Premier League
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Pep nem gondolkozik mi lesz 2021 után (gondolom akkor jár le a szerződése)
A Manchester United nagyon megy Sancho-ra, még a végén csak összevásárolnak valami működő csapatot.
A Manchester United nagyon megy Sancho-ra, még a végén csak összevásárolnak valami működő csapatot.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kíváncsi leszek, hogyan fogja klopp melyiteni a keretet. Ne feledjük, hogy mostmár a Pool, mint top3klub, újra vonzó lett a jatekosoknak. Tavaly is az volt, most pláne. Biztos vagyok benne, hogy a német jol fogja kezelni. Ravasz egy alak.
Amit viszont látok, hogy valószínűleg az lesz, mint a MUnal ferguson utan. Iszonyat jo pedoagogus Klopp, feltuzel mindenkit, de nem vasfegyelemmel, hanem olyan őserő van a tagban, mellette meg lezserség, akivel sorozhetsz is. Nekem olyan érzésem van, ha klopp lép majd, szetesik minden. Csapatkent működő, labdazsonglorok, zsenik nélkül osszeallitott gép, amiben minden csavar tokeletes helyen van. Robotolo, brusztolo, 100fokon égő egyuttes, akik meghalnak minden meccsen kloppert. Eszmeletlen egyebkent, mennyire haraposak. A dortmundja is hasonlo volt annak idejen, de ez jobb.
Amit viszont látok, hogy valószínűleg az lesz, mint a MUnal ferguson utan. Iszonyat jo pedoagogus Klopp, feltuzel mindenkit, de nem vasfegyelemmel, hanem olyan őserő van a tagban, mellette meg lezserség, akivel sorozhetsz is. Nekem olyan érzésem van, ha klopp lép majd, szetesik minden. Csapatkent működő, labdazsonglorok, zsenik nélkül osszeallitott gép, amiben minden csavar tokeletes helyen van. Robotolo, brusztolo, 100fokon égő egyuttes, akik meghalnak minden meccsen kloppert. Eszmeletlen egyebkent, mennyire haraposak. A dortmundja is hasonlo volt annak idejen, de ez jobb.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont ezt beszéltük poolos haverokkal. Klopp egyik gyengesége, h nem mer hozzanyulni a működő csapathoz, márpedig most jonne a következő szint. Tűzben tartani a sikerre már nem olyan éhes jatekosokat.
A pad hulladek. Shakiri egyik napról a másikra kikerult a csapatbol. Eddig a sérülések kerülték őket többnyire, de ha beut valami rosszabb szeria, konnyen szarban lehetnek.
Szerintem ennél gyengébbek lesznek, bar az még egy PL cimre még mindig jo lehet, vagy hazai kupakra.
De most jön a neheze.
A pad hulladek. Shakiri egyik napról a másikra kikerult a csapatbol. Eddig a sérülések kerülték őket többnyire, de ha beut valami rosszabb szeria, konnyen szarban lehetnek.
Szerintem ennél gyengébbek lesznek, bar az még egy PL cimre még mindig jo lehet, vagy hazai kupakra.
De most jön a neheze.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Leszarom Pepet.
Egész életemben leszartam. Most se teszek másként.
Sokkal érdekesebb számomra h ebből a Poolból mi lehet?
Moat van egy nagy generáció. Ezek a arácok így együtt még biztos nyernek címeket, és vszeg nem kell 30 évet várni a kövi bajnoki címre, de vajon elindulhat-e a Pool egy olyan úton, hogy hosszú évekig akár évtizedekig is domináljon. Mint mondjuk a MU a 90es 2000es években.
Vagy mint a Barca az elmúlt 10 évben...
Ilyen kérdések inkább foglalkoztatnak.
Egész életemben leszartam. Most se teszek másként.
Sokkal érdekesebb számomra h ebből a Poolból mi lehet?
Moat van egy nagy generáció. Ezek a arácok így együtt még biztos nyernek címeket, és vszeg nem kell 30 évet várni a kövi bajnoki címre, de vajon elindulhat-e a Pool egy olyan úton, hogy hosszú évekig akár évtizedekig is domináljon. Mint mondjuk a MU a 90es 2000es években.
Vagy mint a Barca az elmúlt 10 évben...
Ilyen kérdések inkább foglalkoztatnak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Guardiolához nekem is csak annyi, hogy utálom a palit és szerintem egy teljesen közepes edző. Az égvilágon semmi extra nincs benne. Szerintem nem tud jól játékosokat kezelni, keretre is sokkal többet költ mint kellene de így sem olyan eredményes
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
PEP hez.
Nekem full átlag a pali. Összejött neki egy aranygeneracio, meg Rijkard felrotalta neki a kertet, aztan ontozgetnie kellett. Ment magatol a szekér. A media tehet rola. Felnagyítja a dolgokat.
Top csapatokhoz megy, top fizetesekkel, top jatekosallomannyal, top p.r. értékkel. Hazon belul mindent visz, de ha jon szembe egy nagyágyú, bamban néz es simogatja a borostajat.
Az öltözői beszéde is... most őszintén. Abban van motiváció? Hatásvadász, mubalhet ad elő, ordibal. Valami hatalmas okossagot akar eloadni, es hogy o ezt már átélte, de az egesznek komedia szaga van.
Gyengébb csapathoz kene mennie. Építsen fel magát újra,, mert szvsz a vilagon mar a tobbsegnek feltűnt, hogy lefott a kávé, meg ilyen mese habbal fazon. Vigyen be portot vagy spurs ot, vagy vagy ajax szintu tehetséges, lelkes kozepszszert dontokig. Akarkiket, de építsen. Építsen csapatot. Nem kell nyerni szart se, de lassuk az urfocit, mert ugye ő azt tudja jatszatni. Mutasson valami nagyszerut, ha már legendás edző. Nem akarom látni, hogy itt a milliardos csapat, es nyomat tikitaka szarsagot 300passzal, aztan megállt a tudomany. Nekem majd akkor megvaltozik a véleményem. Ez az en nezetem. Van akinek nem tetszik. O egy szintelen, szagtalan alak. Amilyen jatekosnak is volt. Középszer, aki mindig a tuz kozelebe jut valahogy, korbeveszik segítő tényezők es beleul a tutiba. Sosem szerettem, ha valaki pojácáskodik.
Bocsánat, az ot kedvelőktol!!! Ez van.
POOL hoz.
Birom oket, mindig is szerettem a Poolt. Kloppot is csipem.TAA, Salah, Dijk nyilatkozatai, meg a nagyképű bandaval nem foglalkozom. Mint klubot nézem. Kecire kijart nekik ez, de foleg a Nagyszerű Szurkolóknak. Jo ez így.
Nekem full átlag a pali. Összejött neki egy aranygeneracio, meg Rijkard felrotalta neki a kertet, aztan ontozgetnie kellett. Ment magatol a szekér. A media tehet rola. Felnagyítja a dolgokat.
Top csapatokhoz megy, top fizetesekkel, top jatekosallomannyal, top p.r. értékkel. Hazon belul mindent visz, de ha jon szembe egy nagyágyú, bamban néz es simogatja a borostajat.
Az öltözői beszéde is... most őszintén. Abban van motiváció? Hatásvadász, mubalhet ad elő, ordibal. Valami hatalmas okossagot akar eloadni, es hogy o ezt már átélte, de az egesznek komedia szaga van.
Gyengébb csapathoz kene mennie. Építsen fel magát újra,, mert szvsz a vilagon mar a tobbsegnek feltűnt, hogy lefott a kávé, meg ilyen mese habbal fazon. Vigyen be portot vagy spurs ot, vagy vagy ajax szintu tehetséges, lelkes kozepszszert dontokig. Akarkiket, de építsen. Építsen csapatot. Nem kell nyerni szart se, de lassuk az urfocit, mert ugye ő azt tudja jatszatni. Mutasson valami nagyszerut, ha már legendás edző. Nem akarom látni, hogy itt a milliardos csapat, es nyomat tikitaka szarsagot 300passzal, aztan megállt a tudomany. Nekem majd akkor megvaltozik a véleményem. Ez az en nezetem. Van akinek nem tetszik. O egy szintelen, szagtalan alak. Amilyen jatekosnak is volt. Középszer, aki mindig a tuz kozelebe jut valahogy, korbeveszik segítő tényezők es beleul a tutiba. Sosem szerettem, ha valaki pojácáskodik.
Bocsánat, az ot kedvelőktol!!! Ez van.

POOL hoz.
Birom oket, mindig is szerettem a Poolt. Kloppot is csipem.TAA, Salah, Dijk nyilatkozatai, meg a nagyképű bandaval nem foglalkozom. Mint klubot nézem. Kecire kijart nekik ez, de foleg a Nagyszerű Szurkolóknak. Jo ez így.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem mondtam, h konnyen meg lehet, de nem is lehetetlen.Kercsó írta:csalóka a tegnapi eredmény. a City teljesen elengedte azt a meccset, full jogosan. nem akarták, hogy a Pool az Etihadben legyen bajnok.numberone1 írta: Ezt a Cityt meglehet fogni meg idegenben is.
kumma kemény lesz a BL visszavágó.
Anno a '15-16-s idenyben amikor Zizou vette at a csapatot Beniteztol, nem volt vmi jo az eronletunk. Nagyot harcoltak a sracok. Teny, h most kell a gol, de nem kell fejjel nekik menni. Ami fontos, h addigra ne legyenek serulesek, Mendy kezdjen ne Marcelo, a kp legyen az alap Kroos-Case-Fede es elol Benzi mellett gyors emberek legyenek ne alibizok...stb.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem csak azindexre és nem is igazán csak a pool éltetésére gondoltam.DinhoL írta:Ja ezt Steve hsz-ra írtam, hogy azért erős túlzás Kari Gerihez mérni a cikkek számát..sebydani írta:
Gondolom kifejezetten sportsajtóra gondolt a kolléga.![]()
Azt hiszem nem jól fejeztem ki magam. Nagyon nem jól. Elolvastam a cikket és az ajnározó hangvétel(ami jogos mert szép szezont,szép játékkal hozott le a pool) után konstatáltam, hogy mi mit is vittünk véghez és hogy hiányoltam azt, hogy úgy igazán ez ki legyen hangsúlyozva.
Persze lehet ezt meg kellett volna tartani csak magamnak.

A poolal meg semmi bajom, kimondottan tetszik is a focijuk. Ha angol csapat akkor őket kedvelem(mondjuk a kariusos dolog és az akkori nevetséges sírás nem tetszett).De ha angol nagycsapat akkor nálam inkább ők, mint a ManU,vagy a Chelsea, vagy a City.Arsenal már lassan kijátssza magát a nagycsapat státuszból.
(Ps..KariGeri a megmentő cikk az viszont tényleg sok

Én utóbbinak is örülök, máskerdes, hogy a bohocot a rengetef hibaja mellett is agyon szopkodnak. Na az a hanyadek viselkedes a sajtotol emg barkitol...ziro4vr írta: Jó hát azért az a Gerard féle lúzerség adta, valljuk be.![]()
Viszont ennek az iránynak, hogy a szűz hollandon kívül nem nagy összegért vett játékosokat építi be Klopp, fociznak is, tudok örülni valamennyire. Az sokkal nevetségesebb, amikor egy tag 70 milláért vesz meg minden védőt, majd egyik se lesz jó, és egy kpst tesz oda megint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó hát azért az a Gerard féle lúzerség adta, valljuk be.
Viszont ennek az iránynak, hogy a szűz hollandon kívül nem nagy összegért vett játékosokat építi be Klopp, fociznak is, tudok örülni valamennyire. Az sokkal nevetségesebb, amikor egy tag 70 milláért vesz meg minden védőt, majd egyik se lesz jó, és egy kpst tesz oda megint.

Nem illik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én nem csípem Kloppéket, de maxi respect amit idén a PLben lenyomtak. jövőre is képesek lesznek egy hasonlóra. a City gyengülni fog szvsz. más csapat meg még annyira se szint
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerencsetlen Pool lassan csinalhat barmit, itt kapja a savat.
Holott nem is olyan rég szeretett csapatunk tört meg egy átkot, ami finoman szólva is gáz volt. A spanyol kupat hány évig nem nyertük meg?
A pool szivott eleget. Klublegendaknak nem sikerult bajnoki cimet nyerni ezert vagy azert. Tavaly rekordpontszammal ezusterem. Most ráadásul ünnepelni sem tudnak úgy ahogy illene.
Holott nem is olyan rég szeretett csapatunk tört meg egy átkot, ami finoman szólva is gáz volt. A spanyol kupat hány évig nem nyertük meg?
A pool szivott eleget. Klublegendaknak nem sikerult bajnoki cimet nyerni ezert vagy azert. Tavaly rekordpontszammal ezusterem. Most ráadásul ünnepelni sem tudnak úgy ahogy illene.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Én ugyanezt lattam a Leicester bajboki cimenel, megcsinaltak a lehetetlent stbt. Kezdtek uldozesi maniasak lenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Áh, vagy úgy. Nehéz követni már épp miről is van szó néha

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ja ezt Steve hsz-ra írtam, hogy azért erős túlzás Kari Gerihez mérni a cikkek számát..sebydani írta:Gondolom kifejezetten sportsajtóra gondolt a kolléga.DinhoL írta: Csak én látom rosszul, hogy Vince Carter visszavonulása és a Balaton átúszás is nagyobb címmel szerepel az indexen, mint a Pool bajnoki címe? És még 24 óra se telt el..lehet egyéb helyeken máshogy van de az indexre nem mutogatnék most emiatt.

Som i Serem!
6oat
6oat
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Gondolom kifejezetten sportsajtóra gondolt a kolléga.DinhoL írta: Csak én látom rosszul, hogy Vince Carter visszavonulása és a Balaton átúszás is nagyobb címmel szerepel az indexen, mint a Pool bajnoki címe? És még 24 óra se telt el..lehet egyéb helyeken máshogy van de az indexre nem mutogatnék most emiatt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Ne rontsd el az élvezetüket!!Hadd lehessen kicsit szídni a Liverpoolt még ilyenkor is!!DinhoL írta: Csak én látom rosszul, hogy Vince Carter visszavonulása és a Balaton átúszás is nagyobb címmel szerepel az indexen, mint a Pool bajnoki címe? És még 24 óra se telt el..lehet egyéb helyeken máshogy van de az indexre nem mutogatnék most emiatt.

- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Csak én látom rosszul, hogy Vince Carter visszavonulása és a Balaton átúszás is nagyobb címmel szerepel az indexen, mint a Pool bajnoki címe? És még 24 óra se telt el..lehet egyéb helyeken máshogy van de az indexre nem mutogatnék most emiatt.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kiscsapatoknak kell a hyper
Szerintem is gáz, ha Anglia második legeredményesebb csapata 30 éve nem nyert bajnokságot.
Más szempontból nyilván örülnek neki.
Hamar lefut ez is, nem kell idegeskedni, 2 napig tart manapság minden hírnév.

Szerintem is gáz, ha Anglia második legeredményesebb csapata 30 éve nem nyert bajnokságot.
Más szempontból nyilván örülnek neki.
Hamar lefut ez is, nem kell idegeskedni, 2 napig tart manapság minden hírnév.
Iden nyolcaddontoben.ziro4vr írta:Aki beül mindig a tutiba és kiesik a bl elődöntőben?füst írta: Már megint a kóklerról beszélgetünk?![]()
![]()