Premier League

Foci a Real Madridon túl...
markmadrid
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. július 2., csütörtök 12:54

Pad'em írta:
markmadrid írta:Költött szépen, de melyik edző nem ?
:lol: :lol: :lol:

Ne csináljuk már. Melyik edző költött még rajta kívül ennyit a védelmére pl?
Stones 55 m
Laporte 65 m
Mendy 58 m
Walker 53 m
Ederson 40 m
Danilo 30 m
Cancelo 65 m

Cirka 370 millió eurót elvert a védelmére 3 év alatt, és továbbra is bohóc az egész alakzat. Zizou vett egy szem Mendyt, és a tavaly szánalmas védelmünk egy csapásra Európa legkevesebb gólt kapó, legjobb vedelme lett. Egy Real Madridnál! Klopp költött 70 milliót, egy embert vett, de stabil BL győztes csapatot épített vele rögtön. Erre Pep? Sztem joggal röhöghetjük körbe, a világ legtúlértékeltebb fazonja. + még egy igazi kis álszent pojáca is.
Oké, ezt értem és nem is vitattam, hogy költött.

De amikor odament ez a védelem volt...

- Hart, Caballero
- Mangala, Kompany, Otamendi, Demichelis, Denayer, Kolarov, Clichy, Sagna, Zabaleta...

Azért ebből az tökéletesn látszik, hogy a fele már túl volt a Zeninten.

Hartot kivágta. Mangala bebukott azóta nagyjából mindenhol.
Kompany tavaly vonult vissza. Otamendi azóta is ott van. Demi, Denayer meg említésre sem méltó.
Szélsők szintén idősek voltak már és cserélni kellett őket.

Ederson megérte az árát. Danilo Canceloért cserébe jött és még ráfizetett a City.
Stones ígéret volt de nem hozta azt a szintet.
Walker, Laporte szintén nem volt rossz vétel bár tény, hogy egyik sem volt olcsó.

De a City nem is fog soha olcsón vásárolni. A védelmen igen komolyat erősített ez tény. Illetve ezenkívúl is költött rendesen, de a MU nem költött pl ?

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 2., csütörtök 12:50

Mitől Top3-as edző Pep?!

Ezt most totál komolyan kérdezem. Ha bárki is ezt mondja indokolja meg nekem légyszi, hogy megértsem.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. július 2., csütörtök 12:13

Pepes részre nem reagálnék nagyon, múltkor leírtam róla a véleményem, röviden annyi, hogy nálam is simán TOP3-as edző, meg annyit még, hogy az tényleg nettó hülyeség, hogy Robbent ő emelte klasszissá, már ne haragudj. Robben már 2009-10-ben is klasszis volt, mikor BL és VB döntőt játszott. Inkább Conte és Simeone, akik szemet szúrtak. Conte odament az Interhez, persze jobb lett a csapat, mint Spallettivel, de nekik bajnoki címért kéne küzdeni, közben meg lehet még a dobogó sem lesz meg, ami hatalmas kudarc lenne szerintem. Lazio és Atalanta sokkal rosszabb kerettel produkál hasonló vagy jobb szezont, pláne jobb focit. Az a baj Contével hogy képtelen változtatni a saját stílusán, annyira bele van buzulva ebbe a 3 védős rendszerébe is, ha nem megy a játék, akkor is csak posztra cserél. Taktikailag komoly hiányosságai vannak, de nyilván jó edző, csak nem szűk elit. Simeone is hasonló, hogy képtelen túl lépni saját árnyékán. Ilyen kerettel illene kulturáltabb focit letolni, tavaly a Juve ellen is a töketlensége miatt estek ki, teljesen visszaálltak. Na meg érdekes, mostanában minden kreatív, támadó szellemű játékos bukta a kezei alatt. Azért ez elég gáz.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 2., csütörtök 12:02

:lol: :lol: :lol:

Ne csináljuk már. Melyik edző költött még rajta kívül ennyit a védelmére pl?
Stones 55 m
Laporte 65 m
Mendy 58 m
Walker 53 m
Ederson 40 m
Danilo 30 m
Cancelo 65 m

Cirka 370 millió eurót elvert a védelmére 3 év alatt, és továbbra is bohóc az egész alakzat. Zizou vett egy szem Mendyt, és a tavaly szánalmas védelmünk egy csapásra Európa legkevesebb gólt kapó, legjobb vedelme lett. Egy Real Madridnál! Klopp költött 70 milliót, egy embert vett, de stabil BL győztes csapatot épített vele rögtön. Erre Pep? Sztem joggal röhöghetjük körbe, a világ legtúlértékeltebb fazonja. + még egy igazi kis álszent pojáca is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

markmadrid

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. július 2., csütörtök 11:57

Galacticos írta:
markmadrid írta: Bayern-nek is brutális játékot játszatott. Robbent pl. világklasszis szintre emelte meg még oly sokakat.
Azzal a bayernnel amelyik elotte valo evben hulyere verte a vilagot, foleg a robben ribery szellel es amugy triplaztak is. Akkor mirol beszelsz h nala lett vilagklasszis robben? Mire o odament mar megnyertek mindent.

Melyik csapat volt az rajtunk kívűl akik egy tripla után még jobbak lettek ? Robben többször is nyilatkozott, hogy Pep volt a legjobb edzője és alatta lett igazi kész Klasszis. Én nem gondolnám, hogy bukás volt számára a Bayern-es szereplés. Azóta voltak ott már páran és láss csodát egyik sem tett le semmit az asztalra. Majd talán most Flick...

Jupp leköszönt a csúcson egy darálós futós Bayernt rakott össze akik kivégezték az ellenfelet. Pep pedig változtatott és labdatartós Barcás játékot kezdte tolni. Játékban szerintem jók voltak. Tico ütötte ki őket pl. a Bl-ből úgy, hogy volt 30+ kapuralövésük míg az Atleticonak jó, ha volt 5.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 2., csütörtök 11:56

Pep semmi olyat nem csinált a Barca után, amit egy atlagtól jobb edző ne tudott volna megcsinálni. Pep nem rossz edző, de nem is elit kategóriás. Viszont cserébe a legmakkosabb és leghypeoltabb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. július 2., csütörtök 11:40

markmadrid írta: Bayern-nek is brutális játékot játszatott. Robbent pl. világklasszis szintre emelte meg még oly sokakat.
Azzal a bayernnel amelyik elotte valo evben hulyere verte a vilagot, foleg a robben ribery szellel es amugy triplaztak is. Akkor mirol beszelsz h nala lett vilagklasszis robben? Mire o odament mar megnyertek mindent.
Mutass mar egy edzot aki elkoltott tobb milliardot az elmult evekben rajta kivul.
Allitom hogy mondjuk 2013 ota a legtobbet koltott edzok rangsoraba a masodikhoz kepest legalabb 2x annyit elkoltott pep. Es ezek ellenere csak hazai kupai vannak.
Amik a citynek is es a bayernnek is megvoltak elotte is, es a bayernnek azota beugro edzokkel is.

Szerk.: illetve szerintem oriasi mazlija hogy akarhova ment a legnagyobb rivalisok lefele meno agba voltak, barcahoz akkor ment amikor mi az elmult 15evbe messze a leggyengebbek voltunk minden tekintetbe, a bayernhez akkor ment amikor mar szetszedtek a dortmundot(raadasul ok erosodtek az onnan tavozokkal) angliaba meg a top6 mar reg csak nevebe top6. Egyedul a pool a kivetel akikkel most "rivalizalnak is" de ok ki is vertek oket a blbol is..

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. július 2., csütörtök 11:31

Addig olvastam hogy Robbent vilagklasszis szintre emelte :lol: szerintem Guardiolanak ahhoz a bayernhez semmi kozebnem volt, csak leepitette. A top3 hoz meg kanyarban sincs az az ember :lol:

markmadrid

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. július 2., csütörtök 11:13

Pep-et én lényegesen többre tartom akkor itt mint sokan mások.

Tény, hogy csak olyan csapatai voltak ahol a játékosállomny elit volt valamint az anyagi rész sem volt probléma egyik csapatánál sem.

De ne felejtsük, hogy játékban mindig erős csapatot tudott összerakni. Mindenhol nyert bajnokságokat és azok nem éppen, hogy meglett sikerek voltak. Barca-nál töltött időszaka miatt én sem szeretem mert nem egyszer ütött ki minket és a nyilatkozatai sem voltak sosem túl kedvesek... De szerintme elkell ismerni, hogy TOP edző. Bayern-nek is brutális játékot játszatott. Robbent pl. világklasszis szintre emelte meg még oly sokakat.

City-nél is azért több bajnokságot is behúzott. Költött szépen, de melyik edző nem ?
Játékban mindegyik csapatára rátette a kézjegyét. Mindegyik pokolian jó játékot tudott előhúzni. Persze voltak nagy zakók. Pl. a Tőlünk is kapott a Bayern edzőjeként vagy épp Klopp is leiskolázta nem egyszer, de minden edző kapott már nagy pofonokat.

Klopp is belesétált már nem egybe és jó pár döntőt elbukott. Bayern, Sevilla vagy épp mi ellenünk.

Szerintem Pep Top 3 edző már évek óta. Klopp és Simeone az aki nálam extrát nyújt évek óta igaz mindegyik más szegmensben. Simeone játékban sose volt igazán nézhető, de ebből az Atleticoból eredményességben nem hozott volna ki senki többet.

Klopp pedig a Dortmund után a Poolt is felemelte és TOP csapatot csinált belőlük.

Conte játékát sem szeretem és a Real élére nem kívánnám, de ő is igen komoly tényező az edzők között. Intert is szépen felfogja emelni és jövőre akár bajnokok is lehetnek ami pár éve még elképzelhetetlen lett volna. Állományban is egyre jobbak főleg most már Hakimivel. :angry:

Kloppnak nem feltétlen állna jól egy City, Mu vagy Real, Barca. Ő inkább az egy polccal lejjebb lévő csapaotkat tudja felemelni.

Míg Pep lehet sose érne el igazi sikereket egy Tico-val vagy hasonló csapatokkal. Simeone pedig megintcsak nem biztos, hogy megállná a elyét egy játszó csapatban.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. július 2., csütörtök 10:46

kierkegaard írta: Most olvasgattam, hogy nagy esely van arra, hogy partey le fog lepni. A klubbnak sincs ellenere. Wtf.
Thomast 20-21 eves kora ota kovetem..rossz lenne latni az arsenalban.
Nekem nem. :mrgreen: Nagyon remélem, hogy tényleg érkezni fog, klasszis játékossá nőtte ki magát.
kierkegaard írta: Ah ceballos mit jatszik ma. Azok a finom labda atvetelek, finom cselek..mint kes a vajon ugy ment el az ellenfel jatekosai mellett tobbszor is.

Ket szep kulcspassza is volt. Remelem talal maganak valami komolyabb, kreativ csapatot.
Most tényleg klasszis volt, csak az a probléma, hogy nagyon kevés ilyen meccse volt a szezonban. Egyáltalán nem tudta állandósítana a formáját, pedig mint láthattuk tegnap is, nem a képességeivel van a gond. Ha hosszútávon tudná azt hozni, amit tegnap, szívesen látnám hosszútávon is nálunk, de sajnos nem ez volt rá jellemző többnyire.
Anthony írta: Jézusom, ez a Leicester, az utóbbi 6 meccsből 1-et nyertek meg, repülnek kifele szépen a top4-ből, pedig elég komoly előnyük volt. Nem igazán tett jót nekik a szünet, habár már előtte is szabadesésben voltak.

A Manchester viszont szárnyal, ami egy kicsit azért meglepő (és bosszantü :mrgreen: )
Habár ennyi pénz elköltése után már illik is mutatni valamit. És őszintén, ahogy írjátok ez a fiatal mag még egész szimpatikus is tud lenni.
Ne felejtsük el, hogy az 5. hely is BL-t érhet, bár ha így folytatja a Leicester lehet még azt is elszórakozzák, mert nagyon kapaszkodik a Wolves is. United egyébként klasszisokkal jobb Pogbával, mint nélküle. Oké jött Bruno, aki jól játszott, de szerintem bármilyen valamirevaló kreatív játékos nagy erősítés lett volna nekik Lingard meg Andreas Pereira után. Viszont így hogy Pogba is bekerült, tényleg qrva erősnek tűnnek sajnos, vele még egy szintet léptek játékban.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 1., szerda 21:33

Most olvasgattam, hogy nagy esely van arra, hogy partey le fog lepni. A klubbnak sincs ellenere. Wtf.
Thomast 20-21 eves kora ota kovetem..rossz lenne latni az arsenalban.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. július 1., szerda 21:00

Jézusom, ez a Leicester, az utóbbi 6 meccsből 1-et nyertek meg, repülnek kifele szépen a top4-ből, pedig elég komoly előnyük volt. Nem igazán tett jót nekik a szünet, habár már előtte is szabadesésben voltak.

A Manchester viszont szárnyal, ami egy kicsit azért meglepő (és bosszantü :mrgreen: )
Habár ennyi pénz elköltése után már illik is mutatni valamit. És őszintén, ahogy írjátok ez a fiatal mag még egész szimpatikus is tud lenni.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 1., szerda 19:30

Ah ceballos mit jatszik ma. Azok a finom labda atvetelek, finom cselek..mint kes a vajon ugy ment el az ellenfel jatekosai mellett tobbszor is.

Ket szep kulcspassza is volt. Remelem talal maganak valami komolyabb, kreativ csapatot.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. június 30., kedd 22:34

Ez igaz, eddig o vitte a hatan a csapatot.
Csak arra reflektaltam, ha Pogbanak van kedve, es a 3 tamadojuk is formaban van, akkor Fernandesnek vannak tarsai es tetszetos focit jatszanak. Nem egymagaban kell mindent megoldania.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. június 30., kedd 22:25

fernandes volt a kulcs. amióta leigazolták szárnyal a mu.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. június 30., kedd 21:56

Jogos :D
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2020. június 30., kedd 21:56

5 az a 4.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. június 30., kedd 21:50

Nem rossz a MU-ban ez a Martial-Rashford-Fernandes-Greenwood-Pogba negyes, jo kis tamado focit jatszanak mostanaban.
Ugy nezki, h Pogbanak mejott a kedve.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. június 28., vasárnap 10:07

realbeckham írta: Kíváncsi leszek, hogyan fogja klopp melyiteni a keretet. Ne feledjük, hogy mostmár a Pool, mint top3klub, újra vonzó lett a jatekosoknak. Tavaly is az volt, most pláne. Biztos vagyok benne, hogy a német jol fogja kezelni. Ravasz egy alak.

Amit viszont látok, hogy valószínűleg az lesz, mint a MUnal ferguson utan. Iszonyat jo pedoagogus Klopp, feltuzel mindenkit, de nem vasfegyelemmel, hanem olyan őserő van a tagban, mellette meg lezserség, akivel sorozhetsz is. Nekem olyan érzésem van, ha klopp lép majd, szetesik minden. Csapatkent működő, labdazsonglorok, zsenik nélkül osszeallitott gép, amiben minden csavar tokeletes helyen van. Robotolo, brusztolo, 100fokon égő egyuttes, akik meghalnak minden meccsen kloppert. Eszmeletlen egyebkent, mennyire haraposak. A dortmundja is hasonlo volt annak idejen, de ez jobb.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a Pool nem fog igazolni. Klopp azt mondta, hogy elég genyóság lenne új embereket hozni a jelenlegi játékosaik megspórolt fizetéséből (ugye amiről lemondtak a járványhelyzet miatt). Én elhiszem neki, már tavaly sem nyúltak a kerethez, akkor idén pláne nem fognak, pedig 1-2 új arc sosem árt, hogy frissen tartsa a keretet. Mondjuk a középpályára egy kreatívabb spíler Lallana helyére, akinek úgyis lejár a szerződése.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. június 28., vasárnap 8:15

Pep nem gondolkozik mi lesz 2021 után (gondolom akkor jár le a szerződése)

A Manchester United nagyon megy Sancho-ra, még a végén csak összevásárolnak valami működő csapatot.

Vissza: