Oké, ezt értem és nem is vitattam, hogy költött.Pad'em írta:markmadrid írta:Költött szépen, de melyik edző nem ?![]()
![]()
![]()
Ne csináljuk már. Melyik edző költött még rajta kívül ennyit a védelmére pl?
Stones 55 m
Laporte 65 m
Mendy 58 m
Walker 53 m
Ederson 40 m
Danilo 30 m
Cancelo 65 m
Cirka 370 millió eurót elvert a védelmére 3 év alatt, és továbbra is bohóc az egész alakzat. Zizou vett egy szem Mendyt, és a tavaly szánalmas védelmünk egy csapásra Európa legkevesebb gólt kapó, legjobb vedelme lett. Egy Real Madridnál! Klopp költött 70 milliót, egy embert vett, de stabil BL győztes csapatot épített vele rögtön. Erre Pep? Sztem joggal röhöghetjük körbe, a világ legtúlértékeltebb fazonja. + még egy igazi kis álszent pojáca is.
De amikor odament ez a védelem volt...
- Hart, Caballero
- Mangala, Kompany, Otamendi, Demichelis, Denayer, Kolarov, Clichy, Sagna, Zabaleta...
Azért ebből az tökéletesn látszik, hogy a fele már túl volt a Zeninten.
Hartot kivágta. Mangala bebukott azóta nagyjából mindenhol.
Kompany tavaly vonult vissza. Otamendi azóta is ott van. Demi, Denayer meg említésre sem méltó.
Szélsők szintén idősek voltak már és cserélni kellett őket.
Ederson megérte az árát. Danilo Canceloért cserébe jött és még ráfizetett a City.
Stones ígéret volt de nem hozta azt a szintet.
Walker, Laporte szintén nem volt rossz vétel bár tény, hogy egyik sem volt olcsó.
De a City nem is fog soha olcsón vásárolni. A védelmen igen komolyat erősített ez tény. Illetve ezenkívúl is költött rendesen, de a MU nem költött pl ?