Chringuito újságírójától Edu Aguirre:kapor_89 írta:
Erről én is érdeklődnék, facen terjed. Realista mit olvastál erről, honnan jöhetett ez az infó?
https://therealchamps.com/2020/07/03/he ... kimi-back/
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 4., szombat 16:04
Chringuito újságírójától Edu Aguirre:kapor_89 írta:
Erről én is érdeklődnék, facen terjed. Realista mit olvastál erről, honnan jöhetett ez az infó?
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2020. július 4., szombat 15:49
Erről én is érdeklődnék, facen terjed. Realista mit olvastál erről, honnan jöhetett ez az infó?b3tman írta: Errol tudtok vmit??
“Egy forrás szerint a Hakimi szerződésébe foglalt 5 év első 3 évében a Real Madridnak joga van elutasítani az összes kérőt, ami az Inter felé irányul az átigazolásával kapcsolatban és opciója van ugyanannyiért vissza is vásárolni amennyiért eladta. Tehát gyakorlatilag az 5 év első 3 éve kölcsönszerződés visszavásárlási opcióval, amit valószínűleg a Királyiak ki is fognak használni, mivel Carvajal akkoriban már 31 éves lesz.
Ez a hír igaz?”
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. július 4., szombat 15:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 4., szombat 14:43
Hazard is feeling discomfort after the blows he received to the right ankle (operated on in March) in recent games. He didn’t play against Getafe and neither will he play tomorrow in Bilbao. [@edupidal]
HozzászólásSzerző: b3tman » 2020. július 4., szombat 14:35
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2020. július 4., szombat 10:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 3., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. július 2., csütörtök 21:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 2., csütörtök 21:28
A klub az eladási oldalt ráért volna később is tisztázni, kétlem, hogy azért adták elsőként a nyáron. Hakimit elvitte a dortmundi játéka, aztán többet akart, de nem jött rá, hogy ez nm az a kávéház. Arról nem is beszélve, hogy bőven eltölthet ott is még 1-2 évet, aztán visszajön. Ott rá akartak építeni és ennyi bevonzotta, szerintem ez teljesen világos. Ideális szélső futó Contenak.kiserik írta:1. Az is feltehető, hogy őt tudta a klub eladni és kell a lóvé a kiesés miatt. Persze a klub soha nem okolható, csak játékos...Kerlon írta:
1, feltehetőleg ő sírt, hogy nem marad 2. számúnak és mindenképpen el kellett engedni
2, de, jó ár ez érte
3, milyen feltételek? láttad a szerződését?
Hakiminek kellenek a percek, a klub meg Dani mellett tette le a voksát. Pár év múlva úgymond elővásárlásink van rá. Addig Dani öregszik, Hakimi valószínűleg fejlődik, ha meg nem, akkor meg jól szálltunk ki belőle. Win-win szitu, de már ki lett tárgyalva ezerszer. Nem bonyolult.
milyen magas lórólKAG írta:Mar hogy a faszba ne adtuk volna el rossz aron?Kerlon írta: 1, feltehetőleg ő sírt, hogy nem marad 2. számúnak és mindenképpen el kellett engedni
2, de, jó ár ez érte
Transfermaktos erteke alatt ment el jelentosen ugy, hogy volt 2 ev a szerzodeseben es az egyik legnagyobb igeret a posztjan, aki jelentősen fel is van kapva, tehat nem, nem adtuk el jo aron.
És, nem lehetett volna ismet kolcsonadni?
Vagy bemondani neki h marpedig ocsem te jövőre itt leszel?
Vszleg nincs penz a kasszaban es kurvara kellett az erte kapott osszeg. Sokadik erre utalo jel történik az elmult par évben.
Nem, de gondolom te sem. Szoval nem tudom hova a nagas lo.
Abból tajekozodom, amit az atlag user eler.
Ott semmit nem irnak buy-back clause rol, de meg elovasarlasi opciorol sem irnak az osszes helyen.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. július 2., csütörtök 20:30
1. Az is feltehető, hogy őt tudta a klub eladni és kell a lóvé a kiesés miatt. Persze a klub soha nem okolható, csak játékos...Kerlon írta:1, feltehetőleg ő sírt, hogy nem marad 2. számúnak és mindenképpen el kellett engedniKAG írta: 1, nem értem hova volt ez a nagy sietség az eladásával.
2, nem adtuk el jo aron
3, nem adtuk el jo feltetelek mellett.
2, de, jó ár ez érte
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. július 2., csütörtök 20:28
Mar hogy a faszba ne adtuk volna el rossz aron?Kerlon írta:1, feltehetőleg ő sírt, hogy nem marad 2. számúnak és mindenképpen el kellett engedniKAG írta: 1, nem értem hova volt ez a nagy sietség az eladásával.
2, nem adtuk el jo aron
2, de, jó ár ez érte
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. július 2., csütörtök 20:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 2., csütörtök 19:13
1, feltehetőleg ő sírt, hogy nem marad 2. számúnak és mindenképpen el kellett engedniKAG írta: 1, nem értem hova volt ez a nagy sietség az eladásával.
2, nem adtuk el jo aron
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. július 2., csütörtök 18:29
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. július 2., csütörtök 18:22
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. július 1., szerda 18:36
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. július 1., szerda 17:53
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. július 1., szerda 17:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 1., szerda 16:59
Zidane on Hazard being fouled every 23 minutes: "Eden's very good and the opponents know it. But there's no intention of hurting any player. We have to be calm with Eden. He's been off the pitch for a long time and you have to go easy on him. He'll be fine in a little while."Csabi írta: hazard nincs a keretben. biztos elfáradt a sok 60 percben.
elképesztő hogy befürödtünk a csavoval
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 1., szerda 16:57
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem