Bloodshot tényleg nem egy túl eszes darab
Nem nézhetetlen, de hát semmi extra szegényke, hozza a minimumot (se), amit egy ilyen filmnek hoznia kell azt ennyi.
Elég sok filmet megnéztem amúgy mostanában, amik kimaradtak vagy újak.
-Seven Pounds fasza volt.
-Ad Astra..... Nem jött át annyira, nagyon semmilyen volt a vége nekem. Csalódott voltam a film után.
-A Prayer Before Dawn, ezt ma néztem, tetszett, nagyon átadja a dolgokat, megérte megnézni.
-In The Shadow of the Moon, na ez is érdekes volt, tudom ajánlani, ha kifogyott valaki a filmekből teljesen korrekt alkotás lett.
-Long Shot, könnyedebb alkotás, nekem átjött, lehet rajta mosolyogni párat, de sokat nem kell tőle várni.
-Mortal Engines, ez is tetszett, érdekes világot festett fel, tetszett az alapelképzelés.
-Spies in Disguise, a végére egy kis animáció, moziban láttam az előzetesét anno és annyira abszurd volt már akkor is az alaphelyzet, hogy megakartam nézni. Ez is jó volt.
Igen, nincs most túl magasan a léc, mert már nem tudtam mit megnézni, ez épp az nC seeder toplista válogatás.....

De amit nem untam szarrá és nem csalódottam keltem fel előle és megért másfél órát az már pozitívum volt nekem