Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Mendy lehozza a jobb oldalt és Bale mehet a balosra

-
poronty írta: Szerintem Marcelo meg Varane is játszik és Mendy lesz a jobboson.
Marcelo sérült, nincs is a keretben.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Szerintem Marcelo meg Varane is játszik és Mendy lesz a jobboson.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Valverde kobbvédőben szerintem szintén opció.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ezen agyaltam én is.Csabi írta: vagy kázmér-varane középen, militao szélen
Viszont Case mostanság annyira OP és kell a kp-ra, hogy nem biztos, hogy betenném KH-nak.
Nélküle szerintem lófaszt nem szűr a kp... lehet jobban járunk, ha valami castillas arc ugrik be KH-nak és Case fentebb marad.
ZIDANE
Igen az is lehet.Csabi írta: vagy kázmér-varane középen, militao szélen
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Az úgy komoly.Akkor Lucas barátunk szerintem hátvéd lesz.
Marcelo sérült, Carvajal eltiltott.p.csabi1 írta:Marceloval meg Carvajallal mi van?Kerlon írta:a védelem kicsit elfogyott..![]()
Marceloval meg Carvajallal mi van?Kerlon írta:a védelem kicsit elfogyott..![]()
eden a keretben? mia pics? csak erőltetik már ha 100misi volt nembaj h tolószékes kb az emberünk
- RealMadridFanatic
Hat nem tudom. Modrichoz merni felesleges, de anno a Betisben egy tokos, kifejezetten okos es technikailag jol kepzett jatekos kepet festette, akibe kreativitas is szorult. Itt meg nagy volt ra a kabat, az teny, az Arsenalban meg nem kovettem. Nem tartom kutyautonek, de mivel ZZ-nel majdnem biztosan lefott, igy sok ertelme nincs rola beszelni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
a védelem kicsit elfogyott..

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Realista24 írta:Egyszerűen. A bal cipofuzojeben több tudás van, mint Cebanak.Jim írta:
Nézed a meccseket, jobban értesz a focihozmint én ez hogy jött ki?![]()
Már most is kevés fizikálisan Modric
nemhogy jővőre...
A másik alattad kínlódik elhitetni, hogy amúgy értékelhető játékos, te meg bevágod ezt.
Amúgy fact.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyszerűen. A bal cipofuzojeben több tudás van, mint Cebanak.Jim írta:Realista24 írta: Nyugger Modric >>>>>> Ceballos
Nézed a meccseket, jobban értesz a focihozmint én ez hogy jött ki?![]()
nemhogy jővőre...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Az teljesen egyértelmű, hogy elég erősen elfogult vagyok Ceballos irányában. Ezt nem is tagadom.
Én úgy értettem a leírtakat, hogy az a játékstílus amit ő képvisel nem kompatibilis a real madriddal. Ezért írtam azt, hogy Ceba egy barcelona vagy manchester city féle csapatban tudna igazán kibontakozni ahol a játék alappillére a kombinatív, sok passzos játék. Ahol a játékosok közel vannak egymáshoz és nincs óriási távolságok a kp és a támadósor között. Ceballos nagyon érzi a kis területek bejátszását mind mozgással, mind passzolással.
Akkor gyengül a lángja ha passzolna de nincs kinek..hiszen mindenki inkább áll mint egy pénisz.
Ez Isco esetében is eszméletlen sokszor megtapasztalható volt a múltban. Kényszerítőzne, játszana ő de nem volt mozgás
Az arsenalban pl akkor volt igazán flop amikor Guendouzi féle agyatlanokkal kellett játszania. Guendouzi játéka abból állt, hogy a középpályán ha megkapta a labdát akkor ahelyett, hogy a legközelebbi játékosnak passzolt volna aki éppen szabadon volt inkább megpróbálkozott egy mélységi hosszúpasszal.. be az ellenfél játékosainak sűrűjébe hiszen hátha eljut valamelyik támadóhoz aki inkább előre szaladgál mintsem hátralépjen üres területre. Ebből jöttek a tömeges labdavesztések és visszaállás védekezésbe. Ceballos pedig inkább a támadás épitését szorgalmazta és amikor valóban érdemes hosszan szöktetni akkor megteszi. Lásd a múltkori passzát saka-nak.
Xhaka mellett, normális edzővel nagyon él. Aki nézi az arsenal meccseit, az láthatja mennyire technikás és mérhetetlenül sokat fejlödött az angoloknál védekezés szempontjából, hiszen elééggé hátratolt szerepkörben játszik. Ez az amin igazán meglepődtem. Érdemes megnézni a szerelési, támadás megszakitási, kulcspasszos statjait. Dobogós helyen van.
Persze én megértem azt is aki nem tartja elit játékosnak. Szerintem sem az még de minden képessége megvan hogy az legyen, kérdés hogy hol.
Én úgy értettem a leírtakat, hogy az a játékstílus amit ő képvisel nem kompatibilis a real madriddal. Ezért írtam azt, hogy Ceba egy barcelona vagy manchester city féle csapatban tudna igazán kibontakozni ahol a játék alappillére a kombinatív, sok passzos játék. Ahol a játékosok közel vannak egymáshoz és nincs óriási távolságok a kp és a támadósor között. Ceballos nagyon érzi a kis területek bejátszását mind mozgással, mind passzolással.
Akkor gyengül a lángja ha passzolna de nincs kinek..hiszen mindenki inkább áll mint egy pénisz.
Ez Isco esetében is eszméletlen sokszor megtapasztalható volt a múltban. Kényszerítőzne, játszana ő de nem volt mozgás
Az arsenalban pl akkor volt igazán flop amikor Guendouzi féle agyatlanokkal kellett játszania. Guendouzi játéka abból állt, hogy a középpályán ha megkapta a labdát akkor ahelyett, hogy a legközelebbi játékosnak passzolt volna aki éppen szabadon volt inkább megpróbálkozott egy mélységi hosszúpasszal.. be az ellenfél játékosainak sűrűjébe hiszen hátha eljut valamelyik támadóhoz aki inkább előre szaladgál mintsem hátralépjen üres területre. Ebből jöttek a tömeges labdavesztések és visszaállás védekezésbe. Ceballos pedig inkább a támadás épitését szorgalmazta és amikor valóban érdemes hosszan szöktetni akkor megteszi. Lásd a múltkori passzát saka-nak.
Xhaka mellett, normális edzővel nagyon él. Aki nézi az arsenal meccseit, az láthatja mennyire technikás és mérhetetlenül sokat fejlödött az angoloknál védekezés szempontjából, hiszen elééggé hátratolt szerepkörben játszik. Ez az amin igazán meglepődtem. Érdemes megnézni a szerelési, támadás megszakitási, kulcspasszos statjait. Dobogós helyen van.
Persze én megértem azt is aki nem tartja elit játékosnak. Szerintem sem az még de minden képessége megvan hogy az legyen, kérdés hogy hol.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Realista24 írta: Nyugger Modric >>>>>> Ceballos
Nézed a meccseket, jobban értesz a focihozmint én ez hogy jött ki?

nemhogy jővőre...
- Jim
Ott megvagyunk létszámban legalábbsonic írta: Egyebkent is mindenek elott a tamadoharmast kell megoldani.
Ha Hazard megérkezik és Asensio visszatér
A középpályára létszamban sem vagyunk meg
főleg hogy Modricra egyre kevésbé lehet számítani
Ha nem lesz oda komoly igazolás, kelleni fog Ceballos ha Real szint ha nem...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyugger Modric >>>>>> CeballosJim írta:TényFaust írta: Spanyol.
de ha nem jön legalább 1 ember a közzéppályára
bukó a jövő év...
Modric már idén is necces, jövőre még kevesebbet kéne játszatni
Isco is kevés így valakinek érkeznie kéne![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
TényFaust írta: Spanyol.
de ha nem jön legalább 1 ember a közzéppályára
bukó a jövő év...
Modric már idén is necces, jövőre még kevesebbet kéne játszatni
Isco is kevés így valakinek érkeznie kéne