HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. július 16., csütörtök 23:21
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. július 16., csütörtök 23:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 16., csütörtök 23:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 16., csütörtök 23:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 16., csütörtök 22:39
Év pillanata. Ha nem torpant volna meg Ramos. Na de mindegy, imádom a KapitánytHalfkey írta: Mikor mozgolodott Benzin már gyanús volt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. július 16., csütörtök 22:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 16., csütörtök 22:37
Legnagyobb arcHalfkey írta: Na meg Ramosnak se![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. július 16., csütörtök 22:36
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. július 16., csütörtök 22:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 16., csütörtök 16:03
Nem tekintek hátra, csak előreCsabi írta:melyik meccsünket nyertük utoljára 3-0ra?Realista24 írta:
Én el tudom képzelni hogy három nullnal már annyit szórakoznak amíg rá nem jön ki a lépés. Mint régen a grundon![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 16., csütörtök 16:01
melyik meccsünket nyertük utoljára 3-0ra?Realista24 írta:Én el tudom képzelni hogy három nullnal már annyit szórakoznak amíg rá nem jön ki a lépés. Mint régen a grundonpheco írta: Gondolom Ramos atadna a tiziket es kb ennyiben kimerul ez, esetleg kozeli szabikat o lovi. Nem hinnem, hogy gorcsosen neki passzolnanak mindent, mint anno sokszor CR-nek. Legalabbis remelem.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. július 16., csütörtök 11:40
Ez tetszett..te más vagy'shutterisland írta: jo de szerintem ennek tukreben nalunk is mindent messire fognak most mar jatszani.
...ohh wait![]()
HozzászólásSzerző: anagyCz » 2020. július 16., csütörtök 11:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. július 16., csütörtök 10:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. július 16., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. július 16., csütörtök 8:26
Baszok én rá ha már 3-0 lesz felőlem Tibora is játszhatunkRealista24 írta:Én el tudom képzelni hogy három nullnal már annyit szórakoznak amíg rá nem jön ki a lépés. Mint régen a grundonpheco írta: Gondolom Ramos atadna a tiziket es kb ennyiben kimerul ez, esetleg kozeli szabikat o lovi. Nem hinnem, hogy gorcsosen neki passzolnanak mindent, mint anno sokszor CR-nek. Legalabbis remelem.![]()
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2020. július 16., csütörtök 7:42
Mint Fifa be a pro módban saját karakterednekpheco írta:Gondolom Ramos atadna a tiziket es kb ennyiben kimerul ez, esetleg kozeli szabikat o lovi. Nem hinnem, hogy gorcsosen neki passzolnanak mindent, mint anno sokszor CR-nek. Legalabbis remelem.Realista24 írta: The Real Madrid players know what winning the Pichichi would mean for Benzema, so they're going to try everything to help him achieve it.
Előbb zárjuk le a meccset és legyen meg az arany, aztan lehet mindent rá játszani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 16., csütörtök 6:47
Én el tudom képzelni hogy három nullnal már annyit szórakoznak amíg rá nem jön ki a lépés. Mint régen a grundonpheco írta:Gondolom Ramos atadna a tiziket es kb ennyiben kimerul ez, esetleg kozeli szabikat o lovi. Nem hinnem, hogy gorcsosen neki passzolnanak mindent, mint anno sokszor CR-nek. Legalabbis remelem.Realista24 írta: The Real Madrid players know what winning the Pichichi would mean for Benzema, so they're going to try everything to help him achieve it.
Előbb zárjuk le a meccset és legyen meg az arany, aztan lehet mindent rá játszani.
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. július 15., szerda 23:10
Gondolom Ramos atadna a tiziket es kb ennyiben kimerul ez, esetleg kozeli szabikat o lovi. Nem hinnem, hogy gorcsosen neki passzolnanak mindent, mint anno sokszor CR-nek. Legalabbis remelem.Realista24 írta: The Real Madrid players know what winning the Pichichi would mean for Benzema, so they're going to try everything to help him achieve it.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 15., szerda 23:03
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem