csabi* írta:Figo is biztos a barcás korszaka miatt kapta a nevét

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 20., vasárnap 14:30
csabi* írta:Figo is biztos a barcás korszaka miatt kapta a nevét
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 20., vasárnap 14:22
Oké így értem de az általam idézett cikk miatt csattant fel megint RMFC kolléga. A bulvár már csak ilyen! Persze hogy hír az ha egy frissen igazolt madridi játékosnak a kutyáját Messinek hívják. De van aki ezeket a híreket kitalációnak tartja és a Madrid elleni támadásnak provokációnak fogja fel.Ezzel nincs semmi gond de erről a nézetéről mindenkit meg akarnak győzni heti 10 alkalommal. Na ez csípi egy kicsit a szemem de ahogy látom vannak itt olyan Madrid szimpatizánsok akik hasonló képen gondolkodnak erről a témáról mint énGéci írta:Bidé! Most nem igazán erre a cikre célzott RMCF... Amikor leigazoltuk ez a cikk fogatta a madrid szurkolókat, hogy Messinek hívják a kutyáját... Véletlenül sem írták oda, hogy a másik Fígó... RMCF erre célzott
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 20., vasárnap 11:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 20., vasárnap 10:57
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 20., vasárnap 10:56
Az, hogy Moratan elgondolkodik.. oké (bár semmiképp nem volt rossz tegnap), de hogy Carvajal miért nem tudja meggyőzni Ancelottit, azt nem tudom... Azért ilyen Cicinho, Miguel Torres, Arbeloa félék után őt nézegetni nem kis minőségi javulás az én szememben.„Nem tudom, hogy Carvajal és Morata továbbra is kezdők maradnak-e, de jó meccset játszottak.”
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 20., vasárnap 10:38
Én ezt a cikket olvastam:http: //madridom.hu/blog/2013/10/19/salvador-burgos-isco-inkabb-szurkolt-a-barcanak-mint-a-madridnak/ és itt az áll : "Erről maga a játékos teljes természetességgel a következőt nyilatkozta: „Volt egy másik kutyám is, őt Figónak hívom" nekem úgy tűnik a másik játékos nevét is leközölték............R.M.C.F írta:a másik kutyája nevét érdekes már nem közölték le,mert az meg real játékos voltés igy már ez nem is hir..
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 19., szombat 22:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 20:45
nem akarok uszitani,bocs ha uszitalak.Miért hír??Ez nem hír ez egy interjú Salvador Burgosszal "Real Madrid – Málaga összecsapás mivoltából a Goal.com felkutatta, és exkluzív interjút készített Isco Alarcón gyerekkori mentorával" Nem értem ezeket az uszító hozzászólásaid
szombat reggel van lazítsd el magad nem kell minden hírben azt keresni ami nincs is benne!!
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 19., szombat 15:14
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 19., szombat 12:56
Miért hír??R.M.C.F írta:Nyilván lehet olyan aki oda akart menni(vagy hivták a hiénák az akadémiára és hát miért mondana nemet egy gyerek)....nem mondom hogy nem,biztos,a mondandóm az volt,hogy ez miért hír? Mert a real ellen lehet MENNI vele....ilyent másik oldalról nem olvastam még......biztos olyan nem volt még aki realos akart lenni inkább mint barcás?![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 19., szombat 12:44
Elsore is ertettem a mondandodat es pont ezert irtam, hogy olvasd is vegig a cikket (ha nem tetted meg), mert nem CSAK arrol szol az egesz, hogy Isco a barcanak szurkolt..R.M.C.F írta:nem mondom hogy nem,biztos,a mondandóm az volt,hogy ez miért hír?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 19., szombat 12:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 12:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 19., szombat 12:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 12:11
Salvador Burgos: “Isco inkább szurkolt a Barcának, mint a Madridnak…”
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 18., péntek 20:53
én is...de én arról, hogy nem jön-e hozzánk tanítani, no nem azért hogy én is ilyen IQ harcos legyek hanem hogy átlökjön a vizsgánR.M.C.F írta:Nagyon komoly közgazdász lehet az,aki azt hiszi egy játékosból csak a mezeken át jön be lé......bravo,szivesen elbeszélgetnék a közgaz tanárával,hogy löködte át a vizsgákon., és a sportközgazdász professzor Gay de Liebana állítja, a magát kitermelő játékos mítosza egyszerűen nem igaz. „Ahhoz, hogy visszanyerjék a Bale-re elköltött 100 millió €-t 5 millió mezt kellene eladnia a klubnak a nevével.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 18., péntek 20:31
Nagyon komoly közgazdász lehet az,aki azt hiszi egy játékosból csak a mezeken át jön be lé......bravo,szivesen elbeszélgetnék a közgaz tanárával,hogy löködte át a vizsgákon., és a sportközgazdász professzor Gay de Liebana állítja, a magát kitermelő játékos mítosza egyszerűen nem igaz. „Ahhoz, hogy visszanyerjék a Bale-re elköltött 100 millió €-t 5 millió mezt kellene eladnia a klubnak a nevével.
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 18., péntek 18:46
Az angolom nem túl acélos de javíts ki ha félreértettem! Ronaldo (nem CR hanem az igazi........hehe írta:csak hogy átismételjük a nyilvánvalót:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ID=HP_BN_2
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 18., péntek 11:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 17., csütörtök 16:41
Mit is mondhatna egy walesi edző egy walesi játékosról...egyébként gyógyuljon föl mihamarabb,és akkor meglátjuk mit is tud...Bale rendkívül csalódott, amikor nem tud játszani” – nyilatkozta Toshack.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem