Berti írta:Pont, hogy nem csak az eredményei alapján top edző.markmadrid írta:
Eredményei alapján nem is lehet kérdés, hogy az-e, de azért amikor meccsenként 50 beadással próbálkozott a csapat valamint a 80 percben cserél vagy épp nem cserél vagy néha úgy érezni, hogy találomra küldi fel a kezdőt akkor meg azt gondolom, hogy nem.
Lehet én vagyok vakon, de ZZ egy pokolian eredményes edző akinek az eredmények számítanak amit megcáfolni nem lehet. De a játék amit sokszor játszat az nekem sokszor nem tetszik. Olaszos Edzőnek tartom akinek a győzelem számít elsődlegesen és másodlagosan is.
A meccsenkénti 50 beadás amúgy a betömörült csapatok ellen szolgált és ezt ugyan úgy más csapat is csinálja és mi is csináljuk a mai napig és azelőtt is csináltuk. Amikor CR, Bale vagy Morata be is fejelte ezeket és megnyertük a meccset majd a bajnokságot, akkor nem tűnt fel senkinek, hogy milyen elbaszott dolog is ez a meccsenkénti 30 beadás. Az, hogy mikor cserél az is őt igazolja. Hányszor ért aranyat a cseréje, úgy hogy 75+ban jött be a megváltás? Volt olyan is mikor már szünetben vagy a második félidő elején belenyult és őt igazolta a csere. Az megvan, amikor Kroost lehozta szünetben és megnyertük a meccset? Csak egy Atleti elleni rangadó volt.![]()
A találomra felküldött kezdőt pedig rotációnak nevezik.
Nem spanyolos, olaszos vagy francia edző, olyan edző aki körbeverte egész európát, Pepestől, Kloppostól, Allegristől vagy Simeonéstől együtt.
Jó azért ez így meddő vita, ha ennyire elfogult vagy. Én is ennek a csapatnak szurkolok és én is elismerem Zidane-t, de ez így már nettó baromság...
Érdemes nézni külföldi elemzőket is vagy akár egy két Magyart aki képes objektívan értékelni azt ami TÉNYLEG Jó, de azért ne túlozzunk...
Zidane amit elért magáért beszél, de rengetegszer volt ő itt is "szidva" és nem ok nélkül...
Ő egy hatalmas motivátor és legenda a játékosok körében és amit kér véghezviszik. Taktikailag is egyre inkább rendben van, de azért van bőven hibája mint amúgy mindenkinek...
Az 50 beadás meccsenként nálunk volt divat.... Nézz Pool,City meccseket. Persze jók voltak, de ez nem egy lehetőség volt, hogy beadjuk hanem maga a játék! Ezt ne feljtsd el...
Cserélni a mai napig alig vagy nagyon későn cserél. Volt kiugró eset pl. igen a Tico ellen, de általában ez nem az erőssége.
A rotálás rendben van... De amikor fél évre jegeli Rorygot vagy Marcelot tolja egy Soci ellen a kupában majd a Barca ellen is... Vagy Bale állandó nyomatása egy időben...
Zidane minden meccsen kb más csapatot küld ki. James legutóbbi kezdetése is a bal szélen... Azért látni kell, hogy vannak hibái.
Zidane olaszos stílusu edző. Eredményre törekszik és nem rajzolja centire, hogy egy játékos merre mehet és merre nem. Engedi őket játszani és döntéseket hozni. Pep pont ellenkezőleg. Minden lépését megtervezi a játéknak. Ki mikor hova meddig mozoghat.
Én is Madridista vagyok idestova 15 éve, de nem Zidane alatt volt a leglátványosabb a Madrid játéka, de a legsikeresebb az biztos.