Mondjuk ez pont nem újkeletü, hosszú évek óta nem tetszik az indiánoknak a név, mert 1.) a csapatnak semmi köze az indiánokhoz, illetve 2.) elég sértö a kifejezés. A név meg egy olyan korszakból származik, ahol bár papíron egyenlöség volt, de még simán niggereztek és kb nem vették öket emberszámba. Ebben a korban elfogadott volt az indiánokat redskinezni, azóta viszont ez ott kb szitokszó.wZoLee7 írta: Az gyonyoru, most meg a redskins kell h nevet valtson. Mi lesz a kovetkezo? Ez az emarika a hulyek nemzete![]()
Semmi okot nem látok arra, hogy ne változtassanak rajta. (És ne gyertek a hagyománnyal, mert azok a csapatok akik simán várost váltanak, és a nevükez amiatt megváltoztatják, a szurkolóikat otthagyják, csak mert a másik városban kapnak egy új stadiont azok szarnak a hagyományokra - és ez az NFL csapatok 99%-ra igaz. Mondjuk a Wahington pont nem költözött már vagy 100 éve, de elötte igen, és minden alkalommal változott a nevük.)
Mondjuk mivel se nem vagyok szurkoló se nem indián, így az én véleményem semmit nem számít. De ha van egy név ami egy társadalmi csoportra nézve sértö, és a másik fél számára nem igazán fájna a csere akkor szerintem nem vész lecserélni.