Sorozatok, TV műsorok
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nekem két évad ment le a Money Heist-ből. Azt is csak azért néztem végig, mert kíváncsi voltam, hogy zárul az egész, de szívem szerint, már előbb dobtam volna. Eszméletlen mennyiségű ostobaság volt benne.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
5 resz megvolt a 8-bol.Masodik evadot 1 resz utan passzoltam, egyaltalan nem fogott meg.
egyelore kb egy kozepes, kisse nyomaszto drama, nemi erotlen krimi mellekszallal.
vince vaughn-nak jol all ez a boss szerep, en asszem csak komolytalan szerepekben lattam eddig, mint a kidobos.
az utolso 3 reszre kivancsi vagyok, szamomra viszonylag kiszamithatatlan, mi lesz.
eddig ugy erzem, hogy kulonallo sorozatkent, mas neven talan nem lenne ennyire leertekelve, mint true detective 2-kent.
hiaba semmi koze egymashoz a kettonek, akarva akaratlanul is merve van az 1-hez, ami azert mas szint.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
első 5-6 évad patent aztán elkezdték Fionát birizgálni és a karaktere onnantól csak lefele és nálam onnan fullosan Lip vitte a hátán az egészet. kicsit megfáradt meg azért nehéz ennyi évad után frissnek maradni. megéredt a befejezésre mert a fiatal karakterek nem fejlődtek fel vezérnek így nem lehet. ettől még összességben egy erős sorozat maradtdavi10 írta: Shameless 10. évad
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Shameless 10. évad
Az utóbbi évadokat eléggé nyögvenyelősen daráltam, erre is csak mostanában vettem rá magam.
Az elején nagyon bejött a sorozat, de évek óta mintha nem tartana sehova, mintha az alkotók se tudnák, hogy igazából mi a terv. Volt egy csomó karakter, akiknek releváns története volt, aztán hirtelen mindenki eltűnik (Mickey-t legalább visszahozták). Az ilyen Ian-es LMBTQ-s szálat se fogadja be annyira a gyomrom, szerencsére ebből most kevesebb volt. Évek óta kb. Lip-nek van az egyetlen érdekes (vagy legalábbis mindenképp a legjobb) történetszála, de valahogy ebben az évadban ez se volt nagy eresztés.
Emmy Rossum lelépése se tett jót a sorozatnak.
Olvasom, hogy a következő évad lesz az utolsó, épp itt az ideje.
Valaki nézi még? Szerintem ha nem jelentik be, hogy a következő szezonnal vége, akkor kaszáltam volna. Pedig nem nagyon szoktam sorozatot kaszálni, pláne nem 10 évad után.
Az utóbbi évadokat eléggé nyögvenyelősen daráltam, erre is csak mostanában vettem rá magam.
Az elején nagyon bejött a sorozat, de évek óta mintha nem tartana sehova, mintha az alkotók se tudnák, hogy igazából mi a terv. Volt egy csomó karakter, akiknek releváns története volt, aztán hirtelen mindenki eltűnik (Mickey-t legalább visszahozták). Az ilyen Ian-es LMBTQ-s szálat se fogadja be annyira a gyomrom, szerencsére ebből most kevesebb volt. Évek óta kb. Lip-nek van az egyetlen érdekes (vagy legalábbis mindenképp a legjobb) történetszála, de valahogy ebben az évadban ez se volt nagy eresztés.
Emmy Rossum lelépése se tett jót a sorozatnak.
Olvasom, hogy a következő évad lesz az utolsó, épp itt az ideje.
Valaki nézi még? Szerintem ha nem jelentik be, hogy a következő szezonnal vége, akkor kaszáltam volna. Pedig nem nagyon szoktam sorozatot kaszálni, pláne nem 10 évad után.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem az első is az. Még túl hosszadalmas is volt, már úgy untam, hogy nyújtják mint a taknyot. Valahogy végignéztem, aztán dobtam is, a többi évad leírását elolvastam a Wikipédián, csak fogtam a fejem
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Casa de Papel első 3 évad az 10/10 de a 4. évadból eddig az első három rész volt meg és mindhárom vállalhatatlanul ostoba. Ez már ilyen marad végig? Szeretem, izgalmas, de nagyon gondolkodom a kaszán.
- h3x0r
Masodik evadot 1 resz utan passzoltam, egyaltalan nem fogott meg. A harmadik evad viszont siman nezheto.'shutterisland írta: a true detective 2. es 3. evada az csak az elsohoz viszonyitva gyengebb, vagy amugy is gyenge ?![]()
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a true detective 2. es 3. evada az csak az elsohoz viszonyitva gyengebb, vagy amugy is gyenge ?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Cunci, én konkrétan az utolsó részre gondoltamziro4vr írta: Az utolsó évadon mi tetszett cicafiú?![]()
Más, Netflixen fent van a Space Force. Az előzetes alapján rohadt jónak tűnik, most fogok nekiülni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem az utolsó évadig tetszett az irány abszolút. De az uccsó nem is JJ hanem tipik Lindelof.
Nem illik.
Az utolso resz amugy nem volt annyira rossz, de az evad az mar borzaszto volt. JJ Abrams a legtulertekeltebb hollywoodi forma szerintem.
Nekem tetszett hogy végre vége lett
Értelmetlen, inkonzekvens katyvasz az egész sorozat.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én vagyok itt az egyetlen akinek a vége is tetszett ?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Sok kritikát kapott anno mikor friss volt emiatt. A befejezés sem lesz jobbhala real írta: 5 evadot megneztem a lost-bol, es hat...az elso 2 evad tetszett, a 3. meg elment, de onnantol kuka az egesz. mar kb nem is ertem, mi tortenik.![]()
az utolso evadot mar meg fogom nezni, de csak azert, mert nem szeretem felbehagyni a sorozatokat.
amugy a banshee jo volt, koszonom az ajanlast.![]()
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Rohadt jo az angol!db97 írta: La Casa De Papel
Látom sokan nézitek itt. Milyen az angol szinkron? Érdemes azzal nézni? Bár gondolom az eredeti nyelvet nem veri, de kicsit ódzkodom a spanyoltól.![]()
La Casa De Papel
Látom sokan nézitek itt. Milyen az angol szinkron? Érdemes azzal nézni? Bár gondolom az eredeti nyelvet nem veri, de kicsit ódzkodom a spanyoltól.
Látom sokan nézitek itt. Milyen az angol szinkron? Érdemes azzal nézni? Bár gondolom az eredeti nyelvet nem veri, de kicsit ódzkodom a spanyoltól.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
5 evadot megneztem a lost-bol, es hat...az elso 2 evad tetszett, a 3. meg elment, de onnantol kuka az egesz. mar kb nem is ertem, mi tortenik.
az utolso evadot mar meg fogom nezni, de csak azert, mert nem szeretem felbehagyni a sorozatokat.
amugy a banshee jo volt, koszonom az ajanlast.
amugy a banshee jo volt, koszonom az ajanlast.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo