OFF
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Kihasználnám a madridom offtopikjának mindenhez IS tulajdonságát. Lakáshitelekben valaki esetleg otthon van?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Röviden: igen.Yazid írta: engem egy dolog érdekel, valaki hátha tájékozottabb . ez a 6-10 pulyát csinálok és kapnak nem tudom 4-5százezerforintokat az él még? mert a szülészeten akárhol pesten, vidéken 70% cigány. kapjak a lóvét?
Hosszabban: lusta lennék kifejteni.
engem egy dolog érdekel, valaki hátha tájékozottabb . ez a 6-10 pulyát csinálok és kapnak nem tudom 4-5százezerforintokat az él még? mert a szülészeten akárhol pesten, vidéken 70% cigány. kapjak a lóvét?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már szóltam százszor, hogy ez itt nem drog kibeszelo.
Aki szívja meg lövi stb, azok szerint ugyanolyan mint az alkohol csak jobb, mert még pozitívan is hat az egészségre.
El lehet fáradni ezzel a témával máshova. Utoljára kértem.
Aki szívja meg lövi stb, azok szerint ugyanolyan mint az alkohol csak jobb, mert még pozitívan is hat az egészségre.
El lehet fáradni ezzel a témával máshova. Utoljára kértem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amiota oldalakon keresztul megy a targyalas hogy ki milyen alkoholt iszik. Nyugi mar.füst írta: Már bocs, de mióta elfogadott itt drogozós élménybeszámolókat írni?

-
Amióta nem lehet netről rendelni a herbált, azóta egyre sittesebb a minőség. Persze ez mindig így szokott lenni. Ezért nem szabad ész nélkül tiltogatni.
Emlékszem amikor középsulis voltam, haverral rendeltünk netről bongot meg herbalt. Füstölőként árusították legálisan.
Összedobtuk a pénzt rá és vettünk 1 grammot. Emlékszem, hogy egy nap csúszással postázták és emiatt hozzáadtak még egy grammot. Ez ám a vevőközpontúság. Meg is dicsértem őket.
Másnap a suliban próbáltuk ki miután szokásosan kiment órákra a szakmai tanár..persze nem tudtuk használni a bongot normálisan ezért hát jól odaégett a cucc...Így hát otthon próbáltam ki élesben, saját gyártású bongból. 0,2g-t raktam rá és nem éreztem semmit..majd megint 0,2g-t..akkor se..0,4g-t szívtam még el és utána egyből jött a hatása...Elkezdett remegni a lábam, bizseregni, vibrálni a mellkasom és nem éreztem szívdobogást + nagyon fáztam 24 fokos lakásban...Viszont vicces volt a tvben a madagaszkár pingvinjei. Többet nem vettem.
Régi szép idők.
Emlékszem amikor középsulis voltam, haverral rendeltünk netről bongot meg herbalt. Füstölőként árusították legálisan.

Összedobtuk a pénzt rá és vettünk 1 grammot. Emlékszem, hogy egy nap csúszással postázták és emiatt hozzáadtak még egy grammot. Ez ám a vevőközpontúság. Meg is dicsértem őket.
Másnap a suliban próbáltuk ki miután szokásosan kiment órákra a szakmai tanár..persze nem tudtuk használni a bongot normálisan ezért hát jól odaégett a cucc...Így hát otthon próbáltam ki élesben, saját gyártású bongból. 0,2g-t raktam rá és nem éreztem semmit..majd megint 0,2g-t..akkor se..0,4g-t szívtam még el és utána egyből jött a hatása...Elkezdett remegni a lábam, bizseregni, vibrálni a mellkasom és nem éreztem szívdobogást + nagyon fáztam 24 fokos lakásban...Viszont vicces volt a tvben a madagaszkár pingvinjei. Többet nem vettem.
Régi szép idők.
Azt ugye tudjuk, hogy ezek a fiatalok nem épp a legjobb minőségű orvosi füvet fogyasztják, hanem a szintetikus szarokat. Az aztán tud furákat művelni az ember agyával.
Valaki említett itt hidat a romáknak. Híd van, tanulni lehet, hajlandóság átkelni azon meg nagyon sokszor nincs. Elég kicsi azon romák csoportja, aki ténylegesen ki akar törni ebből. Ezek nagy részének sikerül is. A lehetőség ma Magyarországon adott. Nagyon nagy viszont azok csoportja, akik olyan értelmi szinten sincsenek, hogy felfognának valamit ebből az egészből. Tanulásra alkalmatlanok, munkavégzésre szintén és nem is akarnak. Nekik ez a helyzet megfelel. Persze szegények, meg gazdagok akarnak lenni, de dolgozni érte már nem. Vagy nem sokat. És itt jön képbe a bűnözés. Elvenni a másét könnyebb, mint megdolgozni érte. Főleg, ha a rendszer ezt el is tűri. Megoldható lenne a probléma, nagyon erős kéz kellene hozzá, de ezt egyik kormány sem fogja megoldani nálunk. Túl sok szavazót veszítenének vele rövid távon. Majd ha nagyon elfajulnak a dolgok. Majd akkor. Talán.
Valaki említett itt hidat a romáknak. Híd van, tanulni lehet, hajlandóság átkelni azon meg nagyon sokszor nincs. Elég kicsi azon romák csoportja, aki ténylegesen ki akar törni ebből. Ezek nagy részének sikerül is. A lehetőség ma Magyarországon adott. Nagyon nagy viszont azok csoportja, akik olyan értelmi szinten sincsenek, hogy felfognának valamit ebből az egészből. Tanulásra alkalmatlanok, munkavégzésre szintén és nem is akarnak. Nekik ez a helyzet megfelel. Persze szegények, meg gazdagok akarnak lenni, de dolgozni érte már nem. Vagy nem sokat. És itt jön képbe a bűnözés. Elvenni a másét könnyebb, mint megdolgozni érte. Főleg, ha a rendszer ezt el is tűri. Megoldható lenne a probléma, nagyon erős kéz kellene hozzá, de ezt egyik kormány sem fogja megoldani nálunk. Túl sok szavazót veszítenének vele rövid távon. Majd ha nagyon elfajulnak a dolgok. Majd akkor. Talán.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nem is ezt cafolta meg, hanem hogy 'feher' volt ekierkegaard írta:Hm valoban. Viszont ahogy latom egy azon barati tarsasagban vannak.MVPP írta:
Nem ő az.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
Hm valoban. Viszont ahogy latom egy azon barati tarsasagban vannak.MVPP írta:
Nem ő az.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Fűről nem alkotnék véleményt, mert 0 saját tapasztalatom van, a véleményem 100%ban mások élményein alapszik, de a zene téma szerintem ugyanaz, mint amikor a középosztálybeli elkövető által okozott tragédiát akarják a videójátékokra (GTA, estleg CoD) kenni. Az csak egy tünet tud lenni, ha extrém hatást gyakorol az illető személyiségére (túlzottan fogékony rá), de sosem a probléma okozója. Az ilyen eseteket legnagyobb arányban a környezete tudná megakadályozni, leginkább hosszútávon, szeretettel, odafigyeléssel, példamutatással. Ezek pedig mindig (!) hiányoznak az ilyen esetekben. Ezt a késelőt konkrétan az utcára dobták a szülei, ha igaz, amit a sajtóban olvastam. Onnan már csak lefele vezethetett az út. Szóval az ilyen történeteket megelőzni kéne, a büntetés már semmit eredményt ben fog hozni szerintem sem. Tök mind1 mennyit kap, a kóterben sem lesz szeretőbb környezetben. Viszont érteni vélem azt is, miért ilyen a jogrendszer, miért kap majd olyan keveset, amin háborog a társadalom. Jó megoldás itt már nincsen. Megelőzni kellett volna, ahhoz meg utópisztikus szinten kéne működnie az emberiségnek. Ergo ilyen esetek mindig is lesznek sajnos. Semmid nincs ellene, csak annyi, hogy bízol a jó szerencsédben, és abban, hogy téged elkerül.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Szerintem meg nem a zene torzítja el, hanem a közeg amiben felnőnek. Ha normális szülőktől normális nevelést kapnak, normális emberek veszik körbe, akkor nem fog egy zene után szúrkálgatni, mert normális.füst írta: Saját tapasztalatból nem lehet általános igazságra extrapolálni.
A te énképed nem torzult el ezektől. Sokaké meg szemmel láthatóan igen. Ízlés szintjén nem érdekel a rap, biztos meg lehet találni benne a szépséget, ezt nem vitatom.
De nem véletlen hogy a nagyvárosi gettókból indult, és az sem, hogy a leggyakoribb témák a drog pénz kurvák fegyverek, de legfőképp hogy mennyire fasza csávó aki előadja.
Kötve hiszem, hogy jó irányba terel ez a műfaj.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk a másik oldal se a jó megközelítés. Már-már úgy írjátok, mintha jobbá válna tőle az ember. Köuépsuliba mi is heti rendszerességgel füstöltünk. White widow-t ráadásul, ami akkor minőségi cucc volt. De egy idő után kezdtem befeszülni tőle, elő jött a függősség is. Na most képzeljétek el, hogy egy alapból gyökérre, menő-manó kis kung-fu harcosra milyen hatással van, aki ráadásul.szar környezetben is él, szar társaságban mozog. Simán kihozza belőled azt a fű is, hogy szétszúrkálj bárkit, aki eléd áll.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Itt is látszik, mennyire a földbe dugja még ez a szennylap is a fejét. Könnyű összekötni a gyilkosságot a "gonosz" marihuánával
Az alkoholt lehet nagy plakátokon hirdetni, még igazi patrióta is vagy, ha vedeled a pálinkát, de a marihuána használata után szinte gyilkos vagy.
fck society.
Azt kéne elérni, hogy a cigány társadalom is kivesse magából az ilyen lecsúszott retkeket. Meg kéne teremteni a hidat, amin keresztül a cigányok is be tudnának lépni a középrétegbe, normális polgári hivatással. Ez nem csak a cigányok, hanem mindannyiunk érdeke kellene, hogy legyen.

fck society.
Azt kéne elérni, hogy a cigány társadalom is kivesse magából az ilyen lecsúszott retkeket. Meg kéne teremteni a hidat, amin keresztül a cigányok is be tudnának lépni a középrétegbe, normális polgári hivatással. Ez nem csak a cigányok, hanem mindannyiunk érdeke kellene, hogy legyen.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Saját tapasztalatból nem lehet általános igazságra extrapolálni.
A te énképed nem torzult el ezektől. Sokaké meg szemmel láthatóan igen. Ízlés szintjén nem érdekel a rap, biztos meg lehet találni benne a szépséget, ezt nem vitatom.
De nem véletlen hogy a nagyvárosi gettókból indult, és az sem, hogy a leggyakoribb témák a drog pénz kurvák fegyverek, de legfőképp hogy mennyire fasza csávó aki előadja.
A cigánykérdés meg... mindenkinek vannak személyes tapasztalatai, jól lehet tudni hogy milyen problémákat okoz hogy nem tudnak beilleszkedni, és a végtelen birkatürelem sem hozza meg az eredményt, a számtalan engedmény sem ér semmit....
Ellenben az erő szavából többet képesek felfogni. Ez például biztos, hogy az előző rendszerben ha nem is jól, de jobban működött mint most, hogy amelyik nem dolgozott, hanem az utcán életművészkedett, azt jól megverték a rendőrök. Az ilyen tök egyértelmű kettős gyilkosságért amit egy tucatnyi dolog súlyosbít, hát had ne folytassam, erre is megvolt a jogos büntetés. 15-20 év wellnessbörtön nem fog változtatni a dolgok menetén. Mit tudna adni 40 évesen még ennek a közösségnek, miután kijön a kaptárból? Akármit tesz az élete végéig, ennyi kár után az ő egyenlege már nem lesz pozitív.
A cigánykérdés meg... mindenkinek vannak személyes tapasztalatai, jól lehet tudni hogy milyen problémákat okoz hogy nem tudnak beilleszkedni, és a végtelen birkatürelem sem hozza meg az eredményt, a számtalan engedmény sem ér semmit....
Ellenben az erő szavából többet képesek felfogni. Ez például biztos, hogy az előző rendszerben ha nem is jól, de jobban működött mint most, hogy amelyik nem dolgozott, hanem az utcán életművészkedett, azt jól megverték a rendőrök. Az ilyen tök egyértelmű kettős gyilkosságért amit egy tucatnyi dolog súlyosbít, hát had ne folytassam, erre is megvolt a jogos büntetés. 15-20 év wellnessbörtön nem fog változtatni a dolgok menetén. Mit tudna adni 40 évesen még ennek a közösségnek, miután kijön a kaptárból? Akármit tesz az élete végéig, ennyi kár után az ő egyenlege már nem lesz pozitív.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Belem kifordul az egésztől. Marihuána, rap zene, igen biztos ettől késeltek megint a "fiatalok" ... 11-2 éves koromtól a mai napig lassan 30 éves fejjel hallgatok Rap zenét és bár inkább az ívós fajta voltam világ életemben nyilván 1-2 dzsointot előttem én is mint bárki más a korosztályomban. Nem szúrkáltam senkit agyon a deák téren.
Pontosan ez a hányingert keltő kampány amit a média nyomat amitől a belem kifordul. Kiemelik a "drogos" posztjait azt mutogatják orrba szájba mintha egy dzsoint szúrkált volna le 2 fiatalt a belvárosban és nem egy retek lehúzós cigány akinek teljesen mindegy hogy killakikittet hallgat vagy máriót a harmónikást... vagy,hogy 2 pohár sört iszik vagy heroinozik ugyanúgy agyonszúrkál bárkit születésnapja alkalmából.
Megint megy a vetítés meg a körbepisálás csak a lényeget nem fogja(inkább nem meri) meg egyik csodás "hirközlő" sem.
Bezzeg ha 30 évente egy fehér ember unja meg az állandó terrort és agyonlövi az egyiket akkor addig ásnak utána amíg kiderül,hogy az üknagyapjának is horogkereszt volt a seggére tetoválva... Megint ezek a rohadt rap zenét hallgató fiatalok...
Pontosan ez a hányingert keltő kampány amit a média nyomat amitől a belem kifordul. Kiemelik a "drogos" posztjait azt mutogatják orrba szájba mintha egy dzsoint szúrkált volna le 2 fiatalt a belvárosban és nem egy retek lehúzós cigány akinek teljesen mindegy hogy killakikittet hallgat vagy máriót a harmónikást... vagy,hogy 2 pohár sört iszik vagy heroinozik ugyanúgy agyonszúrkál bárkit születésnapja alkalmából.
Megint megy a vetítés meg a körbepisálás csak a lényeget nem fogja(inkább nem meri) meg egyik csodás "hirközlő" sem.
Bezzeg ha 30 évente egy fehér ember unja meg az állandó terrort és agyonlövi az egyiket akkor addig ásnak utána amíg kiderül,hogy az üknagyapjának is horogkereszt volt a seggére tetoválva... Megint ezek a rohadt rap zenét hallgató fiatalok...

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Itt van:
https://www.vadhajtasok.hu/2020/0 ... gi-jogait/
Most őszintén.Erre mit lehet írni?Elég csak megnézni,de én már ezen is felb***tam magam.
https://www.vadhajtasok.hu/2020/0 ... gi-jogait/
Most őszintén.Erre mit lehet írni?Elég csak megnézni,de én már ezen is felb***tam magam.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Nem ő az.p.csabi1 írta:Én nem őt tudom.kierkegaard írta: link lemaradt: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008328167512