És vigyék ingyen?sonic írta:Akkor varhatnak meg 1 evet.Realista24 írta: Az Inter elvileg 2,5 éve követi figyelemmel Hakimit.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 28., vasárnap 22:16
És vigyék ingyen?sonic írta:Akkor varhatnak meg 1 evet.Realista24 írta: Az Inter elvileg 2,5 éve követi figyelemmel Hakimit.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. június 28., vasárnap 22:16
Akkor varhatnak meg 1 evet.Realista24 írta: Az Inter elvileg 2,5 éve követi figyelemmel Hakimit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 28., vasárnap 22:15
40+5, gondolom nem a BL győzelem a feltétel.wZoLee7 írta: Gondolom ez is a terv, de ha már úgy kezdi, hogy Ő nem jön padozni és most van ajánlat. Nem tudom, a 40 milla elég kevésnek tűnik, szóval majd kiderül mi lesz ebből.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 28., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. június 28., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. június 28., vasárnap 22:10
Lehet ki kellene probalni mielott eladjuk. Megvan neki a hely a keretben, es mar a mi jatekosunk.wZoLee7 írta:Azt sem tudjuk Hakimi jó lenne-esonic írta: Szerintem ha eladjuk vegul meg fogjuk banni. Nem ertem mi ertelme elengedni. Mi a terv a jobb hatved poszttal? Carvajal-t toljuk amig birja csere nelkul? Vagy igazolunk a hakimiert kapott penzbol valakit a padra aki vagy jo lesz vagy nem? Annak semmi ertelme nem lenne.
szépek a statjai, de Ő most védő vagy támadó? Mennyire erős védekezésben? Mennyire zár vissza akkor amikor felmegy a támadással? TÉnyleg nem tudom, ezért kérdezem. Hozzáteszem mostanában Carvajal védő munkája sem a legjobb, de senki sem tudja igazán, hogy Hakimi itt is akkora király lenne.
Ha eladjuk valószjnű, hogy ZZ-nek nem kell, akkor nincs miről beszélni, nem kell egy durcis kisfiú padra aki majd hetente telesítja a sajtót, bőven elég James vergődése
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. június 28., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. június 28., vasárnap 20:45
Danke.lordgabi írta:http://www.sport247.live/en/mainKAG írta: Ezer éve nem streameltem, de az esti meccset kénytelen leszek.
Melyik oldal most a tuti? mint pl anno volt a rojadirecta, stb.
Ezen van általában magyar nyelvű is, és stabilan fut végig (korona előtt néztem itt többször is, azóta van mindig TV).
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. június 28., vasárnap 20:43
http://www.sport247.live/en/mainKAG írta: Ezer éve nem streameltem, de az esti meccset kénytelen leszek.
Melyik oldal most a tuti? mint pl anno volt a rojadirecta, stb.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. június 28., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. június 28., vasárnap 19:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. június 28., vasárnap 17:23
Azt sem tudjuk Hakimi jó lenne-esonic írta: Szerintem ha eladjuk vegul meg fogjuk banni. Nem ertem mi ertelme elengedni. Mi a terv a jobb hatved poszttal? Carvajal-t toljuk amig birja csere nelkul? Vagy igazolunk a hakimiert kapott penzbol valakit a padra aki vagy jo lesz vagy nem? Annak semmi ertelme nem lenne.
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. június 28., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 28., vasárnap 6:36
DehogynemPad'em írta:Eleve nem nagyon szokott tévedni a csóka, meg már az összes olasz lap lehozta, úgyhogy jövő héten ez hivatalos lesz.Realista24 írta:
Ez továbbra is csak Fabrizio híre, persze hogy tolja tovább. Tegnap meg az volt hogy órákon belül bejelentés.
Most az hogy jovoheten, mert ugye július kezdődik. Ha meg mégsem lesz üzlet, akkor rafogja valamire.
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. június 28., vasárnap 4:55
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2020. június 28., vasárnap 2:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. június 28., vasárnap 2:39
Eleve nem nagyon szokott tévedni a csóka, meg már az összes olasz lap lehozta, úgyhogy jövő héten ez hivatalos lesz.Realista24 írta:Ez továbbra is csak Fabrizio híre, persze hogy tolja tovább. Tegnap meg az volt hogy órákon belül bejelentés.Pad'em írta:
Total agreement for €40M + €5M add ons to Real Madrid on permanent deal. Buy back clause has never been discussed - no chance. He’ll join Inter on next week also with medicals and official announcement
Ennyi. 40+5 m bónusz, nincs buypack. Nagyon meg lehetünk szorulva ha ebbe így belemegyünk. Mondjuk inkabb az Interbe menjen mint a Citybe vagy Bayernhez, de ez az összeg ez nevetségesen karcsú covid ide vagy oda
Most az hogy jovoheten, mert ugye július kezdődik. Ha meg mégsem lesz üzlet, akkor rafogja valamire.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. június 28., vasárnap 0:12
Én mindent megtettem, hogy egy kis szeretet és törődést is kapjon Ziro.Realista24 írta:Nem mész, ez nagyobb büntetés neked.ziro4vr írta: De erről beszélek, egy támadónál, francia/brazil/angol/portugál kölyöknél számíthat, egy marokkói gyereknél, akit a csapata kölcsön adogat és echte posztja sincs, nem ez határoz meg. De ezen a fórumon nem lehet objektíven vitázni, minden fekete és fehér sokaknál. Lassan ideje menni a kóterbe.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 28., vasárnap 0:05
Ez továbbra is csak Fabrizio híre, persze hogy tolja tovább. Tegnap meg az volt hogy órákon belül bejelentés.Pad'em írta:Total agreement for €40M + €5M add ons to Real Madrid on permanent deal. Buy back clause has never been discussed - no chance. He’ll join Inter on next week also with medicals and official announcementRealista24 írta:
Real Madrid insist that there is no €40M offer from Inter for Achraf Hakimi but the player values Inter’s interest the most. Madrid are calm knowing Achraf’s contract runs to 2023. Carvajal is the club and Zidane’s starter but talk with Achraf will start soon. [marca]
Ennyi. 40+5 m bónusz, nincs buypack. Nagyon meg lehetünk szorulva ha ebbe így belemegyünk. Mondjuk inkabb az Interbe menjen mint a Citybe vagy Bayernhez, de ez az összeg ez nevetségesen karcsú covid ide vagy oda
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 27., szombat 23:56
Nem mész, ez nagyobb büntetés neked.ziro4vr írta: De erről beszélek, egy támadónál, francia/brazil/angol/portugál kölyöknél számíthat, egy marokkói gyereknél, akit a csapata kölcsön adogat és echte posztja sincs, nem ez határoz meg. De ezen a fórumon nem lehet objektíven vitázni, minden fekete és fehér sokaknál. Lassan ideje menni a kóterbe.![]()
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem