Nem jó, Woodgate sérült.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. október 18., péntek 21:48
Nem jó, Woodgate sérült.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 18., péntek 21:18
Isten bizony megnéznék egy ilyen kezdőt egy meccsen
HozzászólásSzerző: Press » 2013. október 18., péntek 21:14
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. október 18., péntek 15:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 18., péntek 14:00
én is Casemirót akarom már látni Khedira helyett, amúgy ez a kezdő tetszene isGéci írta: Várható kezdő:
----------------------Lopez---------------------
Carvajal-----Pepe---------Ramos----Marcelo
----------------------Illarra----------------------
---Khedira-------------------------------Isco---
---DM-------------Morata---------------CR----
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 18., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 7., hétfő 14:26
Shutter: Ez annyira egyszerű, szép és logikus észrevétel, amit itt sokan a frusztráltság miatt nem akarnak észrevenni. 2011-12-ben is Arbeloa meg Khedira volt a standard kezdő és aláztunk sokszor. Ha akkor működött, akkor működnie kellene idén is. Ez csont egyértelmű.
Az meg egy nagy bullshit, hogy épülő csapat őket nem bírja el. Mikor Mou építette a csapatot az első évben, akkor is elbírtuk Khedirát, Ramost jobb szélen stb...
A probléma itt az, ha beismerjük, hogy bizony nem Arbeloa és Khedira a fő hátráltatója a csapatnak, akkor máshol kell a gyenge játék forrását keresni. És akkor előkerül először Ancelotti neve, akiről (ha minden így megy tovább) előbb-utóbb be kell ismerni, hogy nem megfelelő edző (következmények: idei szezon kuka, jövőre új edző, új projekt, új csapat építés, megint türelmes első szezon...). Aztán jönnek a további problémás dolgok: ha nem Arbeloa és Khedira a hibás, akkor bizony az elől lévők: CR-Isco-DM-Benzema-Bale. A legnagyobb horrorral ér fel beismerni, hogy bizony Isco nem hasznosabb, mint Özil, hogy nincs elit csatárunk, mert Benzema bizony nem az, hogy CR és Bale nem fog megférni egymás mellett, hogy CR már csak egy gólgép, de a rövidpasszos, sok mozgásos futballra alkalmatlan. Mert ha ezen dolgok közül 1 vagy akár több beigazolódik akkor a szezonunk kuka, és az egész nyáron elkezdődött projekt elvi hibákon alapszik, ami miatt nem lehet sikeres. A fórumozók többsége ettől a beismeréstől fél, és könnyebb a technikailag rosszul képzett játékosainkat kipécézni.
Mindezt tetőzi a tökéletes előszezon, amit produkáltunk, és sokan elhitték, hogy végre minőségi keretünk lett. Ami egyfelől igaz, csak azt felejti el mindenki, hogy az elmúlt években is minőségi keretünk volt, és nem sokat léptünk előre minőségben, mert nem igazán volt hova. Ha viszont kénytelenek vagyunk beismerni, hogy ez a keret sem elég, akkor már sokan nem tudják elképzelni, hogy milyen keret lenne az, ami elég lenne akár a bajnokság, akár a BL megnyeréséhez.
Véleményem szerint az idei keretünk is elég jó mindkettő megnyeréséhez. Ami kellene az nem személyi változások, hanem szerkezeti módosítás
Ismét csak egyet kell, hogy értsek Matt kollégával (egy az egyben adom /egyedül a Carlo részt érzem erősnek, még nem írnám le/)!Az én problémám elsősorban nem az, ahol a csapat jelenleg áll, vagy amit produkál. Nekem a bajom az, hogy ezeket a dolgokat én augusztus közepén leírtam, vissza lehet keresgélni. Akkor lehetett sejteni ezeket a dolgokat, amikor még volt lehetőség a változtatásra illetve a problémák megelőzésére. De nem történt semmi.
Kiderül; egy fix, az EGYENSÚLYT Ancelotti egyelőre Di Maríaval (mezőnymunka, futás Sami helyett is) és Khediraval (a keret "legvédekezőbb" típusú középpályása) igyekszik megvalósítani, látjuk milyen eredménnyel ......Adom Csabi hsz-ét, nem tudom miért írja le mindenki a Xabi-Illarra kettőst, szerintem bitang középpályánk lenne velük.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. október 6., vasárnap 13:14
Adom Csabi hsz-ét, nem tudom miért írja le mindenki a Xabi-Illarra kettőst, szerintem bitang középpályánk lenne velük. Azért mert Illarra nem néger, még lehet jó középső, mindenes középpályás. Az agilitása, a munkabírása, a technikai tudása ott van. Neki már csak idő kell az új rendszerhez, semmi több. Idő, idő, idő, és egyre jobb lesz.Csabi írta:Lehet, hogy bejönne, de Di María egylábassága és szertelensége miatt kétlem, hogy tudna középpályán labdát tartani, ahogy kell. Oda kétlábas, gyors, jól passzoló, pályán jól látó emberek kellenek. AZt se bánnám ha Alonso visszatérne már és Illarrával ketten nyomnák.Én még mindig megnézném a valakinemkhedira helyén DM-et, ha Bale felépül. Most jól játszik, tud védekezni, gyorsan zár stb.. Az argentin válogatottban is hasonló szerepkörben játszik, szóval érdemes lenne megpróbálni.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 6., vasárnap 12:40
Lehet, hogy bejönne, de Di María egylábassága és szertelensége miatt kétlem, hogy tudna középpályán labdát tartani, ahogy kell. Oda kétlábas, gyors, jól passzoló, pályán jól látó emberek kellenek. AZt se bánnám ha Alonso visszatérne már és Illarrával ketten nyomnák.Én még mindig megnézném a valakinemkhedira helyén DM-et, ha Bale felépül. Most jól játszik, tud védekezni, gyorsan zár stb.. Az argentin válogatottban is hasonló szerepkörben játszik, szóval érdemes lenne megpróbálni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 6., vasárnap 12:39
Ezen már rengeteget gondolkoztam én is és nem lepne meg, ha egyszer meglesné az őregKerlon írta:Én még mindig megnézném a valakinemkhedira helyén DM-et, ha Bale felépül. Most jól játszik, tud védekezni, gyorsan zár stb.. Az argentin válogatottban is hasonló szerepkörben játszik, szóval érdemes lenne megpróbálni.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 6., vasárnap 12:36
Keresd vissza a hsz-eimet, leírtam kismilliószor az okokat. De nem 6-7 meccsből állapítom meg, hanem abból, amit Ancelotti egész pályafutása során produkált. Én már a kinevezése előtt sem akartam őt edzőnek, úgyhogy nem 6-7 meccs alapján ítélek.ateeemadrid írta:És azt miből gondolod, hogy Ancelotti erre nem alkalmas? Ebből a 6-7 vagy tudom is én mennyi meccsből már megtudtad ezt állapítani?Véleményem szerint az idei keretünk is elég jó mindkettő megnyeréséhez. Ami kellene az nem személyi változások, hanem szerkezeti módosítás, és egy olyan edző, akinek van elképzelése, aki tud cserélni, és aki taktikailag és mentálisan is eléggé felkészült egy Real szintű csapat elvezetéséhez.
Az én problémám elsősorban nem az, ahol a csapat jelenleg áll, vagy amit produkál. Nekem a bajom az, hogy ezeket a dolgokat én augusztus közepén leírtam, vissza lehet keresgélni. Akkor lehetett sejteni ezeket a dolgokat, amikor még volt lehetőség a változtatásra illetve a problémák megelőzésére. De nem történt semmi.A legnagyobb horror az, hogy bő 3 hónap után olyan posztapokaliptikus jövőképet festesz ide, amit még Nostradamus is megirigyelne.
Oké Varga Józsi jó lesz oda.VALAKIAKINEMKHEDIRA
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 6., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 6., vasárnap 12:29
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. október 6., vasárnap 12:20
A legnagyobb horror az, hogy bő 3 hónap után olyan posztapokaliptikus jövőképet festesz ide, amit még Nostradamus is megirigyelne.Matt009 írta: A legnagyobb horrorral ér fel beismerni,
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 6., vasárnap 12:18
És azt miből gondolod, hogy Ancelotti erre nem alkalmas? Ebből a 6-7 vagy tudom is én mennyi meccsből már megtudtad ezt állapítani?Véleményem szerint az idei keretünk is elég jó mindkettő megnyeréséhez. Ami kellene az nem személyi változások, hanem szerkezeti módosítás, és egy olyan edző, akinek van elképzelése, aki tud cserélni, és aki taktikailag és mentálisan is eléggé felkészült egy Real szintű csapat elvezetéséhez.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 6., vasárnap 12:15
mást is csapkodhattunk volna simán, csak sajnos Josénak is voltak hülyeségei. De láthattuk h amikor úgy játszottunk ahogy kéne és ahogy tudtunk amugy, akkor a MU és a Dortmund se tudott mihez kezdeni. És igazából senki se.mocsok írta:ez a csapat nemrég már kész volt, de az csak arra volt elég hogy a barcát csapkodjuk oda-vissza.![]()
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 6., vasárnap 12:12
Shutter: Ez annyira egyszerű, szép és logikus észrevétel, amit itt sokan a frusztráltság miatt nem akarnak észrevenni. 2011-12-ben is Arbeloa meg Khedira volt a standard kezdő és aláztunk sokszor. Ha akkor működött, akkor működnie kellene idén is. Ez csont egyértelmű.'shutterisland írta:elég sokat olvasgatok itt, egyetértek a legtöbb dologgal, de azért azt nem értem meg, hogy most egy arbeloa vagy khedira miért kell ekkora gondot jelentsen egy rayo, elche, vagy akármilyen csapat ellen.
elnézegetve a spanyol kis és középcsapatok keretét (például a levante komplett keret ér nagyjából 40 millió eurót) ez ramosokkal, ronaldokkal, iscokkal, modricokkal meg benzemákkal a csapatban nem kellene gondot jelentsen.
a meccseitek 90%-án legalább 9 poszton jobbak vagytok az aktuális ellenfélnél, vannak klasszisaitok, és a világ egyik legjobb edzője.
tudom, hogy mindenkinek gundogan, vidal, vagy suarez az álma, de szerintem ilyen "gyenge" játékosokkal is úgy kellene végigsüvíteni a ligán, mint 2011-12-ben, ahol 100 ponttal, 121 rúgott és 32 kapott góllal simáztatok.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 6., vasárnap 12:09
ahogy remy is mondta.shutterisland írta: persze, de nekem fura, hogy évekig épül.
lassan a négyes metró is készen lesz.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 6., vasárnap 12:04
hagyjuk már, folyamatosan ezzel jöttök. Hatalmas hülyeség az egész. A Barca ellen is úgy mennek ki, csak éppen a katalánok már az elején magukhoz veszik az irányítást, és tudatosítják bennük h ácsi. Meg lehet nézni az összes meccsünket h milyen ótvar szarul kezdünk. Persze h vérszemet kap minden jöttment ellenfél.lucifer írta:Igen ahogy mondod 9 poszton is jobb játékosaink vannak. De ilyenkor szoktak előjönni a kis csapatoknál a "Real" szindróma azaz hogy úgy futnak ki a pályára mintha ez lenn életük legnagyobb megtiszteltetés a 38 meccsből és akkor is vér komolyan veszik ha belepusztulnak is.
szezon elején vagyunk, még 15 meccs sincs talán a lábukba, nem kell itt ezzel mentegetőznilucifer írta:Arról nem is beszélve hogy az élcsapatok kereteiből a legtöbb játékos nem csak klubszinten játszik hanem válogatottakban is,annyi előnye van a kis csapatoknak hogy nekik kevés vagy nincs is válogatott játékosuk.És azért egy 50 meccset lenyomni szezonként még egy világsztárt is megterhel.
bárcsak látni lehetne ebből valamitRemy írta:DE a csapat még épül
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 6., vasárnap 11:52
Mourinhonál megépült, ott össze is jöhetett volna a BL, csak hát... ja...'shutterisland írta:persze, de nekem fura, hogy évekig épül.DE a csapat még épül
lassan a négyes metró is készen lesz.![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem