Messi a nagy csk félidőben csendben ül meg sem szólal
Pique azt mondja gyerunk fiuk nagyon rég voltunk itt csináljuk meg

Érdekes a mi kis filmjeink közül a 10-11-12rol egyet sem láttam a tvben.

HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2020. június 14., vasárnap 13:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. június 12., péntek 21:39
Realista24 írta: BREAKING: Liverpool have made a £14 million bid to sign Philippe Coutinho on loan. There’s also a £49.5 million buy option included in the deal. Barcelona are prepared to sell the Brazilian after he flopped at the club.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 12., péntek 16:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 10., szerda 6:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. június 9., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. június 9., kedd 22:53
68 nappal tudott többet edzeni, pihenni. Igy már mindjárt nem mindegy.DinhoL írta:Hát az nincs 1 hét/év. Én inkább a meccseket vettem alapul, mert mind2jük sokszor nyáron volt sérült amikor azért "ráérnek felépülni"..___Samy___ írta: A 68 nap különbséget azért nem mondanám kevésnek.![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. június 9., kedd 20:29
Hát az nincs 1 hét/év. Én inkább a meccseket vettem alapul, mert mind2jük sokszor nyáron volt sérült amikor azért "ráérnek felépülni"..___Samy___ írta: A 68 nap különbséget azért nem mondanám kevésnek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. június 9., kedd 19:21
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. június 9., kedd 14:48
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. június 9., kedd 14:22
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. június 9., kedd 14:06
2016/17 szezonban nyáron volt egy medialis tèrdszalag sérülése, július-szeptember kuka.DinhoL írta:Oké de attól még folyamatosan játszik szinte. Messi lehet nem edz annyit mint C, de azt hiszem ő is a legjobb akar lenni.kiserik írta:
CR életének minden perce arról szól, hogy a legjobb legyen. Minden egyes perce. Emellett beszart a térde és ennek hatására megváltoztatta az egész játékát, hogy minél jobban tudja óvni azt. Még máshogy is lövi el a labdát. Most is a karanténból úgy tért vissza, hogy a Juve orvosok seggre ültek.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. június 9., kedd 13:48
Oké de attól még folyamatosan játszik szinte. Messi lehet nem edz annyit mint C, de azt hiszem ő is a legjobb akar lenni.kiserik írta:CR életének minden perce arról szól, hogy a legjobb legyen. Minden egyes perce. Emellett beszart a térde és ennek hatására megváltoztatta az egész játékát, hogy minél jobban tudja óvni azt. Még máshogy is lövi el a labdát. Most is a karanténból úgy tért vissza, hogy a Juve orvosok seggre ültek.DinhoL írta: Mondjuk én CR-től se emlekszem olyan hű de nagy sérülésre amiből több hónap kellett, hogy felépüljön..de majd biztos jottok vmi jó kis stattal ami megmutatja ki mennyit hagyott ki sérülés miatt és cafoltok![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 9., kedd 13:41
Mondjuk én ott elengedtem a témát, amikor a bokája vastagabb volt mint Radja Nainggolan nyaka, aztán rá nem sokra játszott újra.davi10 írta:Persze, mert a rohadék meccs közben pihenToniKroos írta: 33 éves, évente kb 60 meccset játszik és bírja minden probléma nélkül a teste.![]()
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. június 9., kedd 13:27
Persze, mert a rohadék meccs közben pihenToniKroos írta: 33 éves, évente kb 60 meccset játszik és bírja minden probléma nélkül a teste.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. június 9., kedd 13:25
CR életének minden perce arról szól, hogy a legjobb legyen. Minden egyes perce. Emellett beszart a térde és ennek hatására megváltoztatta az egész játékát, hogy minél jobban tudja óvni azt. Még máshogy is lövi el a labdát. Most is a karanténból úgy tért vissza, hogy a Juve orvosok seggre ültek.DinhoL írta: Mondjuk én CR-től se emlekszem olyan hű de nagy sérülésre amiből több hónap kellett, hogy felépüljön..de majd biztos jottok vmi jó kis stattal ami megmutatja ki mennyit hagyott ki sérülés miatt és cafoltok![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. június 9., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. június 9., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. június 9., kedd 13:02
Nem értek hozzá, úgyhogy nem tudom mennyi a valóságtartalma, de több helyen olvastam, hogy a terápia amit kapott (növekedési hormon) komolyan megerősít mindent. Ha jól tudom már tiltólistás is a legtöbb profi sport esetén.ToniKroos írta:Azért nem kicsit szerencsés
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. június 9., kedd 12:50
Azt írtak, hogy egy ilyen sérülés általában 10 nap alatt jön helyre. Ez nem szentírás, de Messi esetében meg főleg. Tuti kihatnak rá amiket korábban kapott. Ilyen nincs, hogy valakit ennyire elkerüljenek a sérülések, ha meg van valami, akkor fele annyi idő alatt felépül belőle, mint a nagy átlag. Hozzáteszem sérülést senkinek se kívánok, még neki se, jobb így legyőzni a Barcát ha ő is egészséges, de azért néha igazán kimaradhatna a csapatból.db97 írta: Én se olvastam sehol amúgy ezt a 10 nap dolgot. Legalábbis a klub hivatalosan biztos nem kommunikált ilyet.![]()
HozzászólásSzerző: db97 » 2020. június 9., kedd 11:33
Jelenlévő fórumozók: 66 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem