Mozi, filmek
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Mozi, filmek
"And my heart will leave you never."
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
The Internship - Gyakornokok
Hát... ez is vígjátéknak van beállítva. A Családi Üzelmekben nem csalódtam.. ebben viszont annál inkább. Kb. kétszer röhögtem, de már azt sem tudom min.. nagy lószar az egész. 3/10.
The Lone Ranger - A magányos lovas
Sokat vártam a filmtől, de amikor már megláttam, hogy 2,5 óra, gondoltam, hogy bajok lesznek. Néhol vontatott, unalmas, gyenge poénokkal. Amúgy minél előrébb megy a film, annál rosszabb sajnos.. Gyenge ez is. 4/10.
The Dyatlov Pass Incident
Ezt már régóta terveztem, szeretem az ilyen stílusú kézikamerás filmeket.. Ez is jól kezdődött, érdekes téma, érdekes felvezetés. Őőőő aztán egyre rosszabb lett.. a végével meg az egészet elrontották.. Csak kamilláztam. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezeket a gollem másolatokat is komolyan gondolták?

Azt hittem lesz egy olyan frankó hangulata, mint az Ideglelésnek, de nem.
3/10.
Az utolsó jó film, amit láttam, az a Rush, meg a The Call volt.. azóta semmi.
Hát... ez is vígjátéknak van beállítva. A Családi Üzelmekben nem csalódtam.. ebben viszont annál inkább. Kb. kétszer röhögtem, de már azt sem tudom min.. nagy lószar az egész. 3/10.
The Lone Ranger - A magányos lovas
Sokat vártam a filmtől, de amikor már megláttam, hogy 2,5 óra, gondoltam, hogy bajok lesznek. Néhol vontatott, unalmas, gyenge poénokkal. Amúgy minél előrébb megy a film, annál rosszabb sajnos.. Gyenge ez is. 4/10.
The Dyatlov Pass Incident
Ezt már régóta terveztem, szeretem az ilyen stílusú kézikamerás filmeket.. Ez is jól kezdődött, érdekes téma, érdekes felvezetés. Őőőő aztán egyre rosszabb lett.. a végével meg az egészet elrontották.. Csak kamilláztam. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezeket a gollem másolatokat is komolyan gondolták?
Azt hittem lesz egy olyan frankó hangulata, mint az Ideglelésnek, de nem.
3/10.
Az utolsó jó film, amit láttam, az a Rush, meg a The Call volt.. azóta semmi.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
nmate koszi az ajanlasokat. A gyuros filmen kivul mindegyiket listaztam. (az valamiert nem hozott lazba
)
Seconds-bol kettot is talaltam, de gondolom az 1966-osrol van szo. Szerintem holnap azzal kezdem.
Most pedig forog a whatever happened to baby jane...
Crazy Ronnie pedig remelhetoleg visszakerul melto helyere hamarosan.
Seconds-bol kettot is talaltam, de gondolom az 1966-osrol van szo. Szerintem holnap azzal kezdem.
Most pedig forog a whatever happened to baby jane...
Crazy Ronnie pedig remelhetoleg visszakerul melto helyere hamarosan.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Másodjára lagymatagabb volt a Gravity, pedig rászántuk a pénzt a négydéikszre is - Ti ne tegyétek, eslő 10 percben izgi meg mókás, aztán repetitív és unalmas. A film nem rossz, de továbbra is ugyanaz a bajom vele, mint volt, ráadásul másodjára már a látvány sem kötött le annyira. Hétfél.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A könyvespolcon már a 330 MB-os fájltól a 40 GB-ig fent van. :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
snobic is backsonic írta:...
The Iceman megvolt? Pain and Gain?
Régebbit tudok még jót, amit mostanában néztem: Vörös kör, Seconds.
Most meg épp érkezik a Kick Ass 2, megnézem tényleg sikerült-e annyira elbaszni az egyébként zseniális képregényhez képest.
Már kijött dvd-n?Remy írta:Acélembernél ne várj szinkront. Sokkal jobb eredetin
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Acélembernél ne várj szinkront. Sokkal jobb eredetinlordgabi írta:Mindkettőnél a szinkront várom, a másodiknál főleg a barátnőm miatt.messideco írta:Az acélember -hallottam róla jót is, rosszat is, eldől majd.
Mielőtt éjfélt üt az óra (Before midnight) - nem várom meg a szinkront, remélem méltó befejezése lesz a trilógiának.![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A 4. turnusban már volt a Filmklubban, abban a körben piros a neved, vagyis nem sikerült befejezned, így gondolom nem is nézted meg, azért van terítéken.messideco írta:Fejvadászok -jónak ígérkezik
Nálam 6,5 volt akkor.
Mindkettőnél a szinkront várom, a másodiknál főleg a barátnőm miatt.messideco írta:Az acélember -hallottam róla jót is, rosszat is, eldől majd.
Mielőtt éjfélt üt az óra (Before midnight) - nem várom meg a szinkront, remélem méltó befejezése lesz a trilógiának.
Ugyanez, nagyon régóta itt pihen a gépen, ahogyan a Napos oldal is, valamiért nem visz rá a sors, hogy megnézzem őket.messideco írta:Napfény - mind kerülgetem a filmet, most megnézem valószínűleg.
Dogville - csak a hossza miatt nem került rá sor eddig.
Jópofa kis film, én valamikor Karácsony előtt láttam, ha jól emlékszem, nyolcas.messideco írta:Ollókezű Edward-sok filmet be kell pótolnom Burtontől.
Shyamalantól ez tetszett eddig a legjobban, a Sebezhetetlen c. film újrázásra vár, A falu (már lehúztuk egyszer mindketten), Az esemény és a Jelek pedig semmi különös kategória. A többi filmjét még nem láttam.messideco írta:Hatodik érzék-nem, még nem, igen, csak most.
A Hold újranézésre vár, régen láttam már nagyon, semmi emlék, csak valamiért nem igazán volt ütős nálam akkor, ennyi maradt. Alien 3 és T3 pedig mindenképpen kihagyhatatlan, ha már láttad az előző részeket. Megnéztem IMDb-n, mindkét rész hetes, nagyon szeretem az egész sorozatot, emlékszem az Alien 4 és a Terminator 4 is jobban bejött nekem, mint a hármas...
A többi filmet eddig még nem terveztem, nem is láttam.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
1:
Eloszor ez, mivel kilog a sorbol leven hogy dokfilm... Mufajan belul kifejezetten jo, aki meg szerette/szereti a forma1-et annak meg kotelezo darab.
8/10
Iron man 3:
Csak amit vartam tole, latvany es akcio. Kovezzetek meg de en jol szorakoztam...
6/10
Into the Wild:
Fuu de getzi unalmas ez a film.
Emellett a mondanivalo sem jott be. Azert nezheto, meg viszonylag fontos temat boncolgat, de nem voltam oda erte.
4/10
Pacific Rim:
Kibaszott bugyuta.
Viszont oriasrobotok vannak benne es hatalmas foldonkivuli viziszornyek.
Latvanyos... Inkabb 2 ilyet megnezek mint 1 into the wild-ot!
5/10
Hugo:
Scorsese tisztelgese a filmgyartas elott? Mindenesetre kedves kis tortenet. Nem valtotta meg a vilagot, de egyben van, es rendben van.
7/10
Brick:
Csipem az ilyen jellegu filmeket. Volt ennek is egy sajatos varazsa. Izgalmas volt, vegig lekotott. Jo a vegkifejlet is... keves kellene a nyolcashoz, de valami megis hianyzik.
7/10
World War Z
Hat nem lesz Brad legjobb filmje. Egyebkent kisertetiesen hasonlit az I am Legendre, csak annal gyengebb. Nagy divat lett Hollywoodban a zombi apokalipszis!
Azert vallalhato, sot egy nezesre elmegy.
5/10
Perks of being a wallflower:
Jo volt. Maga a mufaj nekem altalaban ellenszenves, de itt kibirtam oklendezes nelkul vegig. Nem lesz azert a kedvencem.
7/10
Tesis:
Spanyol Triller abbol az idobol, mikor meg a magnesszalag volt a meno.
Botranyszar a szinkron... Amugy a film nemrossz, de nehol kiszamithato es sablonos. Csak a mufaj kedveloinek ajanlanam igazabol, de mivel en az vagyok...
6/10
Midnight express:
Hatasos film, de talan kicsit el van nyujtva. Ennek ellenere kellemes idotoltes volt. Nem er fel a legmenobb bortonos dramak szintjere, de azert ottvan a szeren. Nagy joindulattal...
8/10
Now you see me:
Ujabb buveszes film. Ujra alulmaradnak a Prestige-el szemben. Egy csomag popcorn es/vagy x uveg sor melle jo, de tobb nincs benne.
6/10
Side effects:
Ezt neztem a felsoroltak kozul legregebben. Hirtelen nem is emlekszek ra, hogy milyen volt. De minden bizonnyal felejtheto...
Valami remlik Zeta-Jonesrol...... Viccet felreteve: Nem nagy szam, tucatjaval talalni ilyen filmeket. Aki szereti a mufajt annak egy nezesre elmegy.
5/10
Amint lathato a pontok alapjan, az utobbi idoben limonade es kozepesen szorakoztato filmek voltak teriteken... (Valaki mondjon mar egy jo filmet, konyorgom!
) Egyedul az ut a vadonba multa alul a kozepszintet, de elnezve az imdb pontot itt valoszinuleg velem van a baj.
Szoval ez volt az utobbi ido felhozatala. Gondoltam kicsit ertekelgetek...
Eloszor ez, mivel kilog a sorbol leven hogy dokfilm... Mufajan belul kifejezetten jo, aki meg szerette/szereti a forma1-et annak meg kotelezo darab.
8/10
Iron man 3:
Csak amit vartam tole, latvany es akcio. Kovezzetek meg de en jol szorakoztam...
6/10
Into the Wild:
Fuu de getzi unalmas ez a film.
4/10
Pacific Rim:
Kibaszott bugyuta.
5/10
Hugo:
Scorsese tisztelgese a filmgyartas elott? Mindenesetre kedves kis tortenet. Nem valtotta meg a vilagot, de egyben van, es rendben van.
7/10
Brick:
Csipem az ilyen jellegu filmeket. Volt ennek is egy sajatos varazsa. Izgalmas volt, vegig lekotott. Jo a vegkifejlet is... keves kellene a nyolcashoz, de valami megis hianyzik.
7/10
World War Z
Hat nem lesz Brad legjobb filmje. Egyebkent kisertetiesen hasonlit az I am Legendre, csak annal gyengebb. Nagy divat lett Hollywoodban a zombi apokalipszis!
5/10
Perks of being a wallflower:
Jo volt. Maga a mufaj nekem altalaban ellenszenves, de itt kibirtam oklendezes nelkul vegig. Nem lesz azert a kedvencem.
7/10
Tesis:
Spanyol Triller abbol az idobol, mikor meg a magnesszalag volt a meno.
6/10
Midnight express:
Hatasos film, de talan kicsit el van nyujtva. Ennek ellenere kellemes idotoltes volt. Nem er fel a legmenobb bortonos dramak szintjere, de azert ottvan a szeren. Nagy joindulattal...
8/10
Now you see me:
Ujabb buveszes film. Ujra alulmaradnak a Prestige-el szemben. Egy csomag popcorn es/vagy x uveg sor melle jo, de tobb nincs benne.
6/10
Side effects:
Ezt neztem a felsoroltak kozul legregebben. Hirtelen nem is emlekszek ra, hogy milyen volt. De minden bizonnyal felejtheto...
5/10
Amint lathato a pontok alapjan, az utobbi idoben limonade es kozepesen szorakoztato filmek voltak teriteken... (Valaki mondjon mar egy jo filmet, konyorgom!
Szoval ez volt az utobbi ido felhozatala. Gondoltam kicsit ertekelgetek...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az nincsSierra írta:Te tényleg egy elvetemült állat vagy.Remy írta:Chuck Norris filmekkel ki, hogyan áll?Végeztem Wesleyvel, és most ő jön
Ilyen zs kategóriás színészek filmjeit hogy lehet végignézni?Te, Steven Segal is tervben van?
ha azt csinálja az ember, amit szeret, akkor az nem elcseszett időRealista24 írta:Így is el lehet cseszni az időt
Még a héten van időm, aztán nem nagyon jut idő filmekre egy ideig. Ki kell ezt használninmate írta:Remy inkább utalj át napi 4 órát nekem abból az időből ami alatt ezeket a szarokat nézed
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remy inkább utalj át napi 4 órát nekem abból az időből ami alatt ezeket a szarokat nézed
Te tényleg egy elvetemült állat vagy.Remy írta:Chuck Norris filmekkel ki, hogyan áll?Végeztem Wesleyvel, és most ő jön
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Így is el lehet cseszni az időtSzerző: Remy Dátum: 2013.10.17. 18:37
Chuck Norris filmekkel ki, hogyan áll?Végeztem Wesleyvel, és most ő jön
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Elég frankó watchlistet állítottam össze, szede is HD-ben.
Báthory - A legenda másik arca (tananyag, sajnos a suliban szlovák nyelven, román felirattal néztük
, szinkronosan megnéze, sajnos HD-t még nem észleltem).
Alien 3 -Folyatom az AvP filmeket, kronológiai sorrendben
Terminator 3 - A gépek lázadása -ezt is.
Az acélember -hallottam róla jót is, rosszat is, eldől majd.
Napfény - mind kerülgetem a filmet, most megnézem valószínűleg.
Ollókezű Edward-sok filmet be kell pótolnom Burtontől.
Fejvadászok -jónak ígérkezik
A 17-es fogolytábor-klasszikus, IMDB top 250-es film, remélem jó lesz.
A vad banda -western
Mielőtt éjfélt üt az óra (Before midnight) - nem várom meg a szinkront, remélem méltó befejezése lesz a trilógiának.
Dogville - A menedék -lassan klasszikus státusza van, kétszer kezdtem hozzá, talán most
Hold -a Gravity kapcsán hallottam róla, megér egy próbát.
Hatodik érzék-nem, még nem, igen, csak most.
This is the end-ha már annyit lehet hallani róla...
Útvesztőben-folytatván David Lynch munkásságát
Báthory - A legenda másik arca (tananyag, sajnos a suliban szlovák nyelven, román felirattal néztük
Alien 3 -Folyatom az AvP filmeket, kronológiai sorrendben
Terminator 3 - A gépek lázadása -ezt is.
Az acélember -hallottam róla jót is, rosszat is, eldől majd.
Napfény - mind kerülgetem a filmet, most megnézem valószínűleg.
Ollókezű Edward-sok filmet be kell pótolnom Burtontől.
Fejvadászok -jónak ígérkezik
A 17-es fogolytábor-klasszikus, IMDB top 250-es film, remélem jó lesz.
A vad banda -western
Dogville - A menedék -lassan klasszikus státusza van, kétszer kezdtem hozzá, talán most
Hold -a Gravity kapcsán hallottam róla, megér egy próbát.
Hatodik érzék-nem, még nem, igen, csak most.
This is the end-ha már annyit lehet hallani róla...
Útvesztőben-folytatván David Lynch munkásságát
"And my heart will leave you never."
- Remy
- Kapcsolat:
lordgabi írta:z Ütközetben eltűnt filmeket, ha majd megnézed őket, és esetleg írsz bővebben róluk, akkor lehet lesz egy kis %-nyi esély, hogy elkezdem az első részt.![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
Én például sehogy, de pár éve leadta a TV2 az Ütközetben eltűnt filmeket, ha majd megnézed őket, és esetleg írsz bővebben róluk, akkor lehet lesz egy kis %-nyi esély, hogy elkezdem az első részt.
Néhány emlékkép megmaradt róla, de sajna semmi egyéb.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- Remy
- Kapcsolat:
Chuck Norris filmekkel ki, hogyan áll?
Végeztem Wesleyvel, és most ő jön
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
Rajtam kívül van olyan elvetemült arc, aki már látta a Szellemharcosok trilógiát?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Remy már kisegített, már féltávnál tart 5,5MB/s-kel hasít lefeléhehe írta:ncore-rul szedtem le.Boky írta:segítsen valaki, h a f*****ba tudok rákeresni erre mondjuk ncoreon, ahol legalább 3 karaktert be kell írni a kereséshez?![]()
meg ezzel a címmel, semmi alcímmel sose tudnék csak erre szűkíteni
szerk: bár ahogy látom 2 hetes film, akkor még 1 ideig nem lesz fent valszeg, de hol nézted meg hehe, moziban?
keresőbe, hogy film, eng, xvid, oszt pörgessed vissza.