Értékeld a legutóbbi meccset
- flori
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Csalódás, semmit nem érdemeltünk ma. Viszont az a tehetetlen düh, hogy a gól után sem cseréltünk, az tényleg embertelen. Mintha ők sem hittek volna benne. Sajnos ma minden összejött, ki lehet esni, de azért ne ilyen teljesítménnyel. Verhető volt ez a City, kb 6 olyan ajándékot kaptak, amiből Messi 9et rúg.
Vinicius be sem áll? Érthetetlen.
Vinicius be sem áll? Érthetetlen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Attól, hogy erős volt az ellenfél még nem következik az, hogy a saját 20-asunkról nem tudjuk kihozni a labdát. Fraudiola szépen megtervezte a presszinget, ZZ-nek meg fogalma nem volt mit kéne lépni. És lehet Varane nyakába varrni a dolgokat (valahol joggal), de ugyanúgy valagnyi helyzetet elbalfaszkodott a City.Csabi írta:csak erős volt az ellenfel.besteve7 írta: Itt vmi nagyon félre ment a felkészülesben.
A két meccsen bőven jobbak voltak, akárhogy is amatőr gólokkal estünk ki.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ebben én is majdnem teljesen biztos vagyok.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
...és nem fogják megnyerni.Csabi írta:csak erős volt az ellenfel.besteve7 írta: Itt vmi nagyon félre ment a felkészülesben.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
csak erős volt az ellenfel.besteve7 írta: Itt vmi nagyon félre ment a felkészülesben.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
HUUU hat nagyon rossz szájízzel ért véget ez a párharc. Jobb volt a City, megérdemelten jutottak tovább, de amit lehoztunk az szégyen. Az első meccsbe bealudtunk a végén, ZZ is benezte. EZT a második mecsset meg is tudom hova tenni, ilyet ezen a szinten en meg nem láttam, hogy a csapat nagy része annyira dekoncentralt, olyan amatőr hibák sorát vetettek, hogy az erthetetlen, mi ment félre a felkészülésben, vagy mi történt az elmúlt napokban. Főleg úgy hogy a visszatérés után mindenki top formában tolta a bajnokságban, Modric is kiviragzott. Erre jön egy ilyen meccs, amin ki emelhetnenk, hogy Varane-on ment el a meccs, de igazán csak rajta csattant az ostor, mert Case, Carvajal, Courtoise, Kroos is ugyanolyan gyermeteg hibakat vetett, csak mazlijukra abból nem lett gol. Itt vmi nagyon félre ment a felkészülesben.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ebben a mezben az a szép h aki beleizzad az egy teljesen más színű mezben tolja mint aki csereként beáll...csak kurvára néz ki hülyén
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Haha hát igen, ez Ramosnál benne van a pakliban.lordgabi írta:Ramos gondolom hajtott volna valamilyen saját rekordra vagy űzte volna Karimnak a gólszerzést, biztos vagyok benne, hogy nem lett volna ilyen langyos a végjáték, ha pályán marad végig. Vagy lehet túlságosan átélte volna a szezonzárót, és hiányzással kezdte volna az újat.Steve írta:Akkora iram nem volt, hogy megfeszüljenek és gond legyen a city meccsig![]()
![]()
Piqué 15 sárga lappal zárt, szép.![]()

Benyót sajnálom, megérdemelte volna. Fantasztikus szezonja volt.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ramos gondolom hajtott volna valamilyen saját rekordra vagy űzte volna Karimnak a gólszerzést, biztos vagyok benne, hogy nem lett volna ilyen langyos a végjáték, ha pályán marad végig. Vagy lehet túlságosan átélte volna a szezonzárót, és hiányzással kezdte volna az újat.Steve írta:Akkora iram nem volt, hogy megfeszüljenek és gond legyen a city meccsig![]()

Piqué 15 sárga lappal zárt, szép.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- Steve
Igen olvastam..ugye ha igaz ez.
De úgy elméleti síkon jó lett volna kicsit trollkodni vele is. Csak úgy finoman.
Nem lesz ő már itt jövőre és jobb is ez így.
Amúgy a meccsről annyi a véleményem, hogy túl sok volt az alap kezdő ember én még ennyit sem játszattam volna, de nyilván megvan a miértje és igazából mindegy is.
Akkora iram nem volt, hogy megfeszüljenek és gond legyen a city meccsig
De úgy elméleti síkon jó lett volna kicsit trollkodni vele is. Csak úgy finoman.
Nem lesz ő már itt jövőre és jobb is ez így.
Amúgy a meccsről annyi a véleményem, hogy túl sok volt az alap kezdő ember én még ennyit sem játszattam volna, de nyilván megvan a miértje és igazából mindegy is.
Akkora iram nem volt, hogy megfeszüljenek és gond legyen a city meccsig

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
gondolom, nem akart a pályán búcsúznilordgabi írta: Külön kérte Zidanet, hogy ne legyen ott a keretben.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Külön kérte Zidanet, hogy ne legyen ott a keretben.Steve írta: Én azért beraktam volna csak úgy visszatrollkodás gyanánt Garat Bélát a 92. percben kapus posztba, vagy mondjuk belső hátvédnek.![]()
Most legalább a közönség sem fújolja ki.![]()
Kár érte. A 89. percben jöhetett volna Mendy helyett.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- Steve
Én azért beraktam volna csak úgy visszatrollkodás gyanánt Garat Bélát a 92. percben kapus posztba, vagy mondjuk belső hátvédnek.
Most legalább a közönség sem fújolja ki.

Most legalább a közönség sem fújolja ki.

Hát csak meglett!
Gratulálok hozzá mindenkinek!
Ez nagyon komoly teljesítmény volt.
Le a kalappal mindenki előtt!
Azért Vinicius milyet butított a végén.
Gratulálok hozzá mindenkinek!
Ez nagyon komoly teljesítmény volt.
Le a kalappal mindenki előtt!

Azért Vinicius milyet butított a végén.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nemtudom mikor keltem fel utoljára így, azt hittem a gyerekkori fanatikus szurkolásból már kinőttem, tévedtem b*zdki. Jah és péntek van ráadásul, mondom hogy ez a csapat idén nagyon ott van az időzítésben is!
06-07es szezonnál volt bennem ez az érzés utoljára - annak ellenére hogy a mostani keret szerintem papíron erősebb - hogy talán a legszerethetöbb csapatot láttam most minden hibájával, erősségével együtt.
Modric,Ramos,Marcelo,Benzema négyesért piszkosul fog fájni a szívem, talán értük szurkoltam a leginkább. Nah jó Tonit is idesorolom
Az meg egészen elképesztő hogy Ramos és Zidane még játszottak együtt habfehérben és most cirka 15 év múlva meg ott pózolnak a kupával...

06-07es szezonnál volt bennem ez az érzés utoljára - annak ellenére hogy a mostani keret szerintem papíron erősebb - hogy talán a legszerethetöbb csapatot láttam most minden hibájával, erősségével együtt.
Modric,Ramos,Marcelo,Benzema négyesért piszkosul fog fájni a szívem, talán értük szurkoltam a leginkább. Nah jó Tonit is idesorolom

Az meg egészen elképesztő hogy Ramos és Zidane még játszottak együtt habfehérben és most cirka 15 év múlva meg ott pózolnak a kupával...

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
+1kiserik írta: Gyerekek, ez egy nagybetűs CSAPAT. Látszott az arcokon, hogy tűzbe mennek egymásért és Zidanért. Még ha tudásban el is marad a korábbi aranycsapattól, de bőven kompenzálja ezt máshol. Hát gyerekek vitték a szélső posztokat egész évben. Öreg Ramos végig nyomja a komplett szezont. Karim még egy szintet tud lépni. Tbo a sáskából betonfal lesz. Lukita, hát bakker eddig szédelgett a pályán, a szünet után meg végig melózza a meccseket a legmagasabb szinten. Kroos, Case, Varane az állandók az egyenletben, de ide tehető Dani is, aki szinte csere nélkül hozta a szezont. A fiatalok odateszik magukat és mindenki próbálja azt adni, amit tud. Persze vannak olyanok, akiknek nem jött ki a lépés, de nincs cirkusz a csapat körül, nincs mocskolódás, sárdobálás. Csend van, nyugalom és munka. És boldogság. Ünnep. Bajnoki trófea![]()
![]()
Stabilitás,nyugalom,munka

Gyerekek, ez egy nagybetűs CSAPAT. Látszott az arcokon, hogy tűzbe mennek egymásért és Zidanért. Még ha tudásban el is marad a korábbi aranycsapattól, de bőven kompenzálja ezt máshol. Hát gyerekek vitték a szélső posztokat egész évben. Öreg Ramos végig nyomja a komplett szezont. Karim még egy szintet tud lépni. Tbo a sáskából betonfal lesz. Lukita, hát bakker eddig szédelgett a pályán, a szünet után meg végig melózza a meccseket a legmagasabb szinten. Kroos, Case, Varane az állandók az egyenletben, de ide tehető Dani is, aki szinte csere nélkül hozta a szezont. A fiatalok odateszik magukat és mindenki próbálja azt adni, amit tud. Persze vannak olyanok, akiknek nem jött ki a lépés, de nincs cirkusz a csapat körül, nincs mocskolódás, sárdobálás. Csend van, nyugalom és munka. És boldogság. Ünnep. Bajnoki trófea

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Zidane. Annyira hálas vagyok neked, hogy szavakkal nem tudom leírni. Rengeteget köszönhetek neked az életben. Miattad szerettem meg a futballt, a Real Madridot, a szenvedély, amit a csapat ad a mindennapjaimhoz. Elképesztően szerencsés vagyok, hogy láttam a példaképemet játékosként és edzőként is a csúcsra érni. Itt nincs kérdés. Zidane maga a futball! A világ legjobb játékosa volt és most a világ legjobb edzője, ezzel nem lehet vitatkozni. Világbajnok, Európa-bajnok, BL- győztes, aranylabdás játékosként, háromszoros Bajnokok Ligája győztes edzőként, erre már nincsenek szavak. Lehet jönni itt bármively de aki zseni az zseni. Soha senki nem fog a nyomodba érni, örülök láttalak játszani, most meg edzőként dolgozni. Hala Madrid, Campeones, szeretek minden madridistát, mi egy család vagyunk❤
- flori
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Ő maga mondta, hogy nem lesz nyugger korig edzőnumberone1 írta:Az geci nagy lenne, ha meg elnokkent is berantana BL-t es bajnokikat...Babinho írta:
És BAJNOKOK vagyunk.
Elnök később nem akar lenni?
Nincs nagyobb nála, csak a szerencséje![]()
![]()