A Bengals szerintem is kiviszi Jonest, mivel a tavalyi "faluk" mögött nem lenne célravezető Burrow játszatása. Féltem nagyon a srácot egyébként (Burrow), mert nagyon nagy tehetség, de egy ilyen csapatban nehéz lesz rövidtávon nagyot alkotnia.
Eddig Uche vidiket néztem, köszönöm az ajánlást. Tényleg van benne potenciál, és a plafonja is magasan van. Ha számára kedvezően alakul a draft, akkor nagy jövő állhat előtte a megfelelő csapatban/rendszerben. Az a játék a PS ellen hatalmas volt, ahogy odaért a passzra és levédekezte. Illetve a többi highlights-ban is az tűnt fel, hogy nagyon sokoldalú, és egész jól olvassa a playeket. Így 2/5-ön ezek után én sem bánnám, ha nálunk kötne ki.
Baunt én is az első kör végébe mockoltam mindkét kísérletemen, az őt körülvevő hype miatt gondoltam, hogy valaki lecsap rá, de végül úgy gondolkoztak a csapatok, ahogyan te. Igaz elég nagy befürdés lett a mockom. Bár ha az elején borul akkor minden borul. Giants hamar tett is róla a Thomas pickkel. Így lett 7 találatom, viszont a posztok nagyjából meglettek (+ a Ravens-Queen-be beletrafáltam)
A Cowboys offenseben lesz lehetősége mindenkinek villogni, kb levédekezhetetlen lesz a Cooper-Gallup-Lamb hármas. Csúnya lenne ha ebből sem lenne playoff.
Hajnalban a Miami - Tua pick után vártam egy trade-t, hogy elviszi a Pats Rosent egy 5.körösért. Nagyon imádnám, ha itt kötne ki valamilyen oknál fogva, benne én továbbra is bízom és egy leendő franchise QB-t látok. Neki jobban örülnék, mint egy 3.körös Eason, vagy Hurts picknek, akikben abszolút nem látom azt, hogy kezdők lehetnek ezen a szinten, akkor már inkább Stidham kapja meg az esélyt a bizonyításra.