plusz ugye ez a minitorna szisztema is egy plusz csavar.
halvany lila gozom sincs, ki jon ki ebbol a legjobban.
erdekes lesz.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. június 10., szerda 17:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 10., szerda 16:26
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2020. június 8., hétfő 9:52
Amúgy nem is értem mi miért nem jelentkeztünk a Puskás Arénával.Realista24 írta: A német Bild információja szerint az idén Lisszabon ad otthont a Bajnokok Ligája döntőjének, sőt, a negyed-, illetve az elődöntő összecsapásainak is.
Bár eredetileg Isztambulban lett volna a finálé, egybehangzó sajtóértesülések szerint a törökök gazdasági nehézségek miatt visszalépnek a rendezéstől. A portugál főváros mellett Frankfurt és Moszkva jelentkezett beugrónak, de előbbi esetében hátrány, hogy több német klub (Bayern München, Leipzig) versenyben van, utóbbit pedig a sok oroszországi koronavírus- fertőzött miatt utasították vissza.
A hivatalos döntés és bejelentés június 17-én várható, de szinte biztos, hogy augusztusban előbb a még le nem játszott nyolcaddöntős párharcok visszavágóit bonyolítják le, a többit viszont már minitorna jelleggel semleges helyszínen – bizonyára Lisszabonban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 8., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. június 6., szombat 16:26
Ezzel nem is tudok vitatkozni, de nem erre irányult a kérdésem...Realista24 írta:
Max amióta élsz és követed a focit. Meg. Mindig nekünk van több bajnoki címünk.
Jaa.mila írta: sztem az ilyen fröcsögésekre gondol, amivel egyetértek.
erről kb az a mém, jut eszembe, h:
literally no one:
barca fans: F**K #$@&%*! MADRID
![]()
HozzászólásSzerző: mila » 2020. június 6., szombat 16:23
sztem az ilyen fröcsögésekre gondol, amivel egyetértek.davi10 írta:Mert általában mi vagyunk a bajnokság élén (burnRealista24 írta: Mármint tőlünk általában nem szokott ilyen jönni, amíg tőletek meg ez az általános.)
De viccet félretéve ezt mire érted? Máskor szó sincs ilyenről, hogy hamarabb be kell fejezni a bajnokságot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 6., szombat 16:12
Max amióta élsz és követed a focit. Meg. Mindig nekünk van több bajnoki címünk. Sebaj. Burn.davi10 írta:Mert általában mi vagyunk a bajnokság élén (burnRealista24 írta: Mármint tőlünk általában nem szokott ilyen jönni, amíg tőletek meg ez az általános.)
De viccet félretéve ezt mire érted? Máskor szó sincs ilyenről, hogy hamarabb be kell fejezni a bajnokságot.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. június 6., szombat 7:51
Mert általában mi vagyunk a bajnokság élén (burnRealista24 írta: Mármint tőlünk általában nem szokott ilyen jönni, amíg tőletek meg ez az általános.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. június 6., szombat 7:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 6., szombat 7:38
Mármint tőlünk általában nem szokott ilyen jönni, amíg tőletek meg ez az általános.davi10 írta:Persze hogy nem, mert sem a bajnokságban, sem a BL-ben nem áll úgy a csapat, hogy ha most lezárják, akkor jól járjatok.Babinho írta: Annyira jó hogy tőlünk nem jönnek ilyenek....
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. június 6., szombat 7:36
Persze hogy nem, mert sem a bajnokságban, sem a BL-ben nem áll úgy a csapat, hogy ha most lezárják, akkor jól járjatok.Babinho írta: Annyira jó hogy tőlünk nem jönnek ilyenek....
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. június 5., péntek 22:44
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. június 5., péntek 22:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 5., péntek 22:23
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. június 5., péntek 22:15
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. június 5., péntek 18:35
Ezt mégis miből szűrte le?Realista24 írta: Atlético Madrid captain Koke on this year's Champions League:
"If the Champions League is suspended, Atlético Madrid are the champions."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 5., péntek 18:09
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. május 28., csütörtök 22:27
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. május 25., hétfő 21:55
Realista24 írta:Sztem úgy kell érteni, hogy a szezon késői szakaszában es csak egy félidőt tudták pörgetni, arra tettek fel mindent.lestat írta: Nem igazán világos,most az volt a baj hogy a BL döntők este vannak, vagy hogy egy félidőt birtak csak?
Ami nekem elég furcsa mondjuk,nemtudom ki felel ott a játékosok álloképességéért de az elég szegényes,ha jol ertem mit akar mondani Chiellini persze.
Meg nekem ugy rémlik az első félidő elég kiegyenlített volt,persze ez nem jelenti hogy nem fáradhatnnak el mint állat, azért a '17-es csapattal felvenni a versenyt...
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem