Pipita írta:Az lesz az...Nem, de meg csak nem is hallottam rola... 2011, Anna Paquin, Matt Damon?
Azért néhány véleményt olvass róla, mielőtt megnéznéd. Filmklubban írtunk róla páran.![]()
gonosz vagyok, bocsi.![]()
![]()
Latom jo magas pontszamokat kapott.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. október 19., szombat 1:37
Pipita írta:Az lesz az...Nem, de meg csak nem is hallottam rola... 2011, Anna Paquin, Matt Damon?
Azért néhány véleményt olvass róla, mielőtt megnéznéd. Filmklubban írtunk róla páran.![]()
gonosz vagyok, bocsi.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 19., szombat 1:24
Az lesz az...Nem, de meg csak nem is hallottam rola... 2011, Anna Paquin, Matt Damon?
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. október 19., szombat 1:10
Pipita írta:Még nem láttad a Margaretet? Ajánlom, jó film.Valoszinuleg a filmtortenelem legidegesitobb karakterevel itt talalkoztam.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. október 19., szombat 1:00
Nem, de meg csak nem is hallottam rola... 2011, Anna Paquin, Matt Damon?Pipita írta:Még nem láttad a Margaretet? Ajánlom, jó film.
B+ en meg azt hittem hogy csak jol jatszanak...Faust írta:Régóta tervezem a Baby Jane-t, meghoztad a kedvemet rendesen. Amúgy a két főszereplő színésznő között akkoriban hatalmas rivalizálás folyt, konkrétan gyűlölték egymást a való életben, és a forgatáson szabályos lélektani hadjáratot folytattak egymás ellen. Gondolom ennek a hangulata elég erősen átüt.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 19., szombat 0:48
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 19., szombat 0:44
Még nem láttad a Margaretet? Ajánlom, jó film.Valoszinuleg a filmtortenelem legidegesitobb karakterevel itt talalkoztam.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. október 19., szombat 0:28
realistahuni írta:Konkrétan azért kíváncsi lennék egy tucat "ilyen" filmre, ami jobb vagy legalább egy szint a Mellékhatásokkal.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 18., péntek 23:11
Side effects:
Ezt neztem a felsoroltak kozul legregebben. Hirtelen nem is emlekszek ra, hogy milyen volt. De minden bizonnyal felejtheto...Valami remlik Zeta-Jonesrol...... Viccet felreteve: Nem nagy szam, tucatjaval talalni ilyen filmeket. Aki szereti a mufajt annak egy nezesre elmegy.
5/10
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 18., péntek 22:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 18., péntek 21:54
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 18., péntek 19:51
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. október 18., péntek 19:49
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. október 18., péntek 1:57
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 18., péntek 0:36
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 18., péntek 0:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 18., péntek 0:31
snobic is backsonic írta:...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 18., péntek 0:13
Már kijött dvd-n?Remy írta:Acélembernél ne várj szinkront. Sokkal jobb eredetin
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 17., csütörtök 23:45
Acélembernél ne várj szinkront. Sokkal jobb eredetinlordgabi írta:Mindkettőnél a szinkront várom, a másodiknál főleg a barátnőm miatt.messideco írta:Az acélember -hallottam róla jót is, rosszat is, eldől majd.
Mielőtt éjfélt üt az óra (Before midnight) - nem várom meg a szinkront, remélem méltó befejezése lesz a trilógiának.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 17., csütörtök 23:43
A 4. turnusban már volt a Filmklubban, abban a körben piros a neved, vagyis nem sikerült befejezned, így gondolom nem is nézted meg, azért van terítéken.messideco írta:Fejvadászok -jónak ígérkezik
Mindkettőnél a szinkront várom, a másodiknál főleg a barátnőm miatt.messideco írta:Az acélember -hallottam róla jót is, rosszat is, eldől majd.
Mielőtt éjfélt üt az óra (Before midnight) - nem várom meg a szinkront, remélem méltó befejezése lesz a trilógiának.
Ugyanez, nagyon régóta itt pihen a gépen, ahogyan a Napos oldal is, valamiért nem visz rá a sors, hogy megnézzem őket.messideco írta:Napfény - mind kerülgetem a filmet, most megnézem valószínűleg.
Jópofa kis film, én valamikor Karácsony előtt láttam, ha jól emlékszem, nyolcas.messideco írta:Ollókezű Edward-sok filmet be kell pótolnom Burtontől.
Shyamalantól ez tetszett eddig a legjobban, a Sebezhetetlen c. film újrázásra vár, A falu (már lehúztuk egyszer mindketten), Az esemény és a Jelek pedig semmi különös kategória. A többi filmjét még nem láttam.messideco írta:Hatodik érzék-nem, még nem, igen, csak most.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. október 17., csütörtök 23:23
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem