MorataMartin írta:
Nem vitatom annak a Barcelonának az érdemeit, de Xavi és Iniesta a szememben sosom fogják megközelíteni
Adom, kiveve ezt. Nekem Iniesta mindig is Extra volt. Nagyon Extra. Megközelíti.
De Csávitol hanynom kell. Keci akkora alibi szart, amit az az ember 15 evig eladott az embereknek. Atyavilag...
Nézzünk mar meg egy Kroost hogyan hozza le azt a posztot, hasonlo % hatékonysággal, mint anno Csavi. A német jobbal, ballal, háttal csukott szemmel odarakja a bogyót, ahova akarja. 7 méterre, vagy 70 re.. tokmindegy, kockázatos? Nem szamit. osztonbol forgatja a csapatot es iranyit. De még az 50 eves Pirlo is bl dontobe vitte a csapatát, ugy hogy kozben sétált, mert futni nem birt, de még neki is volt toke, meg jobb volt nezni, mint azt a szintelen, szagtalan, sunyi, unalmas semmirevalo munkát, amit Csávi elvegzett.
A tag vilag eleteben a turira ment. Ha a tuti passzaba beleakartak allni, akkor forgolodott egyet kettot, aztan passzolta a 100% os zsugat. Van ezer video, ami ellent mond nekem xavi skillsy dribbling long passes de na...Khedira is cselezte ki az egész barca védelmét, mégis leves...
Amit Xavi csinalt semmi gond nincs vele. Jó labdarúgó , jo csapatjatekos. A gond az, hogy hova helyezik őt az emberek. Ha prime barca, akkor messi iniesta xavi. Odaát edzőnek is ugy várják, mint a messiast. Nem volt extra a pali. Piedesztalra emelték, pont, mint Pep et. Xavi.......pedig ha akarod akkor egy ever banega is lehozza neked ugyanezt. Bocs, Iniestarol akartam irni, de megint elkalandoztam. Űrfoci