illgner írta:
Én beengednék mindenkit már holnap. Aki fél a vírustól, az ne menjen sehova, aki meg szeretné élni az életét, az tegye, persze a kellő józansággal és odafigyeléssel. Egészséges emberre eleve nem veszélyes, vagy semmivel sem veszélyesebb, mint kocsiba ülni, vagy éppen kimenni egy veszélyesebb városnegyedbe. De hát nem mi döntünk erről, mi legfeljebb elmondjuk a véleményünket.
Abba nem mennék bele, hogy mennyire veszélyes a vírus, azért hallottunk már sajnos cifrákat, egészséges embereken is lehet nagyon durva a lefolyása a dolognak, ebbe ne is menjünk bele, ugyanakkor meg valahol egyet értek veled, még ha elég szélsőségesen is közelíted meg. Pl. ha Magyarországból indulunk ki, most kezd beindulni az élet, és ahogy előttem is mondták, ha egy kávézóba el lehet menni, akkor meccsre miért nem bizonyos keretek között? Értem ez alatt, amire te is utaltál, hogy az ember saját maga had döntse már el, hogy mit szeretne csinálni, és ha úgy van, vállalja a kockázatot. Csak mert ez a kávézósdi is ugyanez, oda sem feltétlen ajánlatos menni, mégis sokan elfognak látogatni, mert nem majmok vagyunk, el tudjuk dönteni, hogy kockáztatunk-e vagy nem. Én azt is megértem, aki nem megy, semmise kötelező szerencsére, de van egy másik réteg is, aki hajlandó lenne rizikózni...
Amúgy ezen a Leverkusen meccsen meg alig tűnt fel, hogy nincsenek nézők, elég szórakoztatóan játszottak, bár ez nem áll tőlük távol egyébként sem, jah meg jó a Werder.

Szóval azért nem olyan rossz ez így sem, de szerintem nem szentségtörés ha azt mondom, elférne pár néző a lelátón, és szerencsére nem egyedül vagyok a véleményemmel.