Termeszetesen a Real-al kezdtem el a manager modot. Fajt a szivem amikor olcson eladtam a fiatal jatekosokat. A jelenlegi csapatbol csak a 30-on feluliek maradhattak: Casillas, Carvalho, Xabi es Kaka. Kicsit csaltam, mert a 29 eves Pepe es Arbeloa is maradt illetve Essient (29), Modricot (27) es Jesust(24) nem lehetett eladni. Adan (24)-t is megtartottam. A legnagyobb hibam az volt, hogy Ronaldot(27) nem akartam olcson eladni, a City csak az utolso orakban fogadta el az ajanlatom es mar nem tudtak megegyezni a portugallal.
.............................Casillas(Adan,Jesus)......................
Cole(Zaccardo).......Pepe(Luisao).......Barzagli(Carvalho).......Evra(Arbeloa)
..............Xabi(Carrick, Essien)..............Modric (Arteta)..............
Donovan (Maggio)..............Ronaldo(Kaka)..............Villa(Arshavin, Beckham)
...................................Eto`o...................................
Eddig 11 meccs alatt 26 pontot szereztem (a barca 29-el vezet) (8 gyozelem, 2 dontetlen, 1 vereseg)
A szuperkupat megnyertem (otthon 2-2, idegenben 2-0), viszont a bajnoksagban kikaptam a barcatol (0-1).
A kapus poszt egyertelmu.
BH: Evrat kicsit aron felul, 8.5-ert szereztem meg, de nagyon jol jatszik.
JH: Maicont szerettem volna, de 15-ert se adtak ide, ezert inkabb 8-ert leigazoltam Ashley Cole-t. Zaccardot nem ismerem, de 3-ert jo lesz serules esete.
KH: Pepe, Carvalho megvolt. Barzagli 12.5-ert kicsit draga volt, de eddig nagyon jol jatszik. Luisao 7-ert is elfer.
VKP: Carrick-et 8-ert megszereztem, Xabi serulese alatt jol jatszott
KK: Modric melle Arteta jott 8.5-ert, de csak cserekent jatszatom. Viszont idegesit, mert egyfeszt panaszkodik. Ez mondjuk az en hibam, mert megfeledkeztem Essienrol, ha tudom h itt van, nem igazolom le Artetat.
BK: Villa 17-ert jo uzlet volt 5 golnal es 4 assistnal tart, Arshavin pedig 3.5-ert nagyon jo csere. Beckham-et fel millioert hoztam, de mar megbantam. Lassu es nem is nagyon jatszatom.
CS: Ibrat szerettem volna, de 35-ert se adtak ide, ezert inkabb hoztam Eto`o-t, aki az eddigi legjobb jatekosom, 9 golnap es 5 assistnal tart
TKP: Ronaldoval itt szeretek a legjobban jatszani, 8 gol 4 assit. Viszont rengeteget kell fusson, ezert sokszor 60-70 perc utan Kakat cserelem be
BK: Donovan 12-ert jott, eddig semmi extra, remelem kesobb belejon. Maggio 8.5-ert nem sokat mutatott. Sokszor Kaka jatszik a helyukon.
Egy kicsit nehez, mert heti 2 meccs van es elegge kell rotalnom a keretet, hamar elfarad mindenki. Ha valakit erdekel, kovetkezo szezon elejen irok egy ujabb beszamolot