Hat, kell hozza gyomor, hogy megemessz mindent.Tádám írta:Igen, igen, megvolt, köszönöm. Csak még nem dolgoztam fel.

HozzászólásSzerző: géza » 2020. május 28., csütörtök 16:58
Hat, kell hozza gyomor, hogy megemessz mindent.Tádám írta:Igen, igen, megvolt, köszönöm. Csak még nem dolgoztam fel.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. május 28., csütörtök 16:56
Igen, igen, megvolt, köszönöm. Csak még nem dolgoztam fel.géza írta:Platformot lattad? Ha nem, akkor ajanlom azt meg.Tádám írta: Netflixnek köszönhetően elég sok spanyol filmet néztem meg mostanában, itt van pár, ami szerintem nagyon jó, nem mellesleg pedig a La casa de papel-ből ismert színészek is fel-fel tűnnek bennük:
1. Az otthonom
2. Káprázat
3. A mocsár csöndje
Illetve korábban láttam még a "Láthatatlan vendég" c. alkotást is, az is nagyon bejött. Valahogy a spanyolok teljesen más hangulatú filmeket készítenek, nagyon tetszik ez a stílus, és remek, fordulatos alkotások ezek, ajánlom őket.![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2020. május 28., csütörtök 16:55
Platformot lattad? Ha nem, akkor ajanlom azt meg.Tádám írta: Netflixnek köszönhetően elég sok spanyol filmet néztem meg mostanában, itt van pár, ami szerintem nagyon jó, nem mellesleg pedig a La casa de papel-ből ismert színészek is fel-fel tűnnek bennük:
1. Az otthonom
2. Káprázat
3. A mocsár csöndje
Illetve korábban láttam még a "Láthatatlan vendég" c. alkotást is, az is nagyon bejött. Valahogy a spanyolok teljesen más hangulatú filmeket készítenek, nagyon tetszik ez a stílus, és remek, fordulatos alkotások ezek, ajánlom őket.![]()
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. május 28., csütörtök 16:44
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. május 27., szerda 17:19
Előbbit én is tudom ajánlani, évekkel ezelőtt láttam. Nem is tudom hogy futottam bele, nem bírom én annyira az indiai kultúrát.Realfan1 írta:
3 Idiots
Illetve van még egy film amire kitérnék, az pedig a Gangs of Wasseypur, ami egy indiai gengszterfilm.
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2020. május 27., szerda 17:01
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. május 27., szerda 16:24
Sőt, biztos hogy nem. Állítólag volt már olyan, aki megpróbálta.Realfan1 írta: Ajánlanék itt egy filmet, Filmklubba gondoltam először, de elvetettem az ötletet, mert nem biztos, hogy mindenkinek tetszene egy indiai vígjáték.
3 Idiots
https://www.imdb.com/title/tt1187043/
Pár éve mikor először láttam, esti órákban elalváshoz indítottam el. Bollywood miatt nem nagyon vártam tőle semmi extrát. Annyira magával ragadott a története, stílusa, hogy a 3órás játékidő kb elröppent. Sokaknak az Indiai filmekről egyből a Gettómilliomos ami egyből beugrik,na ebben is van éneklős, táncolós rész, de ez ne rémisszen el szerintem senkit, én sem szeretem az ilyeneket. Viszont ebben a filmben annyira jól vannak ezek adagolva, hogy még inkább hozzá is tesznek a film értékéhez, mintsem elvennének. Tetszik, hogy tele ötletes poénokkal (Nem Adam Sandler féle borzalomra kell számítani). Az egész története annyi szívmelengető, és egyedinek mondható, hogy már 2x újranéztem azóta az évek során. Bátran merem vállalni, hogy életem 10 legjobb vígjátéka között szerepel.
Azért írtam ezt ide be, mert pár hozzászólással korábban volt téma, hogy imdb-n miért vannak Bollywood "remekművei" ennyire felpontozva. Ez a film a pozitív példa rá, hogy ott sem minden film rossz. Szóval aki kedvet kapott hozzá, szerintem nyugodtan vállalja be. Max vendégem egy sörre ha mégsem tetszene![]()
Illetve van még egy film amire kitérnék, az pedig a Gangs of Wasseypur, ami egy indiai gengszterfilm. Nekem ez is nagyon tetszett tőlük. Aki szereti a ezt a stílust/műfajt, annak szerintem ez is nagyon tetszeni fog. Igaz ott a több, mint 5 órás játékidő már sokakat el fog riasztani a megtekintésétől, de egy 70 évet átölelő történetnek kell is ennyi. Egy nagyon összetett és remekül kidolgozott film, nem hiába úgy promózták, hogy "The Godfather of Bollywood".
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2020. május 27., szerda 16:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. május 24., vasárnap 1:47
Örülök!Raúlito írta: ...
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2020. május 23., szombat 23:43
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. május 20., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 20., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. május 20., szerda 22:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 20., szerda 22:16
Én egész élvezném őket, ha nem kéne megnézni időben csak azért, hogy ne fussak spoilekbe. De szerencsére a Covid miatt nem jönnék futoszalagon mostanában ezek. Meg ez a kurva hype meg promozas teljesen megöli őket.davi10 írta:tömeggyártott képregényfilmekért
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. május 20., szerda 22:06
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. május 20., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. május 20., szerda 21:34
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. május 20., szerda 21:26
én azt hittem az csak egy urban legend lolRemy írta: CONFIRMED: Justice League Snyder Cut Coming to HBO Max!
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. május 20., szerda 21:23
Potentially a 4-hour movie or 6-episode series
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. május 20., szerda 20:58
Azt lehet tudni mikor indul a HBO Max? Gondolom a Jobaratok reszt is, amit promoztak par honapja azt akkorra tervezik.Remy írta: CONFIRMED: Justice League Snyder Cut Coming to HBO Max!
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem