Már vartamFaust írta: Ramos, a Gondolkodó.![]()

Nem. Egy IQ bajnok, de ahogy játszik, az top.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 22:23
Már vartamFaust írta: Ramos, a Gondolkodó.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. május 19., kedd 22:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 21:51
Kell oda egy kis fehér, naziro4vr írta: Látjátok már beszélni sem tud.![]()
Jó hát nem mondom hogy a Mendy-Militao-Varane-Hakimi négyes kihívhatná az aktuális sakkvilágbajnokot, de fizikumban lenyomnak mindenkit.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 19., kedd 21:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 21:32
Már vártalak. Most engedett asszon nehéz, hogy telefosol minden topicot?ziro4vr írta: Az öreg R24et szélütés érte bicózás közben, Militao sokkal jobb mint a holland csak játszatni kéne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. május 19., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 19., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. május 19., kedd 19:06
mákja van a hollandnak, hogy Demiralnak elszakadt a keresztszalagja, mert előtte már őt is jobban játszatta Sarri. Full kretén eddig olaszban a holland, főleg az áráért...Realista24 írta:De Ligt, aki egyelőre még De Light.KAG írta: Kit hoznál elé egyébként?
Nekem nem nagyon jut eszembe név.
Olyat, aki most atom, nem lehet, mert Ramos még itt van és kezdeni fog 1-2 évet.
Fiatalból, meg nem tudokok olyat mondani, akire azt mondom, hogy megéri ráfizetni.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. május 19., kedd 18:07
alkudni kellkodo írta: 45 millioert?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. május 19., kedd 17:48
Sok beleszólása senkinek nincs. Nálunk az a tradíció, hogy mindig a legrégebben a felnőtt csapattal lévő tag a kapitány. Nem kizárt, hogy pár év és Benzema lesz.Bencze írta: Casemirot szivesen latnam kapitanykent, de ez eselytelen. 40-es evek ota csak spanyolok viseltek a karszalagot.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2020. május 19., kedd 17:37
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. május 19., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 14:31
De Ligt, aki egyelőre még De Light.KAG írta: Kit hoznál elé egyébként?
Nekem nem nagyon jut eszembe név.
Olyat, aki most atom, nem lehet, mert Ramos még itt van és kezdeni fog 1-2 évet.
Fiatalból, meg nem tudokok olyat mondani, akire azt mondom, hogy megéri ráfizetni.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. május 19., kedd 14:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 14:22
Úgy általánosságban mindenre, Pepe light nálam egyelőre. Jó képességek, jó fizikum, de semmi extra még. Ideje van, hasznos tagja lesz a keretnek, nálam harmadik számú és igazolnék elé, ha van rá mód.Fenoo írta: A legnagyobb baj a támadókkal van. Szerintem ZZ a Hazard-Benzema-Asensio hármassal számol majd legfőképpen ami nem tűnik túl acélosnak, aztán a 70-75. percben jön LV. Jovicban is maximum a vezetőség bízik, ZZ szemmel láthatóan nem. A két brazil csikó meg majd kő-papír-ollózik a keretbe kerülésért.
Előre mindenképpen kell erősítés, mert jelenleg a keret ezen részén elég vérszegény a felhozatal.
Itt mire gondoltál? Mint vezér vagy "csak" mint középhátvéd?Realista24 írta: Nem látom Militaóban Ramos pótlását. Én legalábbis.
Úgy mint a csapat vezére úgy biztos nem és az eddig látottak alapján a védelem következő vezéregyénisége se ő lesz. Viszont van még ideje kibontakozni bőven ezen a téren is, csak az eddiginél több lehetőség kell neki. Sajnos ebből a szempontból Varane se tudott felnőni. Ha csak a középhátvéd kvalitásokat nézzük akkor szerintem mindene megvan hozzá, hogy majd pótolni tudja Ramost.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. május 19., kedd 14:14
Regu de ő nem lesz kezdő és lehet nem is lesz itt. vezérekből gyér a felhozatal. illetve ha összejönne a reményem akkor De Ligt lenne a vezér. az biztos hogy Ramos után űr lesz ami jópár évig nem lesz betömve. Varane helyett is inkább Carvajal de ő sem a következő generáció.Berti írta: Ha már témánál vagyunk, akkor a terv szerint 2-3 éven belül Varane lesz a kapitány. World class védő, de én nem látom benne a Real Madrid kapitányát. Őszintén szólva Casillas sem volt számomra a vezér alak, viszont egy Xabi az volt.
Ti kit látnátok kapitányként a következő generációban?
Valverdéből lehet valami.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. május 19., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. május 19., kedd 14:02
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. május 19., kedd 13:37
Ramost kétfelől kell majd pótolni. Egyrészt mint vezéregyéniség és kapitány, ebben nyilván nem tudja pótolni Militao, de ezt nem is feltétlen a védelemben kell majd továbbvinni, másfelől képességei alapján védőmunkában kimagasló tehetségnek tűnik, amit viszont nem volt esélye még megmutatni. Én bízom benne, hogy megkapja majd az esélyt, és jövőre Ramos többet fog pihenni. Közben megelőztek.Realista írta:
Az arab elvileg tartaná a fizetését, az sem érdekli. El kell engedni ezt a témát. Max dupla fizetésért menne el szerintem, annyit meg már senki nem fog adni. Egyszer jött Kína házhoz.
Nem látom Militaóban Ramos pótlását. Én legalábbis.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. május 19., kedd 13:30
Itt mire gondoltál? Mint vezér vagy "csak" mint középhátvéd?Realista24 írta: Nem látom Militaóban Ramos pótlását. Én legalábbis.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem