Épp most fejeztem be, nagyon zseniális volt.ziro4vr írta: Darkot ledarálta már valaki? Kritikák jókat írtak.

HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2020. június 29., hétfő 22:41
Épp most fejeztem be, nagyon zseniális volt.ziro4vr írta: Darkot ledarálta már valaki? Kritikák jókat írtak.
HozzászólásSzerző: gunner » 2020. június 29., hétfő 16:01
Az tényleg remek, én imádtam.h3x0r írta: Van egy listam 150+ sorozattal, egy resze mar fogalmam sincs miert kerult fel, de a heten beprobaltam par szitkomot.
Malcolm in the Middle
Ez viszont tetszik, multitaskinghoz tokeletes.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 29., hétfő 9:17
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. június 29., hétfő 7:15
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. június 27., szombat 10:24
Szamomra az Extras legnagyobb jelenete mikor a sorozatban Kate Winsletet egy filmforgatas szuneteben megdicserik, hogy milyen jo volt a Titanicban. Erre valaszolja, hogy igen, negyszer is jelolték Oscarra, de megse kapta meg. Majd elkezdi sorolni a nyerteseket, akik mind serult szemelyt jatszottak. A sorozatban egy holokauszt filmben jatszott foszerepet csak azert, hogy kesobb dijat nyerjen. Es mit ad Isten, 3 evvel kesobb pont egy holokauszt film miatt nyeri meg az Oscartsoadroli írta: az eredeti Office, Extras, Life's too Short, The Inbetweeners, ezek hatalmasak.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. június 27., szombat 9:38
az eredeti Office, Extras, Life's too Short, The Inbetweeners, ezek hatalmasak.nmate írta:
Ha a brit humor fekszik és nem zavarnak a "régi témák": Father Ted, Blackadder és társaira is érdemes egy pillantást vetni. Mind szinkronos asszem. Plusz IT Crowd.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. június 27., szombat 7:35
A masodik evadban meg megvolt a lendulet, utana kezdett el fogHalfkey írta: Good Placenek elsõ évada tetszett, többi meh.
Amikor mar azt hiszed minden szep es jo lesz, azonnal kapsz egy gyomrost.Halfkey írta: Ranch viszont tényleg elég jó, +1.
have you tried to turn it off and on again? - IT Crowd ota en is mindenkinek ezt mondom, mikor megkeresnek valaki "pécés" gonddalnmate írta: Ha a brit humor fekszik és nem zavarnak a "régi témák": Father Ted, Blackadder és társaira is érdemes egy pillantást vetni. Mind szinkronos asszem. Plusz IT Crowd.
- a modern familybol meg vagy 10 reszem van hatranmate írta: Modern Family, Scrubs, New Girl, That '70s Show, The Ranch? Aztán kifogytamDe lehet ezek közül is vágtad mindet, ha a többiből ennyi megvolt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. június 26., péntek 23:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. június 26., péntek 22:51
The Office adja magát mondjuk eléggéh3x0r írta:Hat igen, eleg hosszu a lista.nmate írta: De nem tudom miket láttál.![]()
The Office-on kivul mindegyiket nezem/neztem, ezt valamiert tartogatom.
Tesom szokott Simpsonst nezni, a 10. evad korul jar, neha en is csatlakozom hozza; vannak nagyon gyenge reszek, de sokszor csak lesem, hogy 20 evvel ezelobb par jelenleg aktualis jelenseget mennyire telibe talaltak. Valahol a 28. evad kozepen kaszaltam, de lehet egyszer ujrakezdem![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. június 26., péntek 19:34
Hat igen, eleg hosszu a lista.nmate írta: De nem tudom miket láttál.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. június 25., csütörtök 17:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. június 25., csütörtök 14:50
Első évadot kell csak túlélni.Halfkey írta: Nem új, de talán nem sok szó volt itt róla: nekem parks and recreation nagyon bejött, ha még nem láttad és sitcom kell, javaslom azt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. június 25., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. június 25., csütörtök 9:20
A Young Sheldont anno en is 2-3 resz utan kaszaltam, sok volt benne a ciki jelenet, viszont az utobbi idoben Comedy Centralon tobbszor is belefutottam (elso evad vege + masodik evad). Ugyan nem lett a kedvencem, de egyszer nezheto kategoria.nmate írta:Szimplán szar: Barátok közt, Smallville, Joey, Young Sheldon, Supergirl, GothamRealista24 írta:Jöhetne top5-10 legszarabb sorozat listák
True Detective 2. Évad, Two and a half man (Charlie Sheen után)
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. június 21., vasárnap 19:51
Nekem rendszerint megvan nyitva spoilermentes családfa, miközben nézem.ziro4vr írta: Most kezdtem újrázni, hogy tudjam is mi a stájsz mert kicsit kavaros...![]()
Jó lesz, várom.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. június 21., vasárnap 19:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 15., hétfő 13:53
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. június 15., hétfő 13:35
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. június 13., szombat 22:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. június 13., szombat 22:31
5 resz megvolt a 8-bol.Masodik evadot 1 resz utan passzoltam, egyaltalan nem fogott meg.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem