Faust annyira beharangozta ezt, h úgy készültem, hogy így vagy úgy, de kell zsepi

Igazi különlegesség, tetszetős az elgondolás és a megvalósítás. A 4:3-at adtam, tényleg olyan volt, mintha főhősünk be lenne zárva egy dobozba. Zene is pacek volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A három jelenetet említeném meg, amikről már korábban szó volt, meg hát azok voltak az emlékezetessebek.
Az összebújás full jó volt. Érzelmes, hihető, nem tökéletes, hanem valódi.

A pités jelenettől kicsit rosszul voltam, de jó értelemben. Nem attól, hogy "hogy találhattak ki ilyet, hogy több percen keresztül nézzünk vkit enni", hanem már-már sikerült együtt éreznem a csajjal annak ellenére, h (szerencsére) eddig még nem veszítettem el senkit, aki nagyon közel állt volna hozzám. Sőt, alapból utálom, ha a képernyőn esznek, egyből kijön a mizofóniám, és még is nagy plusz a jelenet.
A monológos rész sztem jó volt, megtörte a filmet, de jó irányba, mint ahogy a 2 szellemes gagek is. Az a fajta a fűszer volt, ami a rizscsirkéből is ebédet csinál.
Az eltűnős megoldás nagyon bejött, a főszereplővel együtt én is kicsit lelki békére találtam

Mindezek ellenére se tudott behúzni, csak majdnem. Nem tudom mi hiányzott, vagy éppen mi volt benne számomra sok, lehet egy második nézésre majd kiderül.
Megadom rá én is a 8/10-et.