Nekem full átlag a pali. Összejött neki egy aranygeneracio, meg Rijkard felrotalta neki a kertet, aztan ontozgetnie kellett. Ment magatol a szekér. A media tehet rola. Felnagyítja a dolgokat.
Top csapatokhoz megy, top fizetesekkel, top jatekosallomannyal, top p.r. értékkel. Hazon belul mindent visz, de ha jon szembe egy nagyágyú, bamban néz es simogatja a borostajat.
Az öltözői beszéde is... most őszintén. Abban van motiváció? Hatásvadász, mubalhet ad elő, ordibal. Valami hatalmas okossagot akar eloadni, es hogy o ezt már átélte, de az egesznek komedia szaga van.
Gyengébb csapathoz kene mennie. Építsen fel magát újra,, mert szvsz a vilagon mar a tobbsegnek feltűnt, hogy lefott a kávé, meg ilyen mese habbal fazon. Vigyen be portot vagy spurs ot, vagy vagy ajax szintu tehetséges, lelkes kozepszszert dontokig. Akarkiket, de építsen. Építsen csapatot. Nem kell nyerni szart se, de lassuk az urfocit, mert ugye ő azt tudja jatszatni. Mutasson valami nagyszerut, ha már legendás edző. Nem akarom látni, hogy itt a milliardos csapat, es nyomat tikitaka szarsagot 300passzal, aztan megállt a tudomany. Nekem majd akkor megvaltozik a véleményem. Ez az en nezetem. Van akinek nem tetszik. O egy szintelen, szagtalan alak. Amilyen jatekosnak is volt. Középszer, aki mindig a tuz kozelebe jut valahogy, korbeveszik segítő tényezők es beleul a tutiba. Sosem szerettem, ha valaki pojácáskodik.
Bocsánat, az ot kedvelőktol!!! Ez van.

POOL hoz.
Birom oket, mindig is szerettem a Poolt. Kloppot is csipem.TAA, Salah, Dijk nyilatkozatai, meg a nagyképű bandaval nem foglalkozom. Mint klubot nézem. Kecire kijart nekik ez, de foleg a Nagyszerű Szurkolóknak. Jo ez így.