Premier League

Foci a Real Madridon túl...
füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: füst » 2020. június 26., péntek 13:14

Mert tőlünk ez az elvárt, a Liverpool ligája meg kb. mint a Leicesteré.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. június 26., péntek 13:12

Olvasom azindexen a Liverpool megnyerta a bajnokságot ciklet..

Ez már lassan túl tesz a mindennapi (független újság akiket elnyom a csúnya diktatúra) KariGeri istenítéseken. :lol: :D

Két nyomorult pont kellett volna már csak..meg hasonlóak. Angol bajnokság a legjobb stb.

Amikor a Real triplázott jó ha egy cikk volt. Most 30év után valaki nyer egy bajnokságot és már kb világcsoda.

Természetesen nem azt mondom, hogy a poolnak nincs egy remek csapata, sőt akár jelenleg a világ legjobb formájában lévő csapata...

Igazából ezeket a sajtó túlcsöpögéseket furcsálom, miközben a Real közel sem kapja meg a tiszteletet. Lehet csak én fantáziálom ezt be, mert imádom a csapatunkat, mindenesetre én így gondolom.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. június 26., péntek 13:02

4 évet volt a Barcánál és alakítgatta a keretet, de egy olyan játékosállománya volt, hogy az valami gusztustalan.
És nekem hányingerem volt sokszor ettől a tikitakától, de megértem, azt is akinek ez tetszett, de azzal a Barcával nyerni 2 BLt 4 év alatt arra más is képes lett volna és most ne beszéljünk a Chelseas továbbjutásról meg az ellenünk levő meccsről se.

Viszont arra, amit ZZ megcsinált a Reallal senki más nem lett volna képes, ezt sztem nyugodtan ki lehet jelenteni és ugye még az Ancelottis BL címben is vastagon benne volt a keze.

Bayernnél megkapott egy akkori top1 keretet, erre elkezdte őket tiktitakára tanítani a németeket, majd mire belejöttek volna kiöregedett a keret...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Első BL kiesésükről ne is beszéljünk, amit kaptak hazai pályán.... :lol:
Kövi évben meg jöttek a sérülések meg egy olyan Barca, ami sztem köröket vert a Pep-féle brigádra, na az komoly brigád volt és még foci is volt, nem csak a jobbra-balra.
Aztán mire talán lehetett volna a Bayernből valami 3. évre meg jött az Atleti.... :lol:
De az a Bayern tényleg nem volt rossz, csak mint mondtam, mire összeállt a dolog megöregedett a fél banda plusz nem is jött össze a BL.
A spanyolok szépen körbeadták egymásnak a Bayernt évről-évre :D

Sztem a Bayernnél kellett volna felülkerekednie magán és változtatni picit a filozófiáján, mert ha a Heynckes-féle brigádba picit belenyúl megfelelően ott leeshetett volna nem csak egy, de 2 BL is és erre a szerepre az a Bayern tökéletes lett volna, de hát nem ment neki és saját magába bukott bele.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 26., péntek 12:41

füst írta: Már megint a kóklerról beszélgetünk? :mrgreen:
Aki beül mindig a tutiba és kiesik a bl elődöntőben? :mrgreen:
Nem illik.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. június 26., péntek 12:39

Már megint a kóklerról beszélgetünk? :mrgreen:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. június 26., péntek 12:36

DinhoL írta:
babaking írta:
Szóval senki nem mondja, hogy kókler, csak kicsit sérti sok embernek az önérzetét hogy ekkora zseninek van beállítva pedig a nagy eredmények egy ideje nem jönnek.
Nem akarok belefolyni, de ezen felnevettem. Ha annyi pénzem lenne ahányszor ezt a jelzőt itt ráaggatták, kivásárolhatnám az egész fórumot.. :mrgreen:
Az biztos, de még mindig közelébe se lennél a Guardiola által ész nélkül több csapatnál eredmények nélkül elköltött összegnek. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. június 26., péntek 11:32

Én itteniként egyetértek azzal, hogy túl semmibe van nézve Pep.
Viszont babakingnek is igaza van, hogy ez miért is indult el. Aztán, hogy picit túl van tolva, az más téma.

ZZról az lett évekig mondva, hogy a személye, a kultusza miatt ért el sikereket és taktikailag sehol sincs a többi zseni edzőhöz (Pep) képest. Ez is egy baromság volt, mivel aki nézi is a meccseinket, az tudja hogy ilyen téren is a legmagasabb szinten mozog.

Pep viszont taktikailag mondható mindenképp erősebbnek. Ahogy az alap szisztémát fel tudja állítani a csapatoknál, az dícséretre méltó. Tudja mit akar és ahhoz kér játékosokat, minél jobbakat, nem számít mennyiért. Az ő poziciójában valószínüleg a legtöbben ugyan ezt tennénk. Viszont ott van az érem másik oldala, hogy rengeteg példa van arra, hogy hogyan bánik azokkal, akik nem az ő kérésére érkeztek vagy akit megörökölt. Ez sem egy könnyű téma, mert a játékosok szemszögéből, illetve azokéból akik ebből a szemszögből tekintenek a dologra, mindig az edző fog kijönni egy gyökérnek. Itt is rendre feljött ZZ, hogy hogyan bánik szegény Ceballossal, Kovaciccal, Morataval, Jamessel vagy a többi figurával, akiknek semmi közük nem volt a kezdőcsapathoz vagy a folyamatos játékpercekhez. Pep viszont semmi megbánással kikészíti ezeket az embereket és nem próbálja békés úton megoldani.

Fontos pillanatokban, a megfelelő módon kell reagálj a körülményekre és számomra ez jelenti azt, hogy egy edző igazán top. Pep rendre kipotyog az egyenes párharcokból, amikor kéne valamit lépni vagy húzni valami váratlant, míg ZZ minden döntőjében húz egy nagyot és megnyeri. Itt jön ki a különbség igazán. Egy elit edző játékfilozófus és pszihológus is kell legyen egyaránt. Pep csak az egyikben jó.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. június 26., péntek 11:20

babaking írta:
Szóval senki nem mondja, hogy kókler, csak kicsit sérti sok embernek az önérzetét hogy ekkora zseninek van beállítva pedig a nagy eredmények egy ideje nem jönnek.
Nem akarok belefolyni, de ezen felnevettem. Ha annyi pénzem lenne ahányszor ezt a jelzőt itt ráaggatták, kivásárolhatnám az egész fórumot.. :mrgreen:
Som i Serem!
6oat

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. június 26., péntek 11:03

alexoxladjackoxi írta: Lehet, hogy nem fog jót tenni a reputációmnak, de úgy érzem egy kicsit el kell játszanom az ördög ügyvédjét. Elég sűrűn olvasom a fórumot, és azt kell mondjam, hogy szerintem kicsit túlzásba viszitek Guardiola ekézését. Most őszintén, ha félreteszitek az ellentétet, - amit valamilyen szinten nyilván érthető okokból tápláltok felé a Barca-Real rivalizálás végett - ti tényleg olyan edzőnek látjátok Pepet, amilyennek mondjátok, meg akin röhögni kéne? Mivel nekünk közünk nincs a Cityhez, már rég nem vagyunk a riválisaik, azt gondolom, hogy objektívan ítélem meg a munkásságát, és azt kell mondjam, zseniális pálya van mögötte. Nyilván ez az idei szezon olyan, amilyen, de tavaly vagy tavalyelőtt elképesztően jó szezonjuk volt. Sorra döntögették a pontszám rekordokat, lőtt gólos rekordokat... Ha nagy átlagot nézzük, nem hiszem, hogy van olyan hatékonyan támadó csapat, mint a City, vagy mint egy mindenkori Guardiola-csapat. Oké, megvoltak a körülményei mindig is, de ezért miért kell elítélni? Ha te a legjobb csapatoktól kapnál ajánlatot, nem odamennél? Miért menjen a Milanba, ha hívják 100x jobb helyekről is? Persze a BL-ben nem igazán jön ki neki a lépés mostanság, de a tavalyiról pl. rohadtul nem ő tehetett. Agüero büntetőt rontott, Laporte (aki Van Dijk mögött a liga 2. legjobb belső védője volt tavaly, az idei szezonjukat nagyban befolyásolta az ő kiesése is... vagy egy Ramost ti nem éreznétek meg, vagy a Pool Van Dijkot?) legrosszabb meccsét hozta le a Spurs ellen negyeddöntőben, Llorente kézzel szerzett ellenük gólt, stb... Agyonnyert párharcban estek ki, pedig ha ott továbbmennek, akkor már az elődöntőben lettek volna. Nem Pepen ment el. Szerintem sokszor egyéni hibákon buktak el idén is, Mendy egy vicc, de arról nem az edző tehet, hogy vagy 3x kidőlt már hosszú időre, és már nem tudja hozni, amit Moancoban, de mivel nincs nagyon más, játszatni kell. Persze lehet mondani, hogy jobban kéne igazolnia, de nem tudom, hogy ezt csak ő dönti-e el, hogy kit vesznek meg. Na meg visszakanyarodva kicsit erre, hogy beleült a tutiba, jó körülményei vannak, stb... Nézzétek meg a Barcát, elköltöttek egy rakás pénzt, és csak visszafele lépkednek, Messin múlik minden, hiába a 150 milliós játékosok. Nézzétek meg Mourinhot, ő is hasonló állapotban vette át a MU-t, mint Guardiola a Cityt, kapott pénzt mindkettő, az egyik felépítette a PL-történetének egyik legjobb csapatát, akik kiváló támadó focit játszanak, a másikat meg kirúgták, mert 6. helyeken kínlódtatta a csapatot. Vagy a PSG? Ők is elköltötték már a világ minden pénzét, de sosem volt CSAPATUK, mindig csak az aktuális kirakatemberük formájától függnek a dolgok. Nem kötekedni akartam, csak szerintem elég erősen átestek vele kapcsolatban a ló túloldalára, én meg inkább örülök neki, hogy van egy ilyen csapat, akinek ha leülök a meccse elé, tudom hogy 3-0-nál is menni fognak előre, és szórakoztatni fognak. Ez a futball lényege, nem?
Nem hiszem, hogy árt a reputációdnak, azért van a fórum, hogy kultúrált hangemben le lehessen írni a véleményen.

Sokan itt azért nagyítják fel ezeket a dolgokat, mer (föleg a Barcás idöszakában és utána) a szurkolóik és a média által Pep úgy volt beállítva mint a világ valha volt legjobb edzöje. Ö volt a fokméröje a többi edzönek, viszont a többi csapatnál egy halom elköltött pénz után sem jött a cél (BL), és azonkál a csapatoknál soha nema Bajnokság volt a cél - inkább elvárás azokkal a keretekkel. Aztán amikor Zizuval Bl-eket nyertünk ment a csak szerencse, összevásárolt csapat duma és a bezzeg a "Pep féle Barca". Ami persze semmit nem von le a Barca érdemeiböl - de ott minden ült és nem csak Pep zsenije volt a kulcs.

Szóval senki nem mondja, hogy kókler, csak kicsit sérti sok embernek az önérzetét hogy ekkora zseninek van beállítva pedig a nagy eredmények egy ideje nem jönnek. (Tudom bajnokság meg minden, sokan összetennék érte a kezüket, de ezeknél a csapatoknál a BL a cél amihez persze sok dolognak kell klappolni)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. június 26., péntek 10:29

Lehet, hogy nem fog jót tenni a reputációmnak, de úgy érzem egy kicsit el kell játszanom az ördög ügyvédjét. Elég sűrűn olvasom a fórumot, és azt kell mondjam, hogy szerintem kicsit túlzásba viszitek Guardiola ekézését. Most őszintén, ha félreteszitek az ellentétet, - amit valamilyen szinten nyilván érthető okokból tápláltok felé a Barca-Real rivalizálás végett - ti tényleg olyan edzőnek látjátok Pepet, amilyennek mondjátok, meg akin röhögni kéne? Mivel nekünk közünk nincs a Cityhez, már rég nem vagyunk a riválisaik, azt gondolom, hogy objektívan ítélem meg a munkásságát, és azt kell mondjam, zseniális pálya van mögötte. Nyilván ez az idei szezon olyan, amilyen, de tavaly vagy tavalyelőtt elképesztően jó szezonjuk volt. Sorra döntögették a pontszám rekordokat, lőtt gólos rekordokat... Ha nagy átlagot nézzük, nem hiszem, hogy van olyan hatékonyan támadó csapat, mint a City, vagy mint egy mindenkori Guardiola-csapat. Oké, megvoltak a körülményei mindig is, de ezért miért kell elítélni? Ha te a legjobb csapatoktól kapnál ajánlatot, nem odamennél? Miért menjen a Milanba, ha hívják 100x jobb helyekről is? Persze a BL-ben nem igazán jön ki neki a lépés mostanság, de a tavalyiról pl. rohadtul nem ő tehetett. Agüero büntetőt rontott, Laporte (aki Van Dijk mögött a liga 2. legjobb belső védője volt tavaly, az idei szezonjukat nagyban befolyásolta az ő kiesése is... vagy egy Ramost ti nem éreznétek meg, vagy a Pool Van Dijkot?) legrosszabb meccsét hozta le a Spurs ellen negyeddöntőben, Llorente kézzel szerzett ellenük gólt, stb... Agyonnyert párharcban estek ki, pedig ha ott továbbmennek, akkor már az elődöntőben lettek volna. Nem Pepen ment el. Szerintem sokszor egyéni hibákon buktak el idén is, Mendy egy vicc, de arról nem az edző tehet, hogy vagy 3x kidőlt már hosszú időre, és már nem tudja hozni, amit Moancoban, de mivel nincs nagyon más, játszatni kell. Persze lehet mondani, hogy jobban kéne igazolnia, de nem tudom, hogy ezt csak ő dönti-e el, hogy kit vesznek meg. Na meg visszakanyarodva kicsit erre, hogy beleült a tutiba, jó körülményei vannak, stb... Nézzétek meg a Barcát, elköltöttek egy rakás pénzt, és csak visszafele lépkednek, Messin múlik minden, hiába a 150 milliós játékosok. Nézzétek meg Mourinhot, ő is hasonló állapotban vette át a MU-t, mint Guardiola a Cityt, kapott pénzt mindkettő, az egyik felépítette a PL-történetének egyik legjobb csapatát, akik kiváló támadó focit játszanak, a másikat meg kirúgták, mert 6. helyeken kínlódtatta a csapatot. Vagy a PSG? Ők is elköltötték már a világ minden pénzét, de sosem volt CSAPATUK, mindig csak az aktuális kirakatemberük formájától függnek a dolgok. Nem kötekedni akartam, csak szerintem elég erősen átestek vele kapcsolatban a ló túloldalára, én meg inkább örülök neki, hogy van egy ilyen csapat, akinek ha leülök a meccse elé, tudom hogy 3-0-nál is menni fognak előre, és szórakoztatni fognak. Ez a futball lényege, nem?

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. június 26., péntek 9:53

Kerlon írta: Amugy szegyeljek el magukat. :mrgreen: meg a sajto is. :mrgreen:
Kerlon,most hiaba cinikuskodsz. Te is pontosan tudod mirol van szo.
A mediat szidjuk van dijk feszopkodoasaval.. na ez ugy agyanaz. De befejeztem.

Amit R24 irt pont arra gondoltam, a leicesterre. Na az szenzacio,na az igen. Ez nem akkora,h hajnal 6kor akarmit nyitottam meg ez folyt..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. június 26., péntek 9:29

Ez is milyen kurva elegáns, 5 év után, nem bírt volna ki pár napot. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. június 26., péntek 9:22

Pep már csak a fizetését veszi fel. Tegnap is ölbe tett kézzel, felpolcolt lábbal ült végig. Szakember.
Majd átveszi a P$G-t a géniusz, ott is végtelen pénztárca, garantált bajnoki cím és kupagyőzelem várja, beleillene a profiljába. Arra is csekély az esély, hogy valamelyik riválishoz komoly edző kerül és fel tudják velük venni a versenyt. Klopp csúnyán feltörölte vele a padlót pár szezon alatt.

Mielőtt jönnek az ügyvédek, jó edző, de a Barca óta kizárólag a tutira ment. Nem mondom, hogy mindenki nyert volna az aktuális klubjaival, de a Bayern és a City is messze kimagaslott, amikor átvette őket. A kötelezőket hozta, bravúrt sehol. Ezek mellett pedig elköltötte a világ összes pénzét.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. június 26., péntek 9:21

Amugy szegyeljek el magukat. :mrgreen: meg a sajto is. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. június 26., péntek 9:19

Várható volt, gondolom kattintásban is sokat ad ez a 30 éves sztori.
Én sajnálom hogy a Gerrard féle csapatnak szó szerint elcsúszott a bajnoki cím pár éve, egyrészt ő is megérdemelt volna egy bajnokságot másrészt most nem lenne ekkora felhajtás.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 26., péntek 9:05

Az mondjuk igaz, hogy a Leciester City nem kapott ekkora hype-ot, amikor a semmiből megnyerték a bajnokságot. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 26., péntek 8:53

Szerinted ha egy Liverpool kaliberű csapat 30 év után bajnokságot nyer, a média hogy kezelné ezt máshogy? Reális persze, hogy az lenne minden szalagcím, hogy szégyen hogy eddig nem nyerték meg. :lol:

Max az origó írna ilyet, ha Gyurcsány 30 év után ismét választást nyerne. :lol:
Nem illik.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. június 26., péntek 8:46

a médiáról beszéltem, nem a csapatukról. rohadtul megérdemelték, lesöpörték az egész ligát úgy ahogy van, total dominancia volt.
Remy írta:Bár ha belegondolok, amikor megnyertuk Mouval a kupát, feketébe borult Madrid es síri csend volt.
:fpalm:
inkább ne jó? szarul sikerült irónia volt, mivel kurvára nem a csapatról beszéltem.
ziro4vr írta:Van pár szokásos okos
szövegértés neked sem az erősséged, bár a burkolt célzásaid felém már megvannak egy ideje hálisten :D
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. június 26., péntek 8:22

Pep már csak a fizetését veszi fel. Tegnap is ölbe tett kézzel, felpolcolt lábbal ült végig. Szakember.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 26., péntek 8:21

Van pár szokásos okos, de jár a gratula a Poolnak, komoly idényt tettek le.

Btw Pep megint alkot, kps mint védő, kps mint csatár, remekül bevált. :lol:
Nem illik.

Vissza: