sociedad
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 17., péntek 17:42
El Sie7e írta: Mennyi lehet a sorozatban megnyert bajnoki meccsek rekordja?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 17., péntek 17:26
HozzászólásSzerző: impossible » 2020. július 17., péntek 11:05
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 17., péntek 10:48
Van olyan allatfaj h tham szurkolo?p.csabi1 írta: Azért ez brutális teljesítmény volt.
Áhhh imádom őket.
Tottenham szurkoló meg idejön vergődni.Egy Tottenham szurkoló.![]()
![]()
![]()
Komoly.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. július 17., péntek 10:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 17., péntek 10:08
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. július 17., péntek 9:18
Pjanic, Trincao, Sancho, Lautaro Martinez. Veluk akarnak erosodni.Berti írta: Az Europa lecidáztatáshoz azért sok problémát meg kellene oldani.
- Suarez már kevés egész szezonos kezdőnek, kell a helyére egy alternatíva
- A bal szélen Dembele porcelán, rá nem lehet alapozni, míg Fati tapasztalatlan és rá sem lehet emiatt
- Középpályára kell egy mozgékony és nagy munkabírású játékos, aki lecseréli Busit/Rakiticet
- Kell legalább egy középvédő
- Kell egy balhátvéd
- El kell adni valahogy Rakiticet, Coutinhot, Griezmannt és Dembelet
- Nagy sztárt csak akkor igazolhatnak, ha az kompatibilis Messivel (nem könnyű)
- Új edző kell, aki kompatibilis Messivel (nem könnyű)
- Új vezetőség kell, mert ezek szétcseszik mégjobban a klubot
- Messinek új szerződést kell adni
Ezeket így kapásból mondom, úgy hogy itt olvastam pár barcas kommentet, illetve láttam idén kb 5 meccset.
Ezeket a dolgokat nem tudod egy nyár alatt megoldani, sőt, még egy év is kevés lesz.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem