Megtudta, hogy marad még egy évet ottRemy írta: Martin nem tudom mit csinált a szünet alatt, de elég rosszul jött vissza.

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. június 24., szerda 21:09
Megtudta, hogy marad még egy évet ottRemy írta: Martin nem tudom mit csinált a szünet alatt, de elég rosszul jött vissza.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. június 24., szerda 21:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. június 23., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. június 23., kedd 10:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. június 22., hétfő 19:37
nehez ertelmesen megfogalmazni, de valami olyasmi, hogy a kiscsapatoknak kevesebb a minosegi jatekosuk.Ezt a szakadék dolgot viszont nem értem.
ezt nem tudtam, hogy le van fektetve.Most is úgy van, hogy három megállás.
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. június 22., hétfő 19:34
ezért kéne az 5 csereFaust írta: Nekunk mindegy, ZZ ugyis csak akkor cserel ha serules van, vagy ha huzni kell az idot a 89. percben.![]()
Vagy ha LV egeszseges, termeszetesen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 22., hétfő 19:11
MARCA: Real Madrid have called LaLiga to make a formal complaint over these revised restarted scheduling. They won't have the mandatory 72 hours of rest between games (week 33-34 Getafe & Athletic) while Barcelona have 5 days between each match.Realista24 írta: Csaló Realt nyomja a liga.
Nézzétek meg a pihenőidoket a fordulok között. Vicc.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 22., hétfő 19:08
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. június 22., hétfő 18:22
Kettesével cserélnek általában, szóval három lehetőségből megoldják most is az 5 cserét. Ezt a szakadék dolgot viszont nem értem.'shutterisland írta:ha ezt hosszu tavon bevezetnek, nekem ugy jonne be, hogy max 3x lehessen megallni cserelni.___Samy___ írta: Nekem ez az 5 csere nagyon bejön. Egyre jobban csapagyasra vannak hajtva a játékosok, ez nagyon nagy könnyítést jelentene mindegyiküknek. Plusz taktikailag is egy jó szempont lenne.![]()
egyreszt ne alljon meg a jatek tobbszor, masreszt ne legyen mar 3 idohuzo csere a 90+ percekben.
amit remy mondott, az is igaz, a nagycsapatok malmara hajtana a vizet, bar az engem nem zavar.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. június 22., hétfő 17:59
Es tenylegFaust írta: Nekunk mindegy, ZZ ugyis csak akkor cserel ha serules van, vagy ha huzni kell az idot a 89. percben.![]()
Vagy ha LV egeszseges, termeszetesen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 22., hétfő 17:52
Most is úgy van, hogy három megállás.'shutterisland írta:ha ezt hosszu tavon bevezetnek, nekem ugy jonne be, hogy max 3x lehessen megallni cserelni.___Samy___ írta: Nekem ez az 5 csere nagyon bejön. Egyre jobban csapagyasra vannak hajtva a játékosok, ez nagyon nagy könnyítést jelentene mindegyiküknek. Plusz taktikailag is egy jó szempont lenne.![]()
egyreszt ne alljon meg a jatek tobbszor, masreszt ne legyen mar 3 idohuzo csere a 90+ percekben.
amit remy mondott, az is igaz, a nagycsapatok malmara hajtana a vizet, bar az engem nem zavar.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. június 22., hétfő 17:42
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. június 22., hétfő 17:38
ha ezt hosszu tavon bevezetnek, nekem ugy jonne be, hogy max 3x lehessen megallni cserelni.___Samy___ írta: Nekem ez az 5 csere nagyon bejön. Egyre jobban csapagyasra vannak hajtva a játékosok, ez nagyon nagy könnyítést jelentene mindegyiküknek. Plusz taktikailag is egy jó szempont lenne.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. június 22., hétfő 17:32
Tetszik, sőt még támogatnám is. Viszont egy másik oldalról megközelítve meg kényes lehet a dolog, hiszen ezzel, hogy 5-öt lehet cserélni, még nagyobb szakadék lenne a gazdagok és a kicsik között.___Samy___ írta: Nekem ez az 5 csere nagyon bejön. Egyre jobban csapagyasra vannak hajtva a játékosok, ez nagyon nagy könnyítést jelentene mindegyiküknek. Plusz taktikailag is egy jó szempont lenne.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. június 22., hétfő 17:23
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. június 22., hétfő 16:29
Ha meghagyják az 5 cserés dolgot örökre, akkor lenne értelme, szerintem is. Aztán akkor ZZ-nak is muszáj lenne rotálnia, s adott is lenne rá a lehetőség. Persze a kiscsapatoknál más a szitu, jó esetben van egy jobb kezdőcsapatuk, azt nehéz rotálni. Nyilatkoztak is amikor az 5 cserét bevezették.Csabi írta: következő 2 meccsünk kiesőjelölt ellen. mindig vészes, de be kell húzni.
(egyébként én marhára élvezem, hogy így jönnek a meccsek, ilyen sűrűn. mindig van mit nézni. remélem ez a foci jövője.)
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. június 22., hétfő 15:53
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. június 22., hétfő 15:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 22., hétfő 14:34
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. június 22., hétfő 0:30
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem