Nem kell semmit túlokoskodni, teszem a dolgom.

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 2., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 2., csütörtök 22:09
Az utolsó három szó a lényeg.Remy írta: A madridom Bale-je vagyok. Nélkülem nem lett volna a sok BL, már csak a 4/4 bann miatt is. regisztrációm (szerződésem) van ide, és ki is töltöm, amíg le nem jár.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 2., csütörtök 22:08
És téged is mindenki utál?Remy írta: A madridom Bale-je vagyok. Nélkülem nem lett volna a sok BL, már csak a 4/4 bann miatt is. regisztrációm (szerződésem) van ide, és ki is töltöm, amíg le nem jár.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 2., csütörtök 22:07
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 2., csütörtök 22:06
Engem is hívjatok meg, hozok sört, chipset.Realista24 írta:Madridom staff meetingen megszavazzukDonát írta: K* messze áll tőlem a babonasság, de minden egyes ilyen Remy jóslattól, jynxtől a hideg kiráz, rendesen parázom tőlük. Semmi más alapja nincs, mint a racionális tapasztalat. Én minden szezon első napján kibannolnám a szezon végéig, és csak békeidőben engedném kommentleni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 2., csütörtök 22:00
Madridom staff meetingen megszavazzukDonát írta: K* messze áll tőlem a babonasság, de minden egyes ilyen Remy jóslattól, jynxtől a hideg kiráz, rendesen parázom tőlük. Semmi más alapja nincs, mint a racionális tapasztalat. Én minden szezon első napján kibannolnám a szezon végéig, és csak békeidőben engedném kommentleni![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2020. július 2., csütörtök 21:58
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 2., csütörtök 20:39
Remy írta: Mondjuk nem mondtam, hogy nyerünk.![]()
Rohadt nehéz meccsre számítok. Jó Getafe, ráadásul a BL-ért mennek.
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 2., csütörtök 20:37
Na, óriási dilemma.... Ma akkor kinek szurkoljak.Realista24 írta:Ha ma nem nyerünk, kiraklak. Most szóltam.Remy írta: Ma meccsel lehet bajnokságot nyerni. Egy kis lélegzetvételnyi előny, hogy a Bilbao ellen esetleg egy vereség beleférjen.
Kis túlzással ma van a döntő.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 2., csütörtök 20:09
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 2., csütörtök 19:50
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. július 2., csütörtök 19:32
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. július 2., csütörtök 18:45
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. július 2., csütörtök 18:34
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. július 2., csütörtök 18:30
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. július 2., csütörtök 18:24
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. július 2., csütörtök 17:40
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. július 2., csütörtök 16:31
Énis így vagyok vele, de szerintem ha 2 meccsen hozunk 4 pontot, onnan már nem fogjuk elbaszni.El Maestro írta: Nem érzem annyira jónak a csapatot, hogy kevesebb, mint 3 nap alatt 6 pontot hoz ez ellen a két csapat ellen. Arra is számítok most már, hogy nagyon erős ellenszélben kell majd itt a végén fodballoznia a csapatnak. A kiscsapatok is nagyon kaparni fognak és a játékvezetőktől is várok némi mókát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 2., csütörtök 16:15
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2020. július 2., csütörtök 15:35
Realista24 írta:Ha ma nem nyerünk, kiraklak. Most szóltam.Remy írta: Ma meccsel lehet bajnokságot nyerni. Egy kis lélegzetvételnyi előny, hogy a Bilbao ellen esetleg egy vereség beleférjen.
Kis túlzással ma van a döntő.![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem