Steve írta:Ha elolvadod újra, amit írtam a nyaralásra összességében írtam, hogy olcsóbbra jött ki magasabb minőség mellett.tcskhun írta:
azért ez érdekes zrdekes számomra mert egy normális ebéd vagy vacsi 20-30€ per fö...
ha nem persze dönert vagy pizzát/tésztát eszel 6,50€-ért ami kevesebb adag mint a normális adag....13éve élek itt Mallorcan és csak ezért irtam le a véleményem![]()
Nem az ételre értettem csak. A hotel, nyaralás jött ki olcsóbbra. Ahogy látod a strandbelépőt is megemlítettem.
Amúgy hol laksz Mallorcán? Remélhetőleg jövő nyáron már tudunk újra menni Mallorcara, akkor megihatunk egy sört.Nekem eddig Palman kívül Cala D’Or jött be a legjobban. Alcudia pl. szuper gyerekkel, de ott már annyi az angol “intelligens” turista, hogy már mi is menekültünk előlük.
Egyébként én imádok Magyarországra és Balatonfüredrenmenni. Mehetnék bárhova mégis ezt választom minden évben és nem csak a családom miatt, akik természetesen hiányoznak minden évben.
Azt hiszem R24 és az én kommentjeim alap gondolata is az volt, hogy a direkt lehúzásban nem akar az ember részt venni.Ez igaz a Balatonon, Mallorcán, vagy bárhol.
Hola!
persze megértettem,de csak arra probáltam válaszolni,hogy azért itt is a minöségi étel-ital azért annak megkérik az árát,El Arenalba lakom/lakunk/ a párommal,remélem összefutunk ha idén nem de jövőre