Pontosan.Realista24 írta:Nem tudom.nmate írta: Persze hogy van mitől tartani. Ruszki háttér, brit vállalat...
Mondom, én ilyen áthidalónak használom, 50k max ami rajta volt egyszerre nekem, az is 5 percig amíg a netes rendelést kifizettem róla. Ingyen lehet rá pénzt tölteni, forint alapon, csak 2 gombnyomás és ott a még kisebb kockázatú fizetés.
...jó, két kattintás és a bankkártya adataim beírása![]()
Hitelkártya tapasztalatom szerint biztonságosabb. Olyan ami Független a normál betéti szamladtol..
Normál hitelkeret, két lépcsős azonosítás fizetésnel. És ha mégis ellopjak mint nekem, akkor a pénzem egy két nap alatt visszaadja a bank. Plusz ingyen új kártya.
Revo meg ha úgy tetszik neki zarol és szivat.
Két teljesen más rendszer. Teljesen más elven is működik. A hitelkártya teljesen biztonságos és lekövethető az adatforgalma. Pontosan ezt kódolom, így tudom.
Nyilván ha megszerzik a kódodat és leveszik a pénzt az kellemetlen. De továbbra is ott van az az előny, hogy a mainframe adatforgalmát teljesen pontosan nyomon lehet követni.Éppen ezért tudnak a bankok is biztosítást vállalni rá, mert előbb-utóbb kiderül hova vándorolt a pénz.
Magát a mainframe rendszereket elég nehéz feltörni és nyomtalanul nem is lehet.Ezért használja az összes nagy bank ezt, hiába a licenszek irgalmatlan drágák és alig pár nagy mainframe cég van,így annyit kérnek amennyit nem szégyellnek a bankok, biztosítók fizetnek.
Viszont az ilyen “felületi” Nintendo rendszerek könnyen támadhatóak és totál rejtetten is fel tudják törni.
De az nyilván más ha az ember nem tárol nagy pénzeket rajta.Csak a számlához nem szabad kötni.