Bocsi nem jött át.flori írta:Nyilván nem irónia.Az zűrfoci.![]()
Inkább fasza Villarreal védekezés.Ettől függetlenül szép gólok voltak.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. július 5., vasárnap 23:03
Bocsi nem jött át.flori írta:Nyilván nem irónia.Az zűrfoci.![]()
Inkább fasza Villarreal védekezés.Ettől függetlenül szép gólok voltak.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. július 5., vasárnap 23:00
Nyilván nem irónia.Az zűrfoci.![]()
Inkább fasza Villarreal védekezés.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. július 5., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. július 5., vasárnap 23:00
https://www.marca.com/en/football/real- ... b4594.htmlillgner írta:Különösebb visszhangja nem volt, mert annyira egyértelmű volt az eset. Sőt korábban Lehmannak volt egy olyan sztorija, amikor a Stuttgartban védett, hogy miután lehúzott egy beadást, és a kirúgás előtt zavarta a csatár, kezében a labdával "véletlenül" rálépett a csatár lábára, és azért is befújták a büntetőtCsabi írta:
nem tudom mi volt ott a visszhang, illetve hogy értékelték a külső (független) szemlélők, de ez még leíra is komikus. most akkor minde labda nélküli szabálytalanságnál állítsuk meg a játékot és helyezzük át a labdát oda, ahol történt? ilyet nem nagyon látni. kapjon sárgát a birkózásért, és menjen a játék tovább.![]()
Most gondolj bele, ha nincs közelben a labda, attól még nem keverhetsz le egy pofont az ellenfélnek, mert az szabálytalan. A szabálykönyv egy hangot nem ír arról, hogy a labda éppen hol van, csak a szabálytalanság tényét írja le, és ezt Ramos is jól tudja![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. július 5., vasárnap 22:55
Az zűrfoci.flori írta: Űrfoci. Ilyen az, amikor valaki nem szorul rá a VARra.
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. július 5., vasárnap 22:54
Különösebb visszhangja nem volt, mert annyira egyértelmű volt az eset. Sőt korábban Lehmannak volt egy olyan sztorija, amikor a Stuttgartban védett, hogy miután lehúzott egy beadást, és a kirúgás előtt zavarta a csatár, kezében a labdával "véletlenül" rálépett a csatár lábára, és azért is befújták a büntetőtCsabi írta:
nem tudom mi volt ott a visszhang, illetve hogy értékelték a külső (független) szemlélők, de ez még leíra is komikus. most akkor minde labda nélküli szabálytalanságnál állítsuk meg a játékot és helyezzük át a labdát oda, ahol történt? ilyet nem nagyon látni. kapjon sárgát a birkózásért, és menjen a játék tovább.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. július 5., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. július 5., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: flori » 2020. július 5., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 5., vasárnap 22:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 5., vasárnap 22:44
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 5., vasárnap 22:44
nem tudom mi volt ott a visszhang, illetve hogy értékelték a külső (független) szemlélők, de ez még leíra is komikus. most akkor minde labda nélküli szabálytalanságnál állítsuk meg a játékot és helyezzük át a labdát oda, ahol történt? ilyet nem nagyon látni. kapjon sárgát a birkózásért, és menjen a játék tovább.illgner írta:Tavaly egy Bayern-Hertha meccsen a labda valahol a középpálya közepén volt, a hülye védő meg lebírkozta Lewandowskit a 16-on belül. Jv. nem látta, rászóltak, megnézte a videot, és utána befújta a 11-est a Bayernnek.Csabi írta: mivel nem konkrétan játékban lévő játékosokról volt szó, ezért 11-es amúgy sem adhatott volna. maximum közvetett szabadrúgást.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 5., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. július 5., vasárnap 22:40
Tavaly egy Bayern-Hertha meccsen a labda valahol a középpálya közepén volt, a hülye védő meg lebírkozta Lewandowskit a 16-on belül. Jv. nem látta, rászóltak, megnézte a videot, és utána befújta a 11-est a Bayernnek.Csabi írta: mivel nem konkrétan játékban lévő játékosokról volt szó, ezért 11-es amúgy sem adhatott volna. maximum közvetett szabadrúgást.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 5., vasárnap 22:36
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. július 5., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 5., vasárnap 22:34
Lényegtelen mert Tibó kivédte volna.illgner írta:Nem vagyok játékvezető, csak próbálok logikusan gondolkodni. Szerintem itt a lesnek azért nincs jelentősége, mert éppen nincs játékban a csatár, lehet, hogy fél másodperccel később már nem lett volna lesen, amikor esetleg jön egy beadás. Nem vagyok naív, Ramos itt nyilvánvalóan szándékosan tapossa meg Garciát, szerintem törlesztett neki valami korábbiért. Szerencsénk volt, hogy ezt megúsztuk.flori írta: Most mire megy a pampogás Raul Garciánál? Full lesen volt az ember.
https://pbs.twimg.com/media/EcKuMdrWoAI ... name=large
Marceloé meg tiszta tizi.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. július 5., vasárnap 22:34
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. július 5., vasárnap 22:28
Es a Villareal szellos vedekezese, nagyon mas rendezvenyen vannak.ziro4vr írta: Lajos and Lajonel tartja őket.
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. július 5., vasárnap 22:27
Nem vagyok játékvezető, csak próbálok logikusan gondolkodni. Szerintem itt a lesnek azért nincs jelentősége, mert éppen nincs játékban a csatár, lehet, hogy fél másodperccel később már nem lett volna lesen, amikor esetleg jön egy beadás. Nem vagyok naív, Ramos itt nyilvánvalóan szándékosan tapossa meg Garciát, szerintem törlesztett neki valami korábbiért. Szerencsénk volt, hogy ezt megúsztuk.flori írta: Most mire megy a pampogás Raul Garciánál? Full lesen volt az ember.
https://pbs.twimg.com/media/EcKuMdrWoAI ... name=large
Marceloé meg tiszta tizi.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem