1:
Eloszor ez, mivel kilog a sorbol leven hogy dokfilm... Mufajan belul kifejezetten jo, aki meg szerette/szereti a forma1-et annak meg kotelezo darab.
8/10
Iron man 3:
Csak amit vartam tole, latvany es akcio. Kovezzetek meg de en jol szorakoztam...
6/10
Into the Wild:
Fuu de getzi unalmas ez a film.

Emellett a mondanivalo sem jott be. Azert nezheto, meg viszonylag fontos temat boncolgat, de nem voltam oda erte.
4/10
Pacific Rim:
Kibaszott bugyuta.

Viszont oriasrobotok vannak benne es hatalmas foldonkivuli viziszornyek.

Latvanyos... Inkabb 2 ilyet megnezek mint 1 into the wild-ot!
5/10
Hugo:
Scorsese tisztelgese a filmgyartas elott? Mindenesetre kedves kis tortenet. Nem valtotta meg a vilagot, de egyben van, es rendben van.
7/10
Brick:
Csipem az ilyen jellegu filmeket. Volt ennek is egy sajatos varazsa. Izgalmas volt, vegig lekotott. Jo a vegkifejlet is... keves kellene a nyolcashoz, de valami megis hianyzik.
7/10
World War Z
Hat nem lesz Brad legjobb filmje. Egyebkent kisertetiesen hasonlit az I am Legendre, csak annal gyengebb. Nagy divat lett Hollywoodban a zombi apokalipszis!

Azert vallalhato, sot egy nezesre elmegy.
5/10
Perks of being a wallflower:
Jo volt. Maga a mufaj nekem altalaban ellenszenves, de itt kibirtam oklendezes nelkul vegig. Nem lesz azert a kedvencem.
7/10
Tesis:
Spanyol Triller abbol az idobol, mikor meg a magnesszalag volt a meno.

Botranyszar a szinkron... Amugy a film nemrossz, de nehol kiszamithato es sablonos. Csak a mufaj kedveloinek ajanlanam igazabol, de mivel en az vagyok...
6/10
Midnight express:
Hatasos film, de talan kicsit el van nyujtva. Ennek ellenere kellemes idotoltes volt. Nem er fel a legmenobb bortonos dramak szintjere, de azert ottvan a szeren. Nagy joindulattal...
8/10
Now you see me:
Ujabb buveszes film. Ujra alulmaradnak a Prestige-el szemben. Egy csomag popcorn es/vagy x uveg sor melle jo, de tobb nincs benne.
6/10
Side effects:
Ezt neztem a felsoroltak kozul legregebben. Hirtelen nem is emlekszek ra, hogy milyen volt. De minden bizonnyal felejtheto...

Valami remlik Zeta-Jonesrol...... Viccet felreteve: Nem nagy szam, tucatjaval talalni ilyen filmeket. Aki szereti a mufajt annak egy nezesre elmegy.
5/10
Amint lathato a pontok alapjan, az utobbi idoben limonade es kozepesen szorakoztato filmek voltak teriteken... (Valaki mondjon mar egy jo filmet, konyorgom!

) Egyedul az ut a vadonba multa alul a kozepszintet, de elnezve az imdb pontot itt valoszinuleg velem van a baj.
Szoval ez volt az utobbi ido felhozatala. Gondoltam kicsit ertekelgetek...