Hat nem tudom, en nem latom hogy erettebb lenne a vilag, nyaklo nelkul veszik fel a hiteleket az emberek (mert javareszt nincs mas mod), 20 evre, 30 evre, a bankban meg nincs erre fedezet, nem folyik be annyi penz, amennyit kiosztanak. Hosszutavon nyilvan plusszos a biznisz de rovidtavon csak dobjak ki az ablakon a penzt, amit nyomtatni kell, ergo szep lassan elertektelenedik a forint. Aztan ha beut a krach, falnak meg a jo magyar forint ami igy is hadilabon all minden valtozassal, ami a vilagon tortenik.

Akkor persze johetne az ojro de szerintem mint olyan, az unionak is vege szep lassan. Szerintem az lesz a forinttal, mint anno a pengovel.
Egyszeruen nem latom hogy ez ne tortenne meg, amig nincs egyetlen allamferfi/no a bolygon aki ki merne ejteni a szajan, hogy nem akkora problema ha mondjuk van egy olyan ev ahol nem novekszik a gdp. Az allamnak is rovidtavu politikai erdeke ez az orult hitelaradat mert elkonyvelik pozitiv statisztikanak.
De ne legyen igy, ezernyi nagyobb koponya van nalam aki ezt jobban atlatja. De szerintem par ev es rohogni fogunk ezen a panikon ami most van.
Tadi: akkor elj egy garazsban, tipik magyar, mindig csak a kifogas.