Csomószor, bármi probléma nélkül.rashidm írta:Ti vásároltatok már koncertre jegyet a oneticket.hu-n?
Én várnék pár órát, ha nem történt semmi, akkor felkeresném a supportjukat. A bankodnál még simán tudod sztornózni a tranzakciót.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. május 31., vasárnap 21:35
Csomószor, bármi probléma nélkül.rashidm írta:Ti vásároltatok már koncertre jegyet a oneticket.hu-n?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. május 31., vasárnap 20:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. május 31., vasárnap 10:49
ezt most kivetelesen elsore felfogtam.Összefolyt eléggé ez a sok szó és értelem egyvelege, remélem érthető a sztori a nagy kamuról ami zajlik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 31., vasárnap 10:41
És jól működik a húzzuk le ezt az eredményt propaganda is.Anthony írta: csak jól működik az amerikai propaganda.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. május 31., vasárnap 10:33
Kérlek mesélj. Több mint 50 éve megvannak a technikai lehetőségek az űrbe jutáshoz.p.csabi1 írta:Anthony írta:
Megcsinálta azt, amit az oroszok 50 éve? Egy csomó NASA pénzzel és segítséggel?
Pfff ebből látszik hogy semmit nem tudol az egészről.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. május 31., vasárnap 10:13
Anthony írta:Megcsinálta azt, amit az oroszok 50 éve? Egy csomó NASA pénzzel és segítséggel?p.csabi1 írta: Hát gyerekek ma Musk és csapata történelmet írt.![]()
Le a kalappal mindenki előtt.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. május 31., vasárnap 10:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. május 31., vasárnap 9:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 31., vasárnap 8:50
Ez az. Te vártad, de nem csináltál semmit.Anthony írta: Küldik a szállítmányokat a Nemzetközi Űrállomásra? Az amerikaiak hány éve is vannak rájuk utalva?
2020-ra azt vártam, hogy kolóniát alapítunk a Marson, erre küldtünk egy rakétát a sztratoszférába?
Not impressed.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. május 31., vasárnap 8:33
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 31., vasárnap 8:09
Már bocs de mit csináltak az oroszok?Anthony írta: Megcsinálta azt, amit az oroszok 50 éve? Egy csomó NASA pénzzel és segítséggel?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. május 31., vasárnap 8:03
Megcsinálta azt, amit az oroszok 50 éve? Egy csomó NASA pénzzel és segítséggel?p.csabi1 írta: Hát gyerekek ma Musk és csapata történelmet írt.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 30., szombat 22:01
Elfelejtettem részvényt venni. Fuck it.p.csabi1 írta: Hát gyerekek ma Musk és csapata történelmet írt.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. május 30., szombat 21:43
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. május 30., szombat 21:41
Ugyanezt kèrdeztem èn is mikor a terminàlra fizettem. Hogy az okè, hogy elismerem a szabàlysèrtèst, meg kifizetem a büntit, de ìgy repülhetek? Most màr nem fog a korona?Steve írta:Amúgy ez jó sztori. Attól a 100.000 ft-tól biztosan nem fogsz fertőzni. Bár az is igaz, hogy nem tudnának Téged sehogy rákényszeríteni, hogy maradj otthon bezárva.I am GC írta:
Igen, de pl èn is megkaptam a 14 napos karantènt a reptèren Pesten, hiàba volt egy raklap papìrom, hogy Keyworker vagyok Angliàban, leszartàk. 10 nap utàn vissza kellett repülnöm, a szabadsàg miatt, de a reptèren csak akkor szàllhattam fel a gèpre, ha elismertem a szabàlysèrtèst ès a kezembe nyomtak egy 100.000 Ft-os csekket. Szòval akinek nincs ùgy szabija baszhatja, nem tud hazamenni, vagy megbìrsàgoljàk őt is.
Az mondjuk fura, hogy a gépre felengednek, ha már olyan veszélyes vagy, hogy karanténban a helyed.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. május 30., szombat 21:36
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. május 30., szombat 21:25
Amúgy ez jó sztori. Attól a 100.000 ft-tól biztosan nem fogsz fertőzni. Bár az is igaz, hogy nem tudnának Téged sehogy rákényszeríteni, hogy maradj otthon bezárva.I am GC írta:Igen, de pl èn is megkaptam a 14 napos karantènt a reptèren Pesten, hiàba volt egy raklap papìrom, hogy Keyworker vagyok Angliàban, leszartàk. 10 nap utàn vissza kellett repülnöm, a szabadsàg miatt, de a reptèren csak akkor szàllhattam fel a gèpre, ha elismertem a szabàlysèrtèst ès a kezembe nyomtak egy 100.000 Ft-os csekket. Szòval akinek nincs ùgy szabija baszhatja, nem tud hazamenni, vagy megbìrsàgoljàk őt is.csababarca írta:
Hát nagyon durva, azt hittem így júniusra rendeződik a helyzet.
De magyar állampolgárként hogy hogy nem jöhetsz haza?
Nem úgy van, hogy haza lehet jönni?
Vagy a vissza menetel miatt nem tudsz haza jönni?
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. május 30., szombat 21:15
Amúgy félig elviccelve írtam a dolgot.csababarca írta:Hát nagyon durva, azt hittem így júniusra rendeződik a helyzet.Steve írta:
Én meg 15 év után először nem mehetek Magyarországra, meglátogatni a családomat.
A pénz megmarad, de túrórudit nem ehetek, ami szintén elég nagy veszteség és nem esik jól.![]()
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. május 30., szombat 21:11
Igen, de pl èn is megkaptam a 14 napos karantènt a reptèren Pesten, hiàba volt egy raklap papìrom, hogy Keyworker vagyok Angliàban, leszartàk. 10 nap utàn vissza kellett repülnöm, a szabadsàg miatt, de a reptèren csak akkor szàllhattam fel a gèpre, ha elismertem a szabàlysèrtèst ès a kezembe nyomtak egy 100.000 Ft-os csekket. Szòval akinek nincs ùgy szabija baszhatja, nem tud hazamenni, vagy megbìrsàgoljàk őt is.csababarca írta:Hát nagyon durva, azt hittem így júniusra rendeződik a helyzet.Steve írta:
Én meg 15 év után először nem mehetek Magyarországra, meglátogatni a családomat.
A pénz megmarad, de túrórudit nem ehetek, ami szintén elég nagy veszteség és nem esik jól.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. május 30., szombat 20:56
Hát nagyon durva, azt hittem így júniusra rendeződik a helyzet.Steve írta:
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem