DE a csapat "egyszerűen nem elég jó".

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 7., kedd 9:52
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. július 7., kedd 9:46
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. július 7., kedd 6:47
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. július 7., kedd 1:04
Ramos eltiltott.lordgabi írta: Hozni bizony. Egy gólt mindenkinek képes vagyunk bekotorni vagy Ramos megoldja, de most kettőre szükség van minimum.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 6., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: flori » 2020. július 6., hétfő 23:04
Masszív a csapat, de pont a gólszerzéssel van a legfőbb probléma. Ha 0-0-ról kezdenénk mondjuk az adott egy meccses párharcban, akkor azért más lenne a helyzet. A Citynek ez maradt idénre, lenullázták őket a PL-ben, jövőre meg kétes a nemzetközi indulás. Pep is valószínűleg vért itat velük. Kellemetlen helyzet, de magunkat sodortuk ide. 1-0-val hozni lehetett volna az odavágót.Az AS szerint a BL-visszavágókat hazai pályán játsszák. Nézők nélkül ennek úgysincs sok jelentősége. A Barca és a City nyomására hozták meg állítólag ezt a döntést. Mindegy, hozni kell a meccset.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. július 6., hétfő 22:15
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. július 6., hétfő 21:40
HozzászólásSzerző: flori » 2020. július 6., hétfő 13:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 21., vasárnap 21:04
Meg egyszer kérdezlek, mi kötelezettsége van? Mikor lesz újra meccse? Két hónap múlva?ferni írta: El tudod képzelni, hogy CR fennmarad azt hajnalig tolja az ipart? Mert én vhogy nem.
CR pl jobb formában tért vissza az otthoni karanténból mint amilyenben volt, mikor megtörténtek a dolgok...
Biztos nem a 8 órás CSGO maratonok miatt![]()
Neymar egy akkora tehetség volt, amit ritkán látni.
Szorosan ott lehetett volna CR és Messi mögött is akár és rossz látni, hogy így elpazarolta ezt a lehetőséget.
Nekem aztán mindegy mit csinál a szabadidejében, de ezek nem normális dolgok egy olyan játékosnál, aki toptoptopnak hiszi magát.
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. június 21., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 21., vasárnap 20:47
Van most bármi kötelezettsége?ferni írta: Csak egy kis szösszenet Neymarról és a vérprofi hozzáállásáról....
Ez Neymar hivatalos FaceIT accountja....
link
Itt szoktak CSGOzni az emberek, ha nem a játékbeli szervereken akarják tolni meg akarnak egy kis színvonalat.
Mint látjuk a vérprofi brazilunk tegnap 8 CSGO meccset tolt végig, tegnapelőtt meg 9et...
Most egy átlagos meccs az 40-45 perctől 1 óráig is eltarthat simán...
Szorozzátok ki...
Arról nem is beszélve ott vannak a pontos időpontok is.... Konkrétan éjféltől reggel 7ig nyomta tegnap...
Nincs ezzel baj, én is imádok kockulni, de sztem egy profi sportolónak nem egészséges kockulni 7 órákat, ahelyett, hogy pl kialudná magát...
Amíg ilyen a hozzáállása, addig nem kell tőle csodát várni... És ez már nem fog megváltozni sajna. Kár érte.
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. június 21., vasárnap 20:36
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. június 21., vasárnap 19:54
Igen, számítottam ilyen reakciókra, gondolkodtam is, hogy hogy kéne megfogalmazni, még ez tűnt a legnormálisabbnakmila írta:ne haragudj, de ezen nagyon elmosolyodtamdavi10 írta: Most "hazabeszélek", de a karrier mellett emberileg is jobb lett volna, ha marad a Barcában és Messi-vel meg Suarez-zel lóg.![]()
A focikarrier utáni időszakra gondoltam, hogy a visszavonulása után már nem lesznek reklámok szerintem.'shutterisland írta: a mai vilagban ezt mar szinte kizartnak tartom.
ha esetleg 30 felett elengedne a topfocit, azsiaban vagy usaban akkor is boven elhaknizhat egy vagyonert.
a " gilette reklamok" is jonni fognak, nala sokkal kisebb brandek elnek meg csak instazasbol.
HozzászólásSzerző: mila » 2020. június 21., vasárnap 19:19
ne haragudj, de ezen nagyon elmosolyodtamdavi10 írta:Szerintem van akkora barom (meg az egész családja), hogy ahogy elcseszi a karrierjét, úgy elcseszi idővel a pénzét is. A Gilette-reklámok se fognak örökre kitartani.Kerlon írta:Igazából csak azt tudom sajnálni, hogy egy ekkora szardarabnak meg még 80 genercáió neymar jr-nak dolga nem lesz az életben.
Még 1-2 nemierőszak balhé és kész. Ha nem is Adriano szinten, de szerintem le fog csúszni, főleg ha a PSG-ben marad.
Most "hazabeszélek", de a karrier mellett emberileg is jobb lett volna, ha marad a Barcában és Messi-vel meg Suarez-zel lóg. Szerintem jobban járt volna, ha 2 ilyen családapával lóg és nem a barom brazil haverjaival. Vagy olyan helyre megy, ahol ilyenekkel van körülvéve.
Bár nálunk is ki-ki maradt a tesó szülinapjára, de itt talán lett volna valaki, aki lecseszi.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. június 21., vasárnap 19:16
a mai vilagban ezt mar szinte kizartnak tartom.Szerintem van akkora barom (meg az egész családja), hogy ahogy elcseszi a karrierjét, úgy elcseszi idővel a pénzét is.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. június 21., vasárnap 18:42
Szerintem van akkora barom (meg az egész családja), hogy ahogy elcseszi a karrierjét, úgy elcseszi idővel a pénzét is. A Gilette-reklámok se fognak örökre kitartani.Kerlon írta:Igazából csak azt tudom sajnálni, hogy egy ekkora szardarabnak meg még 80 genercáió neymar jr-nak dolga nem lesz az életben.
HozzászólásSzerző: impossible » 2020. június 21., vasárnap 18:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. június 21., vasárnap 12:44
Pato óta a legnagyobb herdálás. Igazából csak azt tudom sajnálni, hogy egy ekkora szardarabnak meg még 80 genercáió neymar jr-nak dolga nem lesz az életben.ziro4vr írta: Neymar elcseszi ott a prime éveit, remélem MBappe nem akarja, az fájna azért. Nem sok szakmaiság van ott, Tuchel is csak egy báb.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 21., vasárnap 11:09
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem