Berti írta:
Mi az a dolog ami miatt bárki inkább választana egy Vidalt, mint egy Rakiticot?
A Coutinho, Dembele, Umtiti hármas pedig elég eladhatatlan kategória. Mindegyiknek túlárazott a fizetése, kettő belőle porcelán, míg a harmadik eladta magát mialatt csúcsformában volt, aztán szépen leeresztett.
Szar helyzetben vagytok és még hülyék is vagytok mellette. Az úgy nem igazán bíztató.
"Szurkolói pályafutásom" legnagyobb pozitív csalódása Vidal, pedig én is fogtam a fejem, amikor leigazoltuk.
Mentalitásban és állóképességben is a keret 90%-a fölött áll.
Igazi BTB, mindenhol ott van, és nekem csak tőle rémlik a csapatból, hogy a 95.percben, 4-0-ás vezetésnél úgy sprintel vissza, mintha az élete múlna rajta. Az állóképességet erre értem, tőle nem rémlik, hogy sorozatban 5 meccseket végigtolt volna, mint mondjuk Rakitic, de ha játszik, még nem láttam kifulladni.
Rakitic-et is nagyon bírom, ha választani kéne közte és Busquets között, szemrebbenés nélkül elküldeném Busit. De valamin nyilván összekaptak a vezetőséggel, azért meg nincs értelme itt tartani, hogy megint hónapokig bújtassák.
Coutinho-t még a PL-be el lehet passzolni, ha a Newcastle-t megolajozzák, ők elvileg rendes pénzt adnának érte.
De igen, szar helyzetben vagyunk mind a 3 játékossal, úgy meg főleg, hogy jelenleg mind a 3 sérült a változatosság kedvéért

Mondjuk Coutinho-ra ez nem jellemző, de a 2 francia már totál selejt.
Azt mondjuk nem értem, hogy hogy nem merült fel egyik neve se a Lautaro-bizniszbe (pedig Messi-n kívül már szinte mindenkit írtak). Coutinho nagyon adná magát, játszott is az Inter-be és nem volt tragikus.