HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. június 21., vasárnap 23:59
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. június 21., vasárnap 23:59
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. június 21., vasárnap 23:58
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. június 21., vasárnap 23:58
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. június 21., vasárnap 23:58
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. június 21., vasárnap 23:58
HozzászólásSzerző: impossible » 2020. június 21., vasárnap 18:11
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. június 21., vasárnap 15:55
Llorrente mar nem vkp egyebkent, hanem tamado kozeppalyas, es inkabb jobb oldalon szokott jatszani.wZoLee7 írta: Volt egy-két jó meccse, ennyi, a többin kalap szart sem ért és itt mindenki úgy emlegette, hogy jól rászedtük az AtMat. Ő nem az a játékos aki nekünk kell, a poszt bármelyik pontját nézem, mindenben gyengébb mint Case, már pedig a brazil is bőven sokszor zavarba hozható.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. június 21., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. június 21., vasárnap 12:43
Valverde jolly jokerKAG írta: Gondolom ő akart lépni a több játékperc reményében.
Nem hiszem, hogy bárki is elkergette volna innen...
Viszont ez azon a tényen nem változtat hha Case kiesik, akkor vége mindennek.
Elképesztő blama a vezetőségtől (ez is), hogy nincs semmilyen mértékű pótlása.
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. június 21., vasárnap 12:39
Fede előrébb játszik, ő jó Kroos helyénreeed_ati írta: Anno nem is értettem, hogy miért lett elküldve, amikor Fedében még annyit sem láttam..
Azóta az idő nyilván Zizut igazolta, de ettől függetlenül még Llorrente sem rossz játékos.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. június 21., vasárnap 12:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. június 21., vasárnap 12:22
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. június 21., vasárnap 11:54
Sérülékeny és csak néha kapja el a fonalat, rendkívül hullámzó teljesítménye volt eddig ott is. Ettől függetlenül Casemironak kellett volna valami csere, még jó, hogy megszakadt a szezon ebből a szempontból és tudott egyet szusszanni.reeed_ati írta:Nálunk is volt egy olyan időszaka, amikor sokan a kezdőben láttuk volna..Realista24 írta: Azt írják, hogy Llorente nagyot megy mostanában az Atmában. Mintha kicserélték volna.
Anno nem is értettem, hogy miért lett elküldve, amikor Fedében még annyit sem láttam..
Azóta az idő nyilván Zizut igazolta, de ettől függetlenül még Llorrente sem rossz játékos.![]()
Remélem elkapják a barcát.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. június 21., vasárnap 11:01
Es nyilvan mi voltunk az az 1kodo írta: Kirúgták a Betis edzőjét, Rubit.
Csapata az elmúlt 10 meccsből 1-et nyert meg.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. június 21., vasárnap 10:34
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. június 21., vasárnap 9:15
Neztem a tegnapi meccset, kb 75. percig, pont akkor csereltek le elotte, nagyot ment, rengeteg labdaszerzesbol vette ki a reszet, betort a 16-oson belulre, folyamatosan kerte a labdakat, beindult a vedelem moge, voltak kapuralovesei is, teljesen mas szerepkorben jatszik, mint nalunk, es sokkal latvanyosabb is. Sokat fejlodott, de ha elkepzelem, hogy ha ugyanezt a teljesitmenyt nyujtana nalunk, meg mindig nem ferne be a kezdobe, es pont ez a kulonbseg mas csapatok, es a Real Madrid kozott. Az Atleticoban ez a teljesitmeny tobb, mint kiemelkedo, a Realban ez a minimum, es stabilan is kell hozni ezt. En sajnaltam, hogy elment, mert ezt a potencialt lehetett benne latni, de az Atleticoban tudja kihozni magabol ezt, nalunk nem lett volna ra ideje es helye.Realista24 írta: Azt írják, hogy Llorente nagyot megy mostanában az Atmában. Mintha kicserélték volna.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. június 21., vasárnap 9:10
Nálunk is volt egy olyan időszaka, amikor sokan a kezdőben láttuk volna..Realista24 írta: Azt írják, hogy Llorente nagyot megy mostanában az Atmában. Mintha kicserélték volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 21., vasárnap 8:51
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem