HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 12:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 19., szombat 12:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 12:11
Salvador Burgos: “Isco inkább szurkolt a Barcának, mint a Madridnak…”
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 18., péntek 20:53
én is...de én arról, hogy nem jön-e hozzánk tanítani, no nem azért hogy én is ilyen IQ harcos legyek hanem hogy átlökjön a vizsgánR.M.C.F írta:Nagyon komoly közgazdász lehet az,aki azt hiszi egy játékosból csak a mezeken át jön be lé......bravo,szivesen elbeszélgetnék a közgaz tanárával,hogy löködte át a vizsgákon., és a sportközgazdász professzor Gay de Liebana állítja, a magát kitermelő játékos mítosza egyszerűen nem igaz. „Ahhoz, hogy visszanyerjék a Bale-re elköltött 100 millió €-t 5 millió mezt kellene eladnia a klubnak a nevével.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 18., péntek 20:31
Nagyon komoly közgazdász lehet az,aki azt hiszi egy játékosból csak a mezeken át jön be lé......bravo,szivesen elbeszélgetnék a közgaz tanárával,hogy löködte át a vizsgákon., és a sportközgazdász professzor Gay de Liebana állítja, a magát kitermelő játékos mítosza egyszerűen nem igaz. „Ahhoz, hogy visszanyerjék a Bale-re elköltött 100 millió €-t 5 millió mezt kellene eladnia a klubnak a nevével.
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 18., péntek 18:46
Az angolom nem túl acélos de javíts ki ha félreértettem! Ronaldo (nem CR hanem az igazi........hehe írta:csak hogy átismételjük a nyilvánvalót:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ID=HP_BN_2
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 18., péntek 11:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 17., csütörtök 16:41
Mit is mondhatna egy walesi edző egy walesi játékosról...egyébként gyógyuljon föl mihamarabb,és akkor meglátjuk mit is tud...Bale rendkívül csalódott, amikor nem tud játszani” – nyilatkozta Toshack.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 17., csütörtök 15:45
Részben egyetértek... Én is Bale-t játszatnám elől, de ettől függetlenül nem minden probléma Benzema játszatása... Oké nem megy neki, de hiányzik egy játékos középről, akinek van szeme a játékhoz. Aki anno Özil volt, bár sok hibájával együtt..“Minden probléma Benzema játszatása. Én Cristianót és Bale-t játszanám a kapu előtt. Bale képes kilencesként játszani, hiszen egy rendkívüli játékos, és biztos vagyok benne, hogy sikeres lenne. Bale rendkívül csalódott, amikor nem tud játszani” – nyilatkozta Toshack.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 17., csütörtök 15:43
Na ugye...Ja igen ez kiment a fejemből :Đ
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 17., csütörtök 15:35
Ja igen ez kiment a fejemből :Đmorientes írta:Mivel az olasz nagy erőssége a zseniàlis passzokban,indításokban rejlik,Khedira meg köztudottan a területvédekezésben azért jó,azt kell mondamon hogy de...lehet hogy ő lesz az egyik...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 17., csütörtök 15:27
Mivel az olasz nagy erőssége a zseniàlis passzokban,indításokban rejlik,Khedira meg köztudottan a területvédekezésben azért jó,azt kell mondamon hogy de...lehet hogy ő lesz az egyik...Remélem nem Khedira lesz az egyik, mert Pirlót nem igen fogja meg a hercegünk...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 17., csütörtök 15:03
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 17., csütörtök 14:15
h3x0r írta:Szerintem is az utolso 50 ev legjobb focistajarol kene elnevezni..miVida írta:de lehet, hogy a nagy Özilről nevezik el
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 17., csütörtök 13:44
Szerintem is az utolso 50 ev legjobb focistajarol kene elnevezni..miVida írta:de lehet, hogy a nagy Özilről nevezik el
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 17., csütörtök 13:41
Estadio de Samy Khedira...nem is lehet más...a neve pedig valszeg vagy DiStefano leszvagy Calderón :mrgreen: (de lehet, hogy a nagy Özilről nevezik el) Sajnos Puskás Ferenc stadion már van, mert még lehet, hogy az is lehetett volna
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 17., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 17., csütörtök 10:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 17., csütörtök 10:42
szerintem erre a cikkre gondolt Géci..Anthony írta:2 hozzászólás van eddig, de gyártsunk ebből is összeesküvés elméletetGéci írta:A szokásos nso kommentek viszont nem maradhattak le...![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 17., csütörtök 9:56
2 hozzászólás van eddig, de gyártsunk ebből is összeesküvés elméletetGéci írta:A szokásos nso kommentek viszont nem maradhattak le...
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem