Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. július 2., csütörtök 22:10

nem örülök a city formájának... jó meccs lesz a visszavágó B-)
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 2., csütörtök 21:53

Nézem a city-pool meccset.

Olyan mint ha sok kis vinicius rohangálna a pályán. Úgy futnak. :kalapos: Van itt iram.

A city 2.gólja elég szép játék volt.

Jó kis alapozó meccs az igazi focóra, ami 22:00-kor kezdődik :kalapos:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 2., csütörtök 20:51

Realista24 írta:
'shutterisland írta: en lehet kicsit elfogult vagyok, de ha az elmult evtized legjobb edzoit nezzuk, a top 5-be nalam beferne pep.

kloppo es zizou elotte lenne.
de a tobbiek mint simeone, ponchettino, carlo, mou, conte, allegri...sok fajta top 10-et lehetne kihozni, sokmindent figyelembe veve.
aztan meg lehet, hogy van, akit ki is felejtettem.

ja, setien. :kalapos:
Nalam ZIDANE, Klopp, Mourinho, Jupp, Cholo a TOP5.
Első hely fix, többi nem érdekel. És jól látni, hogy nem csak a trófea számít.

:agree:

Haha nálam is egy az egyben ez a névsor, de nálam a sorrend is azonos.

Azért, amit ZZ letett és letesz azt nehéz nem első helyre tenni még egy olyannak is, aki utálja a Realt. Klopp uez, csak kevesebb hatékonysággal eddig. A többi, meg ilyen-olyan stílusa miatt óriási motivátorok.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. július 2., csütörtök 19:46

Hagyjuk már Pep-t, komolyan :lol: Legjobb edző, meg top3, jah :lol: :lol: :lol: ...

Ha szubjektíven nézem, én röhellem mint a sz*rt, nálam sosem lesz top5-ben sem.

Ha objektíven nézem:
-Barcánál hatékonyan alkalmazta a tiki-takát. Ezt becsülendő, mert szétoboázták a világot vele néhány évig. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy talán sose lesz olyan generációja a Barca-nak, mint ami akkor volt.
-Ehhez a tikken-takkenhez nagyon ért az öreg, gondolom ehhez keres megfelelő embereket. Azonban, ha váltani kell, más szisztémában játszani, már vége a dalnak.
-Citynél szinte minden évben eltapsikolt több száz millát, kis túlzással volt egy teljes cseresora. Ezt kb. a PSG-n túl egyik csapat se tudná megtenni következmények nélkül.
-Sosem volt kis csapatnál, nem lennének meg a megfelelő emberei, lebőgne kegyetlenül, nem tudna változtatni a felfogásán.

Az olyanokat meg hagyjuk már, hogy melyik edző mennyit költött, meg nyerte a bajnokságokat, meg a leghatékonyabb támadófocit játsza minden csapatnál. Ezeknek egyetlen egy oka van - a kitalált szisztémán kivül - hogy elbaszott módon felvásárolt minden épkézláb embert. Mindenhol beleült a tutiba, igy azért nem nehéz bajnokságot, meg eredményes focit tolni. Nálam ezért nem lesz sose top5, max top10. Aki ezt, vagy amit a többiek irtak nem látják, hát nem tudom. :mrgreen:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. július 2., csütörtök 18:36

Remy írta:
alexoxladjackoxi írta: Simeone legalább annyira táplálkozik a múltjából, mint Guardiola. 2014 óta nem sok közük volt a bajnoki címhez, pedig nekem ne mondja már senki, hogy az egy munkáskeret, és 3. hely vele a max. mindig. Kapott játékosokat, és volt egy erős mag is, amire lehetett volna építeni, de évek óta egy helyben toporognak. A BL-döntők meg bravúrok, de mégsem nyerte meg sem ő, sem Allegri egyiket sem.
Mikor volt az Atletico kerete jobb, mint a Realé vagy a Barcáé? Azzal az Atleticoval max a 3. hely a reaális, ennek ellenére egyszer behúzták és volt még ezüstjük is, ha jól emlékszem.

A 2 BL döntő? Mondhatjuk akár úgy is, hogy a világ legszerencsétlenebb edzője Simeone. 2x bukta el úgy a BL-t, hogy konkrétan fél kézzel már fogta a kupát. És egyik sem rajta múlt.

Egy hajszállal több makkja van, akkor most ő 2x BL győztes.

Pep a barca óta lényegében a kötelezőket hozta, azt sem mindig. Nem egy rossz edző, de annyira kényelmes helyzetben volt/van egész karrierje alatt, ami senki másnak nem adatott meg. És a Citytől is lépni fog szerintem hamarosan, aztán megint leül egy kényelmes helyre. Juve vagy PSG. Annyira meg nem fogalmatlan, hogy ezeken a helyeken bebukjon.
Nem volt jobb keretük, de azért csak volt nekik egy Oblak, Godin, Gimenez, Koke, Saul, Thomas, Griezzmann gerinc, szerintem nem feltétlen volt kőbevésve, hogy ilyen maggal ne lehetne reálisan harcba szállni a bajnoki címért. Másfelől meg Pepről mindig elmondjuk, hogy mennyi pénzt szórt el rossz védőkre, akkor Simeonénál is meg lehetne említeni, hogy kb. minden támadó besül a keze alatt. Félix Lemar pakk cirka 200 millióba fájt nekik, és a padon koptatja őket, meg nem tud mit kezdeni velük. De lehetne még mondani, Moratát , Costát, akiket 50-60 millióért vettek. Nem mondanám nagy üzletnek egyiket sem. Aubameyang se került ennyibe... Bár én nem is azt tartom gáznak, hogy megvették őket ennyiért, hanem hogy pl. sem Félixet , sem Lemart nem tudja használni, pedig van bennük potenciál. Illetve Simeone játékfelfogása végett sok pontot is buktak, nem az hogy meglőnék a 2.-at, inkább ülnek az 1 gólos előnyükön.

Amúgy én Flickre leszek kíváncsi hosszútávon, eddig nagyon jó, konkrétan pontot se buknak, és zseniálisan játszanak.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 2., csütörtök 18:22

'shutterisland írta: en lehet kicsit elfogult vagyok, de ha az elmult evtized legjobb edzoit nezzuk, a top 5-be nalam beferne pep.

de a tobbiek mint simeone, ponchettino, carlo, mou, conte, allegri...sok fajta top 10-et lehetne kihozni, sokmindent figyelembe veve.

Nalam ZIDANE, Klopp, Mourinho, Jupp, Cholo a TOP5.
Első hely fix, többi nem érdekel. És jól látni, hogy nem csak a trófea számít.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. július 2., csütörtök 17:49

en lehet kicsit elfogult vagyok, de ha az elmult evtized legjobb edzoit nezzuk, a top 5-be nalam beferne pep.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 2., csütörtök 17:40

alexoxladjackoxi írta:
Pad'em írta:

Az én szememben igenis nagyobb tett egy Juvet 2x, egy Atletit 2-szer, vagy egy Spurst BL döntőbe vezetni 5-öd olyan kerettel mint a mindenkori Guardiola csapat. Nálam ők jobb edzők Pep-nél. Simeone egy középcsapatból csinált kétszeres BL döntőst, Poch szintúgy. És akkor ráadásul Zidanet meg nehéz megítélni? :lol: Komolytalan. Az ember olyat tett amiről Pep csak álmodozik max. Nehogymár, egy Reálos oldalon kelljen magyarázni, hogy Zidane miért a jelenkor legnagyobb edzője, egy Guardiolával szemben aki 10 éve nem járt BL döntő közelében.
De nem csak a BL számít basszus. Nem értem, hogy lehet ennyire lenézni a bajnoki címeket, holott ott sokkal konstansabb teljesítményt kell nyújtani, és nem elég az ha bemákolsz 2 meccset, mint a Spurs tavaly a BL-ben. Ezt nem Zidane miatt mondom, hanem Pochettino, Allegri és Simeone miatt elsősorban, mert szerintem ők a bajnokságban akkora extrát nem hoztak. Juventussal bajnokságot nyerni nem nagyobb tett, mint a Bayernnel. Pochettino mint mondtam jó munkát végzett a Spurssel, de bajnokságot ők sem nyertek, pedig a Leicesteres szezonban lett volna rá esélyük. Meg ha megnézed a keretüket, szerintem a TOP4-es helyezéseik egyáltalán nem akkora bravúr kategóriák voltak. Teljesen jó, versenyképes kerettel dolgozhatott. A BL-döntőjük, ha figyelted hogy jutottak el odáig, egy vicc volt. Semmi keresnivalójuk nem volt ott, sem a City, sem az Ajax ellen nem érdemeltek továbbjutást. Nem vitatom, hogy Pochettino jó edző, akivel lehet építkezni, de szinte semmilyen indok nem szól mellette, ha Guardiolával vetem össze. Simeone legalább annyira táplálkozik a múltjából, mint Guardiola. 2014 óta nem sok közük volt a bajnoki címhez, pedig nekem ne mondja már senki, hogy az egy munkáskeret, és 3. hely vele a max. mindig. Kapott játékosokat, és volt egy erős mag is, amire lehetett volna építeni, de évek óta egy helyben toporognak. A BL-döntők meg bravúrok, de mégsem nyerte meg sem ő, sem Allegri egyiket sem. Persze mindenki azt mond amit akar, de azért flori rátapintott a lényegre. Amikor szinte minden szakértő, akár külföldi, akár hazai (bőven vannak itthon is normálisak) elismeri Pep munkásságát, akkor furcsa számomra ez a nagy széllel szembeni vizelés, de mondom elfogadom a véleményedet, ugyanakkor egy cseppet sem értek veled egyet.
Én elismerem, top 10-es edző. És igen, a legtúlértékeltebbnek is tartom. Amolyan burzsuj divat edző, aki eddig érdekes mód csak a legelitebb keretekkel dolgozott. A fentebb szidott edzők a semmiből csináltak valamit. Simeone is már azért költekezhetett, mert elérte azt amit. Nem alátették, meg kapott egy feneketlen pénztárcát. Zidane most egy határszar keretből fogja kihozni a maxot ha bajnokságot nyerünk, nyudíjassokkal, tinikkel, kiégett motiválatlan semmirekellőkkel, erre más nem lenne képes. Pochettino előtt se volt sehol a Spurs, nemhogy "bemákolt" BL döntő közelében. Remélem érthető mire akarok kilyukadni, nálam emiatt Pep nincs a legfelsőbb polcon, de ha valakinek a korlátlan lehetőségek közt elért bajnoki címek a top, azt is elfogadom
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 2., csütörtök 17:14

alexoxladjackoxi írta: Simeone legalább annyira táplálkozik a múltjából, mint Guardiola. 2014 óta nem sok közük volt a bajnoki címhez, pedig nekem ne mondja már senki, hogy az egy munkáskeret, és 3. hely vele a max. mindig. Kapott játékosokat, és volt egy erős mag is, amire lehetett volna építeni, de évek óta egy helyben toporognak. A BL-döntők meg bravúrok, de mégsem nyerte meg sem ő, sem Allegri egyiket sem.
Mikor volt az Atletico kerete jobb, mint a Realé vagy a Barcáé? Azzal az Atleticoval max a 3. hely a reaális, ennek ellenére egyszer behúzták és volt még ezüstjük is, ha jól emlékszem.

A 2 BL döntő? Mondhatjuk akár úgy is, hogy a világ legszerencsétlenebb edzője Simeone. 2x bukta el úgy a BL-t, hogy konkrétan fél kézzel már fogta a kupát. És egyik sem rajta múlt.

Egy hajszállal több makkja van, akkor most ő 2x BL győztes.

Pep a barca óta lényegében a kötelezőket hozta, azt sem mindig. Nem egy rossz edző, de annyira kényelmes helyzetben volt/van egész karrierje alatt, ami senki másnak nem adatott meg. És a Citytől is lépni fog szerintem hamarosan, aztán megint leül egy kényelmes helyre. Juve vagy PSG. Annyira meg nem fogalmatlan, hogy ezeken a helyeken bebukjon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. július 2., csütörtök 16:46

Pad'em írta:
alexoxladjackoxi írta: Már nem azért, de most kajak Allegrivel kell példálózni? Mert ő mit ért el? Bajnokságokat nyert a Juventussal? Na az mivel nagyobb érdem, mint a Bayernnel? És akkor dupla0 , nézhetetlen focival. Pochettino se nyert még semmit, szépen dolgozott a Spurssel, de ő sem nyert semmit. Zidanet én kicsit nehezen tudom megítélni
Az én szememben igenis nagyobb tett egy Juvet 2x, egy Atletit 2-szer, vagy egy Spurst BL döntőbe vezetni 5-öd olyan kerettel mint a mindenkori Guardiola csapat. Nálam ők jobb edzők Pep-nél. Simeone egy középcsapatból csinált kétszeres BL döntőst, Poch szintúgy. És akkor ráadásul Zidanet meg nehéz megítélni? :lol: Komolytalan. Az ember olyat tett amiről Pep csak álmodozik max. Nehogymár, egy Reálos oldalon kelljen magyarázni, hogy Zidane miért a jelenkor legnagyobb edzője, egy Guardiolával szemben aki 10 éve nem járt BL döntő közelében.
De nem csak a BL számít basszus. Nem értem, hogy lehet ennyire lenézni a bajnoki címeket, holott ott sokkal konstansabb teljesítményt kell nyújtani, és nem elég az ha bemákolsz 2 meccset, mint a Spurs tavaly a BL-ben. Ezt nem Zidane miatt mondom, hanem Pochettino, Allegri és Simeone miatt elsősorban, mert szerintem ők a bajnokságban akkora extrát nem hoztak. Juventussal bajnokságot nyerni nem nagyobb tett, mint a Bayernnel. Pochettino mint mondtam jó munkát végzett a Spurssel, de bajnokságot ők sem nyertek, pedig a Leicesteres szezonban lett volna rá esélyük. Meg ha megnézed a keretüket, szerintem a TOP4-es helyezéseik egyáltalán nem akkora bravúr kategóriák voltak. Teljesen jó, versenyképes kerettel dolgozhatott. A BL-döntőjük, ha figyelted hogy jutottak el odáig, egy vicc volt. Semmi keresnivalójuk nem volt ott, sem a City, sem az Ajax ellen nem érdemeltek továbbjutást. Nem vitatom, hogy Pochettino jó edző, akivel lehet építkezni, de szinte semmilyen indok nem szól mellette, ha Guardiolával vetem össze. Simeone legalább annyira táplálkozik a múltjából, mint Guardiola. 2014 óta nem sok közük volt a bajnoki címhez, pedig nekem ne mondja már senki, hogy az egy munkáskeret, és 3. hely vele a max. mindig. Kapott játékosokat, és volt egy erős mag is, amire lehetett volna építeni, de évek óta egy helyben toporognak. A BL-döntők meg bravúrok, de mégsem nyerte meg sem ő, sem Allegri egyiket sem. Persze mindenki azt mond amit akar, de azért flori rátapintott a lényegre. Amikor szinte minden szakértő, akár külföldi, akár hazai (bőven vannak itthon is normálisak) elismeri Pep munkásságát, akkor furcsa számomra ez a nagy széllel szembeni vizelés, de mondom elfogadom a véleményedet, ugyanakkor egy cseppet sem értek veled egyet.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 2., csütörtök 16:32

Az "egyik" lemaradt. Meg különben is ellensúlyozni akartam itt a nagy Pep imádatot
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. július 2., csütörtök 16:27

Azert az h ZZ lenne a jelenkor legnagyobb edzoje is tulzas. Lehet, elerheti, de ahhoz ki kell javitania par komoly hianyossagot.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 2., csütörtök 15:58

alexoxladjackoxi írta: Már nem azért, de most kajak Allegrivel kell példálózni? Mert ő mit ért el? Bajnokságokat nyert a Juventussal? Na az mivel nagyobb érdem, mint a Bayernnel? És akkor dupla0 , nézhetetlen focival. Pochettino se nyert még semmit, szépen dolgozott a Spurssel, de ő sem nyert semmit. Zidanet én kicsit nehezen tudom megítélni

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. július 2., csütörtök 15:56

flori: Nem takarózásképp mondtam, csak valaki kiemelte, hogy Pep Barcás idejében eléggé mélyponton voltatok, úgy fair akkor , ha mindkét oldalon ez meg van említve.

Ja és természetesen nem az eredményeket akartam írni, hogy abban nem mérhető senki Guardiolához, hanem a játék képét illetően, csak már nem tudtam szerkeszteni.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. július 2., csütörtök 15:29

markmadrid írta:
Jó azért ez így meddő vita, ha ennyire elfogult vagy. Én is ennek a csapatnak szurkolok és én is elismerem Zidane-t, de ez így már nettó baromság...

Érdemes nézni külföldi elemzőket is vagy akár egy két Magyart aki képes objektívan értékelni azt ami TÉNYLEG Jó, de azért ne túlozzunk...

Zidane amit elért magáért beszél, de rengetegszer volt ő itt is "szidva" és nem ok nélkül...

Ő egy hatalmas motivátor és legenda a játékosok körében és amit kér véghezviszik. Taktikailag is egyre inkább rendben van, de azért van bőven hibája mint amúgy mindenkinek...

Az 50 beadás meccsenként nálunk volt divat.... Nézz Pool,City meccseket. Persze jók voltak, de ez nem egy lehetőség volt, hogy beadjuk hanem maga a játék! Ezt ne feljtsd el...

Cserélni a mai napig alig vagy nagyon későn cserél. Volt kiugró eset pl. igen a Tico ellen, de általában ez nem az erőssége.

A rotálás rendben van... De amikor fél évre jegeli Rorygot vagy Marcelot tolja egy Soci ellen a kupában majd a Barca ellen is... Vagy Bale állandó nyomatása egy időben...

Zidane minden meccsen kb más csapatot küld ki. James legutóbbi kezdetése is a bal szélen... Azért látni kell, hogy vannak hibái.

Zidane olaszos stílusu edző. Eredményre törekszik és nem rajzolja centire, hogy egy játékos merre mehet és merre nem. Engedi őket játszani és döntéseket hozni. Pep pont ellenkezőleg. Minden lépését megtervezi a játéknak. Ki mikor hova meddig mozoghat.

Én is Madridista vagyok idestova 15 éve, de nem Zidane alatt volt a leglátványosabb a Madrid játéka, de a legsikeresebb az biztos.
Nincs értelme külön kiemelni minden bekezdésed..de really? Ezek után az enyém a nettó baromság? :lol:

markmadrid
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. július 2., csütörtök 15:23

Berti írta:
markmadrid írta:
Eredményei alapján nem is lehet kérdés, hogy az-e, de azért amikor meccsenként 50 beadással próbálkozott a csapat valamint a 80 percben cserél vagy épp nem cserél vagy néha úgy érezni, hogy találomra küldi fel a kezdőt akkor meg azt gondolom, hogy nem.

Lehet én vagyok vakon, de ZZ egy pokolian eredményes edző akinek az eredmények számítanak amit megcáfolni nem lehet. De a játék amit sokszor játszat az nekem sokszor nem tetszik. Olaszos Edzőnek tartom akinek a győzelem számít elsődlegesen és másodlagosan is.
Pont, hogy nem csak az eredményei alapján top edző.
A meccsenkénti 50 beadás amúgy a betömörült csapatok ellen szolgált és ezt ugyan úgy más csapat is csinálja és mi is csináljuk a mai napig és azelőtt is csináltuk. Amikor CR, Bale vagy Morata be is fejelte ezeket és megnyertük a meccset majd a bajnokságot, akkor nem tűnt fel senkinek, hogy milyen elbaszott dolog is ez a meccsenkénti 30 beadás. Az, hogy mikor cserél az is őt igazolja. Hányszor ért aranyat a cseréje, úgy hogy 75+ban jött be a megváltás? Volt olyan is mikor már szünetben vagy a második félidő elején belenyult és őt igazolta a csere. Az megvan, amikor Kroost lehozta szünetben és megnyertük a meccset? Csak egy Atleti elleni rangadó volt. :roll:
A találomra felküldött kezdőt pedig rotációnak nevezik.

Nem spanyolos, olaszos vagy francia edző, olyan edző aki körbeverte egész európát, Pepestől, Kloppostól, Allegristől vagy Simeonéstől együtt.

Jó azért ez így meddő vita, ha ennyire elfogult vagy. Én is ennek a csapatnak szurkolok és én is elismerem Zidane-t, de ez így már nettó baromság...

Érdemes nézni külföldi elemzőket is vagy akár egy két Magyart aki képes objektívan értékelni azt ami TÉNYLEG Jó, de azért ne túlozzunk...

Zidane amit elért magáért beszél, de rengetegszer volt ő itt is "szidva" és nem ok nélkül...

Ő egy hatalmas motivátor és legenda a játékosok körében és amit kér véghezviszik. Taktikailag is egyre inkább rendben van, de azért van bőven hibája mint amúgy mindenkinek...

Az 50 beadás meccsenként nálunk volt divat.... Nézz Pool,City meccseket. Persze jók voltak, de ez nem egy lehetőség volt, hogy beadjuk hanem maga a játék! Ezt ne feljtsd el...

Cserélni a mai napig alig vagy nagyon későn cserél. Volt kiugró eset pl. igen a Tico ellen, de általában ez nem az erőssége.

A rotálás rendben van... De amikor fél évre jegeli Rorygot vagy Marcelot tolja egy Soci ellen a kupában majd a Barca ellen is... Vagy Bale állandó nyomatása egy időben...

Zidane minden meccsen kb más csapatot küld ki. James legutóbbi kezdetése is a bal szélen... Azért látni kell, hogy vannak hibái.

Zidane olaszos stílusu edző. Eredményre törekszik és nem rajzolja centire, hogy egy játékos merre mehet és merre nem. Engedi őket játszani és döntéseket hozni. Pep pont ellenkezőleg. Minden lépését megtervezi a játéknak. Ki mikor hova meddig mozoghat.

Én is Madridista vagyok idestova 15 éve, de nem Zidane alatt volt a leglátványosabb a Madrid játéka, de a legsikeresebb az biztos.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. július 2., csütörtök 15:16

Az tényleg elfogult, aki szerint Pep nem TOP5-ös edző jelenleg. A barcával legyalulta a világot, nyilván adott volt egy brutális együttállás, keretminőség, de ha ezt nála negatívumként hozzuk fel, akkor Zidane-nál is meg kell jegyezni. Sokaknak, nekem is, keserű a szánk íze Pep miatt, ha nem a barca edzője lett volna évekig, itt is sokkal több elismerést kapna. Érti a futball, volt több kivéreztetése (Yaya Touré), de ennek ellenére is jó viszonyt ápol a játékosaival. Mondhatjuk, hogy egy féle stílust képvisel, de abban viszont messze ő a legjobb évek óta. Nagyszerű csapatokat rakott össze, de az igazi fokmérőnél mindig elbukott, a végtelen pénz ellenére is. Nehéz őt emiatt megítélni, mert ha nem lett volna a 2008-12-es időszak, akkor BL nélkül sehol nem jegyeznék. Ripacsnak ripacs, egy észjátszó, feltűnési viszketegségben szenvedő műmájer alak, valakinek ez bejön, valakinek nem. Mourinho legalább stílusosan csinálta. :mrgreen:

Zidanet én kicsit nehezen tudom megítélni, mert amikor jöttek a BL-győzelmek, akkor bajnokságot "csak" egyet nyertetek, ami arra enged következtetni, hogy nem feltétlen volt olyan jó, kiegyensúlyozott a csapat, de mivel tele voltatok győztesekkel, és Zidane mentalitása is abszolút ez, egy-egy meccsen bárkit megbírtatok verni nyomás alatt. Meg volt ott azért egy Ronaldo is még. Idén valóban elég konzisztensnek tűntök, főleg így az újraindulás óta, de ha Pepnél kiemelte itt valaki előttem, hogy akkor volt a Barcánál, mikor elég gyengék voltatok, akkor azért azt se felejtsük el, hogy a Barca vagy 15 éve volt utoljára ilyen rossz.
2016 januárjában vett át egy szinte romokban lévő Madridot, komolyabb ponthátránnyal, amit behozott BL-győztesnek és majdnem behozta a barcát egy Nou Campos sikerrel. A kövi évben ugye jött a bajnokság+BL kombó, majd utána megint egy BL. Aztán megint fél évet kapott, szívem szerint az sem számolnám bele. Ha a teljes szezonokat nézzük vezetőedzőként, akkor 3/2(?) azért nem rossz. Az utolsó mondat meg nonszensz, nem lehet ezzel takarózni nekünk sem a 2000-es évek vége miatt. Ez valami hungarokatalán átvétel lehet, az szokott ennyire gyenge lenni.
Amikor CR, Bale vagy Morata be is fejelte ezeket és megnyertük a meccset majd a bajnokságot, akkor nem tűnt fel senkinek, hogy milyen elbaszott dolog is ez a meccsenkénti 30 beadás
Mondjuk CR után is az ment, azt meg nem lehetett hova tenni. Kicsit makacs az öreg francia, mintha egy-két sémát nehezebben venne észre. Sok hibája van neki is, de mintha ebben az évben tanult volna belőle. A legnagyobb dolog talán Casemiro esete, sokan kételkedtek benne, de szerintem ZZ hatása miatt lett ilyen jó. Felismerték a hibáit, és lekorlátozták arra, amiben igazán kiemelkedik. Idénre egy masszív csapatot rakott össze, mert ezeket a pontokat a csapat hozza, nem igazán az egyének vannak kulcsszerepben. Abból főz, ami van, azt eddig nagyszerűen teszi.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. július 2., csütörtök 15:09

markmadrid írta:
Eredményei alapján nem is lehet kérdés, hogy az-e, de azért amikor meccsenként 50 beadással próbálkozott a csapat valamint a 80 percben cserél vagy épp nem cserél vagy néha úgy érezni, hogy találomra küldi fel a kezdőt akkor meg azt gondolom, hogy nem.

Lehet én vagyok vakon, de ZZ egy pokolian eredményes edző akinek az eredmények számítanak amit megcáfolni nem lehet. De a játék amit sokszor játszat az nekem sokszor nem tetszik. Olaszos Edzőnek tartom akinek a győzelem számít elsődlegesen és másodlagosan is.
Pont, hogy nem csak az eredményei alapján top edző.
A meccsenkénti 50 beadás amúgy a betömörült csapatok ellen szolgált és ezt ugyan úgy más csapat is csinálja és mi is csináljuk a mai napig és azelőtt is csináltuk. Amikor CR, Bale vagy Morata be is fejelte ezeket és megnyertük a meccset majd a bajnokságot, akkor nem tűnt fel senkinek, hogy milyen elbaszott dolog is ez a meccsenkénti 30 beadás. Az, hogy mikor cserél az is őt igazolja. Hányszor ért aranyat a cseréje, úgy hogy 75+ban jött be a megváltás? Volt olyan is mikor már szünetben vagy a második félidő elején belenyult és őt igazolta a csere. Az megvan, amikor Kroost lehozta szünetben és megnyertük a meccset? Csak egy Atleti elleni rangadó volt. :roll:
A találomra felküldött kezdőt pedig rotációnak nevezik.

Nem spanyolos, olaszos vagy francia edző, olyan edző aki körbeverte egész európát, Pepestől, Kloppostól, Allegristől vagy Simeonéstől együtt.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. július 2., csütörtök 14:34

Kb. 3 oldallal visszább én leírtam, hogy miért tartom Pepet TOP-edzőnek. Messze a legjobb és leghatékonyabb támadófocit játssza az összes csapata. Ha meg már trófeák, abból is van neki egy vagonnal, 2 BL-t ő is nyert azért, és ha jól tudom 3 azaz három olyan szezon volt, amikor nem lett bajnok a csapata, az idei szezonnal együtt. Azért ez nagyon durva, pedig nem 5 éve van a szakmában. "Tutiba" beleülés ide vagy oda, kevesen lennének ilyen ellenállhatatlanok a jó körélmények ellenére sem. Már nem azért, de most kajak Allegrivel kell példálózni? Mert ő mit ért el? Bajnokságokat nyert a Juventussal? Na az mivel nagyobb érdem, mint a Bayernnel? És akkor dupla0 , nézhetetlen focival. Pochettino se nyert még semmit, szépen dolgozott a Spurssel, de ő sem nyert semmit. Wengert 10 éve ezért sokan meg akarták lincselni, hogy egy xaros kupát nem bír nyerni. Zidanet én kicsit nehezen tudom megítélni, mert amikor jöttek a BL-győzelmek, akkor bajnokságot "csak" egyet nyertetek, ami arra enged következtetni, hogy nem feltétlen volt olyan jó, kiegyensúlyozott a csapat, de mivel tele voltatok győztesekkel, és Zidane mentalitása is abszolút ez, egy-egy meccsen bárkit megbírtatok verni nyomás alatt. Meg volt ott azért egy Ronaldo is még. Idén valóban elég konzisztensnek tűntök, főleg így az újraindulás óta, de ha Pepnél kiemelte itt valaki előttem, hogy akkor volt a Barcánál, mikor elég gyengék voltatok, akkor azért azt se felejtsük el, hogy a Barca vagy 15 éve volt utoljára ilyen rossz. Ettől persze a bajnoki címet nem kell majd megmagyarázni, ne értsetek félre, de itt most arról beszélgetünk, hogy ki milyen edző. Meg volt szó ugye itt arról, hogy összképet nézzünk, azaz játék képe és eredmények is, utóbbiban szerintem senki nem ér fel Pephez. Én őt és Kloppot tartom a legnagyobb koponyának jelenleg. Zidanenak még túl rövid a pályafutása ahhoz, hogy igazán releváns képet kapjunk.

markmadrid
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. július 2., csütörtök 13:56

Pipita írta:
markmadrid írta:

Allegri csapatai pl. szerintem soha nem játszottak jól. Illetve a hazai bajnokságon kívúl alig nyertek valamint. Bl-ben rendre bukott ő is. Jó edző sőt nagyon jó, de nem hinném, hogy Top 3 ba lehetne őt rakni.
Szerintem Szerzsi Rebrov csapatai sem játszanak annyira szépen. Jó edző, de őt sem kellene a Top 3-ba rakni. Pedig megnyerte a bajnokságot is, de szerintem azért a Top 3 az egy erős túlzás lenne. A BL-ben, EL-ben is csak bukott. Nagyon jó edző, de nem hinném hogy a top3-ba lehetne őt rakni.

Szóval hogy jön ez most ide? :mrgreen:
Lehet én vagyok vakon
hát, LEHET. :lol:

Na azért ez erős volt :D Valaki bedobta a nevét arra reflektáltam :mrgreen:

Vissza: