Más: korona ide, korona oda, itthon azért sok minden nem változik: https://g7.hu/kozelet/20200529/megalapi ... -es-nyert/
(Én meg nem pályázhatok a telepre napelemre, mert nincs még 1 éves a cég, a családi gazdálkodás meg ki van zárva alapból
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. május 29., péntek 11:26
HozzászólásSzerző: füst » 2020. május 29., péntek 10:48
Uhh.Marky írta: Egy gyilkosságot - mert ez az volt - nem lehet semmilyen módon megindokolni.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. május 29., péntek 10:38
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. május 29., péntek 10:28
Vannak nem egyértelmū dolog de az remélem neked is egyértelmū hogy 5 percen keresztül, mikor a végén már egyértelmūen haldoklik, netalán túlzás a nyakán térdelni? Bármi történt az elõtte lévõ pár percben, ez nem indokolt.kiserik írta:Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az ügy/nyomozás vége. Vannak nem egyértelmű dolgok az ügyben. Miért került a férfi a földre? Miért kellett 3 rendőr, hogy a földön is maradjon? 1 videó alapján nem kellene véleményt formálni, de sajna rengetegen ezt teszik most világ és főleg Amerika szerte. Látni az eredményét...Steve írta: Amúgy én azt rendet védő intelligens fiatalembert, amelyik ennek a szerencsétlennek a nyakán térdelt egyszerűen büntetném meg.
Beraknám egy feketékkel teli börtönbe és semmilyen védelmet nem adnék neki.
Legyen uolyan kiszolgáltatott, mint a megbilincselt ember, akinek a nyakán emberkedett.
Aztán Good Luck!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. május 29., péntek 8:38
Errol szol az internet: az azonnal donto birosag. Eleg csak a sok metoo-s hirekre gondolni, hogy hany ember eletet tette tonkre egyik naprol a masikra a nepharag. Persze mikor utolag kiderul, hogy azert megse eppen ugy tortent a dolog, az tizedannyi hirverest se kap.kiserik írta: 1 videó alapján nem kellene véleményt formálni, de sajna rengetegen ezt teszik most világ és főleg Amerika szerte. Látni az eredményét...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. május 29., péntek 7:50
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az ügy/nyomozás vége. Vannak nem egyértelmű dolgok az ügyben. Miért került a férfi a földre? Miért kellett 3 rendőr, hogy a földön is maradjon? 1 videó alapján nem kellene véleményt formálni, de sajna rengetegen ezt teszik most világ és főleg Amerika szerte. Látni az eredményét...Steve írta: Amúgy én azt rendet védő intelligens fiatalembert, amelyik ennek a szerencsétlennek a nyakán térdelt egyszerűen büntetném meg.
Beraknám egy feketékkel teli börtönbe és semmilyen védelmet nem adnék neki.
Legyen uolyan kiszolgáltatott, mint a megbilincselt ember, akinek a nyakán emberkedett.
Aztán Good Luck!
HozzászólásSzerző: füst » 2020. május 29., péntek 7:34
Azt még el tudom fogadni hogy a mércénél már szinte kötőszóként működnek a szélsőjobb, rasszista, fasiszta stb. szavak. Nem gondolom hogy tisztjük lenne ilyesmit megállapítani, és azt sem gondolom hogy igazuk lenne, de az olvasókért mindent, a mérce olvasói pedig minden bizonnyal rezonálnak erre. Egészségükre, de ez a cikk nekem is jó arra hogy ismét megbizonyosodjak hogy annyira független a mérce mint kezem a karomtól, az objektivitásról nem is beszélve. Ez amúgy nem gond, csak ne tegyenek úgy mintha...El Sie7e írta:
senkinek nem ajánlom a mérce ide vágó tudósításának elolvasását![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. május 28., csütörtök 23:51
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. május 28., csütörtök 23:05
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2020. május 28., csütörtök 22:09
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. május 28., csütörtök 20:47
senkinek nem ajánlom a mérce ide vágó tudósításának elolvasásátfüst írta: Nem szeretném párhuzamba állítani, de ugye nagyjából egyidőben volt-van a Deák téri megemlékezés is, le a kalappal hogy ilyenkor megférnek egymás mellett a rivális szurkolótáborok. Jó volt látni a képeket, sajnálom hogy tragédia váltotta ezt ki.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. május 28., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2020. május 28., csütörtök 20:09
Na, hány db fehéret láttatok fosztogatni a videón?füst írta: Ugye Black lives matter tüntetés indult Minneapolisban a lentebb említett haláleset miatt.
Ebbe torkollott.
https://www.youtube.com/watch?v=l0d8ImN1VZE
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. május 28., csütörtök 19:50
HozzászólásSzerző: füst » 2020. május 28., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. május 28., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. május 28., csütörtök 13:33
Ezt mondtam átmeneti idõszaknakEl Sie7e írta:Aki megkapta azt a segelyt - ami miatt nem akarnak visszamenni - azok beleszamitanak. Itt nem az inaktivakrol van szo. Igazad van egyebkent, de most erre a helyzetre ez nem igaz.Halfkey írta: Nyilván van egy átemeneti statiszikai idõszak de aki nem akar visszamenni dolgozni, az nem számít bele a munkanélküliségi rátába. Õket gazdaságilag inaktívoknak nevezzük, és többek között (a közmunkás kozmetikázás mellett), ezért bohózat például Magyarországon a munkanélküliségi rátát elemezni. A valós probléma nálunk (is) azokkal van akik nem is szándékoznak (fehéren) dolgozni.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. május 28., csütörtök 13:09
Aki megkapta azt a segelyt - ami miatt nem akarnak visszamenni - azok beleszamitanak. Itt nem az inaktivakrol van szo. Igazad van egyebkent, de most erre a helyzetre ez nem igaz.Halfkey írta: Nyilván van egy átemeneti statiszikai idõszak de aki nem akar visszamenni dolgozni, az nem számít bele a munkanélküliségi rátába. Õket gazdaságilag inaktívoknak nevezzük, és többek között (a közmunkás kozmetikázás mellett), ezért bohózat például Magyarországon a munkanélküliségi rátát elemezni. A valós probléma nálunk (is) azokkal van akik nem is szándékoznak (fehéren) dolgozni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. május 28., csütörtök 12:44
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. május 28., csütörtök 12:24
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem