Na ot el is felejtettem. Bale, Ase, LV, acelos jobb oldalunk vanRealAsensio írta:Meg Asensio. Allitolag jo formaban tolja. Azert egy regebbi killer Asensio oda tudna bacni barkinek. Akkor nem is lenne kerdes a Hazard-Benzema-Asensio trio.![]()

HozzászólásSzerző: pheco » 2020. június 7., vasárnap 0:55
Na ot el is felejtettem. Bale, Ase, LV, acelos jobb oldalunk vanRealAsensio írta:Meg Asensio. Allitolag jo formaban tolja. Azert egy regebbi killer Asensio oda tudna bacni barkinek. Akkor nem is lenne kerdes a Hazard-Benzema-Asensio trio.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. június 7., vasárnap 0:51
Meg Asensio. Allitolag jo formaban tolja. Azert egy regebbi killer Asensio oda tudna bacni barkinek. Akkor nem is lenne kerdes a Hazard-Benzema-Asensio trio.realistahuni írta: Ő lehet a legnagyobb nyertese a vírusnak, egy kukázottnak hitt szezon után még versenyben van a bajnokságért és a BL-ért, ennél több motiváció nem kell.
A következő három hónapot ha megnyomja jövő ilyenkor már senki nem fog a bénázásairól beszélni.
A másik dolog, hogy szükségünk is lesz rá, szinte biztos vagyok benne hogy odaát a lesajnált ledagadtozott Suárez eldönt 1-2 meccset a barcának.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. június 6., szombat 11:33
Csak ezzel a lehetőséggel élni is kell. Nem lesz elég a 'félpályánál bohócot csinálok 4-5 emberből, aztán a csapat meg nem profitál belőle a végén' stílus. Kapura veszélyesen kell játszania és fel kell vállalnia a vezér szerepet a támadásokban.realistahuni írta: Ő lehet a legnagyobb nyertese a vírusnak, egy kukázottnak hitt szezon után még versenyben van a bajnokságért és a BL-ért, ennél több motiváció nem kell.
A következő három hónapot ha megnyomja jövő ilyenkor már senki nem fog a bénázásairól beszélni.
A másik dolog, hogy szükségünk is lesz rá, szinte biztos vagyok benne hogy odaát a lesajnált ledagadtozott Suárez eldönt 1-2 meccset a barcának.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. június 6., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. június 6., szombat 10:04
Jó hát, Sanitas is mindig azt mondja, hogy semmi baja a játékosoknak...Realista24 írta: Inside Real Madrid's dressing room they're saying that Eden Hazard is playing on another level since recovering from his injury.
![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. június 5., péntek 22:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. június 5., péntek 20:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 5., péntek 20:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. május 25., hétfő 7:26
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. május 6., szerda 18:21
igen ezt még meg tudta csinálni tejfogasan a bohóc ligában, én nagy fenntartásokkal fogom kezelni ha idén lesz még egyáltalán bajnokság, itteni pályafutásából eddig azt tűnt ki hogy borzasztóan el tud lustulni, de cáfoljon ránk alig váromBerti írta: Rio Mavuba: "It was Hazard's last game for Lille and he wanted to organise something for us. He hosted a party one day before the game against Nancy, he spent the whole night drinking, and the next morning he was still drunk, later that night he scored 3 goals in 30 minutes."
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. május 6., szerda 18:13
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. május 6., szerda 17:57
Mikor nem az?flori írta: A mai videókon is mintha vastag lenne.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2020. május 6., szerda 17:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 13., hétfő 9:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 13., hétfő 7:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 12., vasárnap 23:52
Ezt a gyökeret de komolyan.Realista24 írta: .@hazardeden10: "Quarantine? It’s complicated for me. I’m trying not to eat a lot. I’m trying not to go into the pantry to eat a lot of cookies, but it’s not easy."
![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. április 12., vasárnap 23:03
újraindul a szezon május végén, addigra felépül és lesz rajta +7 kgRealista24 írta: .@hazardeden10: "Quarantine? It’s complicated for me. I’m trying not to eat a lot. I’m trying not to go into the pantry to eat a lot of cookies, but it’s not easy."
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. április 12., vasárnap 21:48
Pont elcsiptem ma a magyar-belga meccs veget az EB-rol. 2 percen belul golpassz es gol. Alig lehetett megismerni, megszoktam a duci Realos formajatRealista24 írta: .@hazardeden10: "Quarantine? It’s complicated for me. I’m trying not to eat a lot. I’m trying not to go into the pantry to eat a lot of cookies, but it’s not easy."
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 12., vasárnap 21:31
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. március 3., kedd 23:18
Egyáltalán meglesz a meccs száma ,hogy érmet kapjon ?Realista24 írta: Eden Hazard will be operated this coming Thursday in USA. [@edupidal]
Pihengess csak, majd a gyerekek megoldjak.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem